ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Α) So what?
B) Καλούμαστε, όσοι ασχολούμαστε με το προϊόν και όχι με παραφιλολογίες, φιλοσοφίες, κουτσομπολιά, τιμές, προθέσεις και άλλα... καινά δαιμόνια.

...
Ολοι ασχολουμαστε με το προιον αλλα ο καθενας απο διαφορετικη σκοπια και για διαφορετικο λογο. Εγω ας πουμε απο την μερια του καταναλωτη που θελει σε βαθος να μαθει τι ειναι αυτο που "αγοραζει" κι αν του τον πιανουν ποιοι και ποσο. Για σενα......δεν ξερω..

Θεωρω καθε σου απαντηση ασκοπη και ακαιρη ικανη μονο να δημιουργησει εντυπωσεις σε συγκεκριμενη κατευθυνση.

edit,
Να ενημερωσω μηπως αμφοτερους οτι ο ομιλων χρησιμοποιησε για μια ολοκληρη εβδομαδα τα ΝΜ sonic purifiers στο "αχρηστο" συστημα του κι εχει μια πληρη εικονα για το τι ακριβως του προσφεραν? Νομισατε οτι θα μπορουσα να εκφρασω διαφορετικα, μια γνωμη?

Ρωτωντας ευλογως που τα βρηκε, απαντα....εχω κι εγω τις πηγες μου και καποιους καλους φιλους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.851
Μπορείς να θεωρείς ότι θες. Κι εγώ θεωρώ ότι, εκτός των άλλων, τσάμπα μας σπαταλάς τον χρόνο. Τέλος πάντων οι κανόνες της συζήτησης είναι ίδιοι για όλους και αν μου επιτρέπεις, θα τους θέτω εγώ.

...

Reaction score
777
Αν και είπα οτι δέν θα γράψω...Επειδή βλέπω ενδιαφέροντα στοιχεία θα προσπαθήσω να ακουμπήσω τη φλόγα...

Τα ΝΜ κατασκευαστήκανε για ένα και μόνο σκοπό.Απορρόφηση της Η/Μ ακτινοβολίας.Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που έδωσε ο κατασκευαστής.Στην πράξη τώρα αυτό σημαίνει οτι το ΝΜ κόβει την ακτινοβολία που εισέρχεται σε ένα σύστημα και την ακτινοβολία που εξέρχεται απο αυτό.
Τα παιράματα του Νίκου είναι πολύ ενδιαφέροντα.Δείχνουν οτι τα ΝΜ κόβουν μεγάλο ποσοστό της ακτινοβολίας.Άσχετο λοιπόν με το πώς και γιατί γίνεται αυτό, πρέπει να δούμε το εξής.
Το πείραμα του Νίκου είναι εμπειρικό και σωστό στη βάση του.Έκλεισε το σύστημα ΝΜ σε ένα κουτί και είδε τις αλληλεπιδράσεις του με το περιβάλλον.Και αποδείχτηκε οτι τελικά το σύστημα κάνει τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκε.
Σε άλλο site έγινε πείραμα με κινητό τηλέφωνο.Υπάρχει και video με το πείραμα.Και εκέι δούλεψε...Άρα ας ξεκινήσουμε απο το συμπέρασμα οτι το προιόν δέν είναι πατάτα και κάνει με επιτυχία αυτό για το οποίο φτιάχτηκε.
Το επόμενο βήμα είναι να δούμε πόσο βοηθάει αυτό τον ήχο...

Reaction score
0

Ξέρετε ότι οι lcd τηλεοράσεις εκπέμπουν πολύ λιγότερο αριθμό ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τις συμβατικές;

Ξέρετε ότι οι μετρήσεις ασφάλειας από τέτοια πεδία είναι παιχνιδάκι αρκεί να έχεις αυτό το φτηνό εργαλείο;

Θέλω μετρήσεις από συσκευή με και χωρίς το μαντζούνι..;

Αν δουλεύει ο Mendrinos έκανε σημαντική ανακάλυψη αν όχι πουλά απλώς μαντζούνια..:

Reaction score
1.685

Αν και είπα οτι δέν θα γράψω...Επειδή βλέπω ενδιαφέροντα στοιχεία θα προσπαθήσω να ακουμπήσω τη φλόγα...

Τα ΝΜ κατασκευαστήκανε για ένα και μόνο σκοπό.Απορρόφηση της Η/Μ ακτινοβολίας.Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που έδωσε ο κατασκευαστής.Στην πράξη τώρα αυτό σημαίνει οτι το ΝΜ κόβει την ακτινοβολία που εισέρχεται σε ένα σύστημα και την ακτινοβολία που εξέρχεται απο αυτό.
Τα παιράματα του Νίκου είναι πολύ ενδιαφέροντα.Δείχνουν οτι τα ΝΜ κόβουν μεγάλο ποσοστό της ακτινοβολίας.Άσχετο λοιπόν με το πώς και γιατί γίνεται αυτό, πρέπει να δούμε το εξής.
Το πείραμα του Νίκου είναι εμπειρικό και σωστό στη βάση του.Έκλεισε το σύστημα ΝΜ σε ένα κουτί και είδε τις αλληλεπιδράσεις του με το περιβάλλον.Και αποδείχτηκε οτι τελικά το σύστημα κάνει τη δουλειά για την οποία κατασκευάστηκε.
Σε άλλο site έγινε πείραμα με κινητό τηλέφωνο.Υπάρχει και video με το πείραμα.Και εκέι δούλεψε...Άρα ας ξεκινήσουμε απο το συμπέρασμα οτι το προιόν δέν είναι πατάτα και κάνει με επιτυχία αυτό για το οποίο φτιάχτηκε.
Ακριβως το ιδιο ειπα κι εγω, για να δουμε τωρα τι θα απαντησετε κυριοι που βαζετε τους κανονες στις σκεψεις μας και στους προβληματισμους μας?

Reaction score
1.685

Μπορείς να θεωρείς ότι θες. Κι εγώ θεωρώ ότι, εκτός των άλλων, τσάμπα μας σπαταλάς τον χρόνο. Τέλος πάντων οι κανόνες της συζήτησης είναι ίδιοι για όλους και αν μου επιτρέπεις, θα τους θέτω εγώ.

...
Δεν σου επιτρεπω.....

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Σαφως κι εχω.
Δεν ειμαι ομως υποχρεωμενος να συμφωνω με την δικη σου αποψη ουτε να φρεναρω αυτο που σκεφτομαι ( για το προιον ) επειδη δεν συμφερει τους 7000 αναγνωστες.
Λεμε την αποψη μας η οχι?

Απαντηστε μ επιχειρηματα στους προβληματισμους μας κυριοι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.851
1. Με ποιά άποψη διαφωνείς;
2. Έχεις purifiers στο σπίτι σου και τα ακούς ή τα δοκιμάζεις με κάποιον τρόπο;

Απόψεις φυσικά και να λέμε. Φιλοσοφίες του καναπέ και κουτσομπολιά στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης να μην λέμε, ειδικά όταν δεν έχουμε την ευαισθησία να γράφουμε επωνύμως. Και επειδή βαριέμαι αυτού του είδους τον διάλογο παρακαλώ να επιστρέψουμε επιτέλους στο θέμα μας.

...

Reaction score
2

Ξέρετε ότι οι lcd τηλεοράσεις εκπέμπουν πολύ λιγότερο αριθμό ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τις συμβατικές;

Ξέρετε ότι οι μετρήσεις ασφάλειας από τέτοια πεδία είναι παιχνιδάκι αρκεί να έχεις αυτό το φτηνό εργαλείο;

Θέλω μετρήσεις από συσκευή με και χωρίς το μαντζούνι..;

Αν δουλεύει ο Mendrinos έκανε σημαντική ανακάλυψη αν όχι πουλά απλώς μαντζούνια..:
Φιλε μου εδω βλεπεις οτι οσοι τα χρησιμοποιησαν ακουν απιστευτες διαφορες κι εσυ λες οτι πουλαει απλα ματζουνια? Δηλαδη αν λεμε αν ακουγες στο συστημα σου τρελες ακουστικες διαφορες αλλα στις μετρησεις δεν εκαναν το ιδιο, τι θα εκανες. Εγω παλι θα τα αγοραζα! Μιλαμε για AUDIO!!! Ξεχνιομαστε μου φαινεται...

Reaction score
1.685

1. Με ποιά άποψη διαφωνείς;
2. Έχεις purifiers στο σπίτι σου και τα ακούς ή τα δοκιμάζεις με κάποιον τρόπο;

Απόψεις φυσικά και να λέμε. Φιλοσοφίες του καναπέ και κουτσομπολιά στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης να μην λέμε, ειδικά όταν δεν έχουμε την ευαισθησία να γράφουμε επωνύμως. Και επειδή βαριέμαι αυτού του είδους τον διάλογο παρακαλώ να επιστρέψουμε επιτέλους στο θέμα μας.

...
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=799644&postcount=262

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Σαφως κι εχω.
Δεν ειμαι ομως υποχρεωμενος να συμφωνω με την δικη σου αποψη ουτε να φρεναρω αυτο που σκεφτομαι ( για το προιον ) επειδη δεν συμφερει τους 7000 αναγνωστες.
Λεμε την αποψη μας η οχι?

Απαντηστε μ επιχειρηματα στους προβληματισμους μας κυριοι.
Ρε Κωστα ελεος! Τα ειχες σπιτι σου οπως λες. Γιατι δεν μας λες κι εσυ το τι ακουσες? Απο ποιον αλλο περιμενεις απαντησεις? Απο εμενα το Σκαλουμπακα, τον Τσαρουχα, τον Σιμοπουλο τον Βλασση, απο 10 ατομα που ειχα κανει παρουσιαση στο μαγαζι και δεν ξερω ποσους αλλους, εχεις μια ιδια αποψη. Οτι κανουν καλο! Γιατι λοιπον αφου τα ειχες δεν μας λες κι εσυ το τι ακουσε? Και υποψην κανεις δεν ειπε οτι εχεις συστημα μπακατελα...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ακριβως το ιδιο ειπα κι εγω, για να δουμε τωρα τι θα απαντησετε κυριοι που βαζετε τους κανονες στις σκεψεις μας και στους προβληματισμους μας?
Εσυ ειπες Κωστα μου τα αντιθετα. Απο την στιγμη που τα ειχες τι την θελεις την γνωμη των αλλων και τι σε ενδιαφερουν οι απαντησεις?

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ρε Γιαννη δεν καταλαβαινει οτι "ΕΓΩ ξερω"?
Τον Νικο "προστατευω".

Σκεψου το λιγο.....

Reaction score
0
Φιλε μου εδω βλεπεις οτι οσοι τα χρησιμοποιησαν ακουν απιστευτες διαφορες κι εσυ λες οτι πουλαει απλα ματζουνια? Δηλαδη αν λεμε αν ακουγες στο συστημα σου τρελες ακουστικες διαφορες αλλα στις μετρησεις δεν εκαναν το ιδιο, τι θα εκανες. Εγω παλι θα τα αγοραζα! Μιλαμε για AUDIO!!! Ξεχνιομαστε μου φαινεται...
Iposxete ότι καταπίνει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αν το κάνει καλός πολλές εταιρίες ηλεκτρισμού θα τα χώσουν χοντρά γιατί το θέμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν εξαντλείται στο θέμα audio..:

Αν δε κάνει αυτά που υπόσχεται θεωρείται παραπλανητική διαφημίσει και τσαρλατανισμός και διώκεται από το νόμο..:

Εσύ μπορείς να αγοράζεις ότι θέλεις και να πηγαίνεις σε μάγισσες να σου πουν το μέλλον άμα γουστάρεις..:

Reaction score
1.685

Εχουμε να κανουμε με δυο διαφορετικα πραγματα εδω.

Α) Μια κατασκευη που μετα απο διαφορα τεστ απεδειχθει οτι σε καποιο μη μετρησιμο προς το παρων βαθμο απορροφα τα Η/Μ κυματα. Τετοια προιοντα ομως σε διαφορες μορφες υπαρχουν εδω και χρονια στην βιομηχανια.

Β) Αν αυτη η απορροφηση επιδρα τοσο θεαματικα στην βελτιωση του ηχου, σε ποιον βαθμο, σε ποια σημεια, με τι τροπο και γιατι?

Αυτο εννοω φιλε μου....οταν λεω οτι λεμε τα ιδια

Reaction score
777
Κώστα, προσωπικά δεν καταλαβαίνω το εξής..
Το topic ξεκίνησε με τα ΝΜ να έχουν δοκιμαστεί απο 10 επώνυμα άτομα του χώρου.Όλοι τους βρήκαν αποτέλεσμα θετικό στον ήχο.Μάλιστα οι πιο πολλοί αναφέρθηκαν στο οτι ΔΕΝ θέλουν παραπέρα tech specs.
Μετά απο μερικές μέρες εμφανίστηκε ο Νίκος ο οποίος έκανε μερικά καθαρά τεχνικά πειράματα γι αυτούς που θέλουν τα tech specs.Το πρώτο αποτέλεσμα αυτών των πειραμάτων είναι άκρως θετικό.
Το πρόβλημα σου λοιπόν είναι:
α.Θές και άλλα πειράματα?
β.Θές να καταλάβεις παιρετέρω το θεωρητικό υπόβαθρο αυτών των ματζουνιών?

Επίσης αφού τα δοκίμασες μπορείς να γράψεις οτι δέν κατάλαβες διαφορά και να μπείς στη λίστα των δυσαρεστημένων...
Επειδή το προηγούμενο μήνυμα το έκοψα στον ήχο...αν θές μπορώ να το συνεχίσω.Θεώρησα οτι δέν έχει νόημα να το συνεχίσω...

Reaction score
1.685

Κώστα, προσωπικά δεν καταλαβαίνω το εξής..

Το πρόβλημα σου λοιπόν είναι:
α.Θές και άλλα πειράματα?
β.Θές να καταλάβεις παιρετέρω το θεωρητικό υπόβαθρο αυτών των ματζουνιών?
Ειπα εγω τιποτα απο αυτα τα δυο?
Διαβασε με λιγο καλυτερα και πανω απο ολα μπειτε στο "πνευμα" τι εννοω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.415
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim