- Reaction score
- 2
Νικο μπραβο σου!Α) So what?
B) Καλούμαστε, όσοι ασχολούμαστε με το προϊόν και όχι με παραφιλολογίες, φιλοσοφίες, κουτσομπολιά, τιμές, προθέσεις και άλλα... καινά δαιμόνια.
...
Νικο μπραβο σου!Α) So what?
B) Καλούμαστε, όσοι ασχολούμαστε με το προϊόν και όχι με παραφιλολογίες, φιλοσοφίες, κουτσομπολιά, τιμές, προθέσεις και άλλα... καινά δαιμόνια.
...
Ολοι ασχολουμαστε με το προιον αλλα ο καθενας απο διαφορετικη σκοπια και για διαφορετικο λογο. Εγω ας πουμε απο την μερια του καταναλωτη που θελει σε βαθος να μαθει τι ειναι αυτο που "αγοραζει" κι αν του τον πιανουν ποιοι και ποσο. Για σενα......δεν ξερω..Α) So what?
...
Ακριβως το ιδιο ειπα κι εγω, για να δουμε τωρα τι θα απαντησετε κυριοι που βαζετε τους κανονες στις σκεψεις μας και στους προβληματισμους μας?Αν και είπα οτι δέν θα γράψω...Επειδή βλέπω ενδιαφέροντα στοιχεία θα προσπαθήσω να ακουμπήσω τη φλόγα...
Τα ΝΜ κατασκευαστήκανε για ένα και μόνο σκοπό.Απορρόφηση της Η/Μ ακτινοβολίας.Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που έδωσε ο κατασκευαστής.Στην πράξη τώρα αυτό σημαίνει οτι το ΝΜ κόβει την ακτινοβολία που εισέρχεται σε ένα σύστημα και την ακτινοβολία που εξέρχεται απο αυτό.
Τα παιράματα του Νίκου είναι πολύ ενδιαφέροντα.Δείχνουν οτι τα ΝΜ κόβουν μεγάλο ποσοστό της ακτινοβολίας.Άσχετο λοιπόν με το πώς και γιατί γίνεται αυτό, πρέπει να δούμε το εξής.
Το πείραμα του Νίκου είναι εμπειρικό και σωστό στη βάση του.Έκλεισε το σύστημα ΝΜ σε ένα κουτί και είδε τις αλληλεπιδράσεις του με το περιβάλλον.Και αποδείχτηκε οτι τελικά το σύστημα κάνει τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκε.
Σε άλλο site έγινε πείραμα με κινητό τηλέφωνο.Υπάρχει και video με το πείραμα.Και εκέι δούλεψε...Άρα ας ξεκινήσουμε απο το συμπέρασμα οτι το προιόν δέν είναι πατάτα και κάνει με επιτυχία αυτό για το οποίο φτιάχτηκε.
Το επόμενο βήμα είναι να δούμε πόσο βοηθάει αυτό τον ήχο...
Δεν σου επιτρεπω.....Μπορείς να θεωρείς ότι θες. Κι εγώ θεωρώ ότι, εκτός των άλλων, τσάμπα μας σπαταλάς τον χρόνο. Τέλος πάντων οι κανόνες της συζήτησης είναι ίδιοι για όλους και αν μου επιτρέπεις, θα τους θέτω εγώ.
...
Κι εγώ θέλω να μου κάτσει η Beyoncé. :137: Όπως είπα θα τις έχουμε τις μετρήσεις. Λίγη υπομονή.Θέλω μετρήσεις από συσκευή με και χωρίς το μαντζούνι..;
Ποσώς με ενδιαφέρει. Αν δεν μπορεί να συμβιβαστείς, δεν έχεις λόγους να συμμετέχεις.Δεν σου επιτρεπω.....
Φιλε μου εδω βλεπεις οτι οσοι τα χρησιμοποιησαν ακουν απιστευτες διαφορες κι εσυ λες οτι πουλαει απλα ματζουνια? Δηλαδη αν λεμε αν ακουγες στο συστημα σου τρελες ακουστικες διαφορες αλλα στις μετρησεις δεν εκαναν το ιδιο, τι θα εκανες. Εγω παλι θα τα αγοραζα! Μιλαμε για AUDIO!!! Ξεχνιομαστε μου φαινεται...![]()
Ξέρετε ότι οι lcd τηλεοράσεις εκπέμπουν πολύ λιγότερο αριθμό ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τις συμβατικές;
Ξέρετε ότι οι μετρήσεις ασφάλειας από τέτοια πεδία είναι παιχνιδάκι αρκεί να έχεις αυτό το φτηνό εργαλείο;
Θέλω μετρήσεις από συσκευή με και χωρίς το μαντζούνι..;
Αν δουλεύει ο Mendrinos έκανε σημαντική ανακάλυψη αν όχι πουλά απλώς μαντζούνια..:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=799644&postcount=2621. Με ποιά άποψη διαφωνείς;
2. Έχεις purifiers στο σπίτι σου και τα ακούς ή τα δοκιμάζεις με κάποιον τρόπο;
Απόψεις φυσικά και να λέμε. Φιλοσοφίες του καναπέ και κουτσομπολιά στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης να μην λέμε, ειδικά όταν δεν έχουμε την ευαισθησία να γράφουμε επωνύμως. Και επειδή βαριέμαι αυτού του είδους τον διάλογο παρακαλώ να επιστρέψουμε επιτέλους στο θέμα μας.
...
Ρε Κωστα ελεος! Τα ειχες σπιτι σου οπως λες. Γιατι δεν μας λες κι εσυ το τι ακουσες? Απο ποιον αλλο περιμενεις απαντησεις? Απο εμενα το Σκαλουμπακα, τον Τσαρουχα, τον Σιμοπουλο τον Βλασση, απο 10 ατομα που ειχα κανει παρουσιαση στο μαγαζι και δεν ξερω ποσους αλλους, εχεις μια ιδια αποψη. Οτι κανουν καλο! Γιατι λοιπον αφου τα ειχες δεν μας λες κι εσυ το τι ακουσε? Και υποψην κανεις δεν ειπε οτι εχεις συστημα μπακατελα...Σαφως κι εχω.
Δεν ειμαι ομως υποχρεωμενος να συμφωνω με την δικη σου αποψη ουτε να φρεναρω αυτο που σκεφτομαι ( για το προιον ) επειδη δεν συμφερει τους 7000 αναγνωστες.
Λεμε την αποψη μας η οχι?
Απαντηστε μ επιχειρηματα στους προβληματισμους μας κυριοι.
Εσυ ειπες Κωστα μου τα αντιθετα. Απο την στιγμη που τα ειχες τι την θελεις την γνωμη των αλλων και τι σε ενδιαφερουν οι απαντησεις?Ακριβως το ιδιο ειπα κι εγω, για να δουμε τωρα τι θα απαντησετε κυριοι που βαζετε τους κανονες στις σκεψεις μας και στους προβληματισμους μας?
Iposxete ότι καταπίνει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αν το κάνει καλός πολλές εταιρίες ηλεκτρισμού θα τα χώσουν χοντρά γιατί το θέμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν εξαντλείται στο θέμα audio..:Φιλε μου εδω βλεπεις οτι οσοι τα χρησιμοποιησαν ακουν απιστευτες διαφορες κι εσυ λες οτι πουλαει απλα ματζουνια? Δηλαδη αν λεμε αν ακουγες στο συστημα σου τρελες ακουστικες διαφορες αλλα στις μετρησεις δεν εκαναν το ιδιο, τι θα εκανες. Εγω παλι θα τα αγοραζα! Μιλαμε για AUDIO!!! Ξεχνιομαστε μου φαινεται...
Εχουμε να κανουμε με δυο διαφορετικα πραγματα εδω.Αν και είπα οτι δέν θα γράψω...Επειδή βλέπω ενδιαφέροντα στοιχεία θα προσπαθήσω να ακουμπήσω τη φλόγα...
Τα ΝΜ κατασκευαστήκανε για ένα και μόνο σκοπό.Απορρόφηση της Η/Μ ακτινοβολίας.Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που έδωσε ο κατασκευαστής.Στην πράξη τώρα αυτό σημαίνει οτι το ΝΜ κόβει την ακτινοβολία που εισέρχεται σε ένα σύστημα και την ακτινοβολία που εξέρχεται απο αυτό.
Τα παιράματα του Νίκου είναι πολύ ενδιαφέροντα.Δείχνουν οτι τα ΝΜ κόβουν μεγάλο ποσοστό της ακτινοβολίας.Άσχετο λοιπόν με το πώς και γιατί γίνεται αυτό, πρέπει να δούμε το εξής.
Το πείραμα του Νίκου είναι εμπειρικό και σωστό στη βάση του.Έκλεισε το σύστημα ΝΜ σε ένα κουτί και είδε τις αλληλεπιδράσεις του με το περιβάλλον.Και αποδείχτηκε οτι τελικά το σύστημα κάνει τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκε.
Σε άλλο site έγινε πείραμα με κινητό τηλέφωνο.Υπάρχει και video με το πείραμα.Και εκέι δούλεψε...Άρα ας ξεκινήσουμε απο το συμπέρασμα οτι το προιόν δέν είναι πατάτα και κάνει με επιτυχία αυτό για το οποίο φτιάχτηκε.
Το επόμενο βήμα είναι να δούμε πόσο βοηθάει αυτό τον ήχο...
Ειπα εγω τιποτα απο αυτα τα δυο?Κώστα, προσωπικά δεν καταλαβαίνω το εξής..
Το πρόβλημα σου λοιπόν είναι:
α.Θές και άλλα πειράματα?
β.Θές να καταλάβεις παιρετέρω το θεωρητικό υπόβαθρο αυτών των ματζουνιών?