Για την μνημη του Μιχαλη

Reaction score
8
Κποιος φιλος συντονιστης εγραψε

επειδή τα στεφάνια τα τρώνε τα σκουπίδια, ας μαζέψουμε ένα ποσό για να δωθεί σε ένα κοινοφελή σκοπό στη μνήμη του. Να πιάσουν τόπο...
παιρνω το θαρρος να υλοποιησω την προταση του, προσφεροντας ως αρχη το ποσο των 100 ευρω.

Ολες οι προσφορες ειναι ευπροσδεκτες, ακομα και οι πολυ μικροτερες, γιατι σημασια δεν εχει το ποσο, αλλα η σκεψη οτι δεν τον ξεχναμε. Επισης ευπροσδεκτες ειναι και οι προτασεις για το ιδρυμα που θα καταληξουν αυτες οι προσφορες, οπως π.χ. κατι που μου ερχεται στο μυαλο αν υπαρχει καποιος οργανισμος, που να στελνει βοηθεια στα παιδια στην Γαζα.

Reaction score
0
Απο το Μαθητικό μου χαρτζιλίκι προσφέρω 5 ευρώ....

Το ποσό είναι εξευτελιστικά μικρό.... Αν δούλευα θα ήταν περισσότερα...

Reaction score
0
Μπραβο παιδια Μπραβο!!!!
Θαναση που θα βαλουμε τα λεφτα ομως?
Δεν πρεπει να υπαρξει καποιος λογαριασμος?

Επιδη ο ανθρωπος πεθανε απο την καρδουλα του σκεφτηκα κατι για καρδιοπαθεις
αν υπαρχει!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θαναση, απο την στιγμη που ξεκινησες το θεμα δωσε ενα λογαριασμο
και αποφασισε εσυ που θα πανε τα χρηματα.
Τα στεφανια ειναι για να τα βλεπουν ενω ετσι ισως κατι να καταφερουμε.(Η Γαζα δεν μου ακουγεται καθολου ασχημη)

Reaction score
8
κατι που βρηκα ειναι το εξης

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ελληνικό Ομάδα Διάσωσης και το "Χαμόγελο του Παιδιού"
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρώντας τις υποσχέσεις τους, αποστέλλουν ανθρωπιστική βοήθεια στην εμπόλεμη Γάζα.

Καλέστε καθημερινά, όλο το 24ωρο στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 για να συνδεθείτε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα και να ενημερωθείτε για τον τόπο και τρόπο παράδοσης των προϊόντων.
οποτε σκεφτομαι να παρω σημερα το πρωι το χαμογελο του παιδιου και να ρωτησω λεπτομερειες.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Για την μνημη του Μιχαλη

Συμφωνώ και επικροτώ την ιδέα. Όσο για το που θα πάνε τα λεφτά εγώ έχω να προτείνω κάποιο ίδρυμα για άτομα που πάσχουν απο σακχαρώδη διαβήτη όπως και ο Μιχάλης. 'Η για τα παιδιά που έχουν νεανικό διαβήτη.

Reaction score
4.467
Μπράβο παιδιά!

Ό,τι αποφασίσεις Θανάση θα το στηρίξουμε.

Άλλωστε, έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. :126:

Reaction score
2
Υπολογίστε και εμένα.Περιμένω τον αριθμό λογαριασμού.Για ακόμα μια φορά το avsite δείχνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.Συγχαρητήρια σε όλους μας.

Reaction score
164
Επειδή προτείνουμε και ιδρύματα, θα πρότεινα και την Κιβωτό, ένα ίδρυμα ενός νεαρού ιερέα, με πολύ μεγάλο έργο. Και η ιδέα της Ειρήνης είναι καλή...

Απλά, για να μην έρθει κανένας σε δύσκολη θέση ας μην δηλώνουμε δημόσια τι δίνει ο καθένας... Τα 5€ από το χαρτζηλίκι του πιτσιρικά έχουν πιο μεγάλη αξία από τα 50€ κάποιου, που τα βγάζει σε μισή ώρα....

Ας δοθεί ένας λογαριασμός και μια καταληκτική ημερομηνία.

Reaction score
8
Ας ακολουθησουμε λοιπον την προταση του Βασιλη για την κιβωτο του πατερ Αντωνιου.

Ο λογαριασμος που θα γινεται η καταθεση ειναι στην τραπεζα EUROBANK

00260178870100872073

με το ονομα κιβωτος του κοσμου και με ονομα καταθετη AV SITE - προσοχη στο τελευταιο για να φαινεται οτι η καταθεση εγινε απο εμας.

Επισης θα ηθελα απο τους συνφορουμιτες που προβαινουν σε μια τετοια ενεργεια να ενημερωνουν στο παρων θρεντ, την ημερομηνια και το καταστημα που εκαναν την καταθεση, χωρις να αναφερουν ποσο, ωστε να ενημερωνουμε και εμεις με την σειρα μας την κιβωτο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ας ακολουθησουμε λοιπον την προταση του Βασιλη για την κιβωτο του πατερ Αντωνιου.

Ο λογαριασμος που θα γινεται η καταθεση ειναι στην τραπεζα EUROBANK

00260178870100872073

με το ονομα κιβωτος του κοσμου και με ονομα καταθετη AV SITE - προσοχη στο τελευταιο για να φαινεται οτι η καταθεση εγινε απο εμας.

Επισης θα ηθελα απο τους συνφορουμιτες που προβαινουν σε μια τετοια ενεργεια να ενημερωνουν στο παρων θρεντ, την ημερομηνια και το καταστημα που εκαναν την καταθεση, χωρις να αναφερουν ποσο, ωστε να ενημερωνουμε και εμεις με την σειρα μας την κιβωτο.
Οκ, παμε λοιπον!

Reaction score
40
Απάντηση: Για την μνημη του Μιχαλη

Με την πρώτη ευκαιρία πάω σφαίρα για κατάθεση....μπράβο παιδιά αυτές είναι πράξεις που πιάνουν τόπο!!:112:

Reaction score
3
Απο το Μαθητικό μου χαρτζιλίκι προσφέρω 5 ευρώ....

Το ποσό είναι εξευτελιστικά μικρό.... Αν δούλευα θα ήταν περισσότερα...
Είμαι πολύ υπερήφανη για την νέα γενιά!!!

Ζήση, κανένα ποσό που κατατίθεται για ένα σκοπό δεν είναι εξευτελιστικά μικρό... και ακριβώς επειδή προέρχεται από το μαθητικό σου χαρτζιλίκι έχει ξεχωριστή αξία...

Reaction score
0
Παιδιά όμως... Μπορώ εγώ που είμαι κάτω των 18 να κάνω κατάθεση..?? Τον μάιο τα κλείνω...

Βέββαια ντρέπομαι λίγο να πάω στην τράπεζα για κατάθεση 5 ευρώ... μάλλον θα ζητήσω κάτι παραπάνω απο τον εργοδότη (πατέρας)....:144:

Reaction score
164
Ναι, μπορείς. Και μην νιώθεις άσχημα, όσα θέλεις καταθέτεις, δεν θα σου πει κανένας τίποτα! Για να νιώσεις καλύτερα, πλήρωσα στο super market 80 λεπτά με πιστωτική! :126:
Ζήση, να μην ντρέπεσαι καθόλου. Όταν προσφέρεις ό,τι μπορείς δεν πρέπει να ντρέπεσαι, πρέπει να είσαι υπερήφανος!

Στο site έχει ως τρόπους πληρωμής και Paypal και Winbank. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Θανάση, μιας και είναι ο οργανωτής, αν μπορούμε να πληρώσουμε έτσι, δίνοντας ως σχόλιο το "Avsite".

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos