Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
140
Σχεδόν ευτυχείς κάτοχος και εγώ του western
Και λέω σχεδόν μιας και η συσκευή στην ουσία θα μου στοιχίσει 200 ευρω μιας και πήρα και έναν hdmi splitter 4in 2out αξίας 100 ευρω από το πλαίσιο ( περιμένω να δω το θέμα της ποιότητας του μιας και ο Sanyo z5 είναι πάνω σε καλώδιο atlona 15m )
Περί της συσκευής , η εικόνα του είναι μια έκπληξη και στην τηλεόραση αλλά και στον προτζεκτορα , δεν περίμενα αυτό το σκατ..λι να παίζει έτσι , όσοι το είδαν έπαθαν σοκ , περίμεναν να δουν μια τυπική εικόνα αλλά…
Να σκεφτείτε ότι δεν μπορώ να αποφασίσω εάν είναι καλύτερο η χειρότερο από το Toshiba ep-30 ( που έχουμε πει ότι είναι κορυφαίο ως dvd-upsampling player )
ναι και εγώ έχω κάποιες ασυμβατότητες με αρχεία και υπότιτλους
Μέχρι τώρα έχω σε dvd videots folders που έχουν γίνει rip με dvdshrink δεν βλέπω υπότιτλους αν και εμφανίζει 1/1
Σε rip από dvdfab σε φάκελο videots πάλι όλα καλά
Σε iso όλα καλά
Wmv σχεδόν όλα
1080p&720p mkv όλα οκ
flac ok!
Wav ok!
Πείτε μου όμως , γιατί δεν κάνει next σε chapter σε dvd?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δοκίμασες να πατήσεις πρώτα το κουμπί που παέι γρήγορα και αμέσως πατάς το κουμπί next?Σε πηγαίνει ανα 10 λεπτά...

Reaction score
6
Δεν διαβάζει το .ifo αρχείο, διαβάζει κατευθείαν τα vob γι'αυτό και δεν παίζει τα dvd rip όπως πρέπει...
Απ'οτι λένε δεν πρόκειται να διορθωθεί καθαρά για λόγους "νομιμότητας" ...

JL_

Reaction score
19
Δεν διαβάζει το .ifo αρχείο, διαβάζει κατευθείαν τα vob γι'αυτό και δεν παίζει τα dvd rip όπως πρέπει...
Απ'οτι λένε δεν πρόκειται να διορθωθεί καθαρά για λόγους "νομιμότητας" ...
Αυτό περί νομιμότητας ακούγεται πολύ αστείο...

Δηλαδή, αν κάποιος ήθελε να έχει την προσωπική του, νόμιμη, συλλογή από DVD περασμένη σε μερικούς μεγάλους σκληρούς για λόγους ευκολίας και ασφαλείας, να προτιμήσει τελικά να κατεβάζει ματρόσκες... :142: :143: :143:

Reaction score
6
Δυστυχώς σε καποιες περιπτώσεις αυτές οι πολιτικές των εταιρειών είναι το λιγότερο γραφικές...

Reaction score
2
Καλησπέρα κι από μένα παιδιά. Πιθανόν να έχει απαντηθεί και πριν, αλλά... Με το νέο firmware υποστηρίζει srt ansi subs ή μόνο utf-8; Και κάτι ακόμη, υποστηρίζει embended subs σε MKV;

Ne0

Reaction score
0
Γεια σας και από εμένα παιδιά!
Κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου "εργαλείου"!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση (συγχωρέστε με αν το έχετε ξαναπεί και δεν το πρόσεξα)!
Τα .mkv τα οποία έχουν ήχο DTS δεν τα παίζει?
Υπάρχει τρόπος για παίξουν τα συγκεκριμένα?

Reaction score
0
Γεια σας και από εμένα παιδιά!
Κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου "εργαλείου"!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση (συγχωρέστε με αν το έχετε ξαναπεί και δεν το πρόσεξα)!
Τα .mkv τα οποία έχουν ήχο DTS δεν τα παίζει?
Υπάρχει τρόπος για παίξουν τα συγκεκριμένα?
τα παιζει μονο εαν εχεις ενισχυτη DTS με συνδεση toslink
Yπαρχει τροπος να τα μετατρψεις σε ΑC3 που τα παιζει χωρις ενισχυτη με το popcorn audio converter:107:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δοκίμασες να πατήσεις πρώτα το κουμπί που παέι γρήγορα και αμέσως πατάς το κουμπί next?Σε πηγαίνει ανα 10 λεπτά...
μπραβο αυτο ηταν!

Reaction score
0
Γειά χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Δευτέρα απόγευμα το τσίμπησα (το πλήρωσα εννοείται :116: ) απο το Πλαίσιο Καλαμαριάς

Το συνδύασα με έναν WD My Book 640

Εκανα format το σκληρό δίσκο σε NTFS, για να βλέπει αρχεία >4giga, πράγμα που μου πήρε περίπου δυόμιση ώρες

Ευτυχώς το home cinema που διαθέτω, Samsung BD-2R
έχει οπτική ίνα.

Η αλήθεια είναι όταν αγόρασα το συγκεκριμένο Home Cinema με είχε προβληματίσει η "περιορισμένη" συνδεσιμότητα που προσφέρει. Για τις απαιτήσεις μου όμως εκείνο το διάστημα με κάλυπτε.
Ευτυχώς που λόγω της οπτικής μπορώ να το εκμεταλλευτώ με το παραπάνω.
Οι εντυπώσεις μου λοιπόν.

Καταρχήν μή ξεχνάμε οτι κοστίζει μόλις 99€
Αυτό δε το αναφέρω για να μειώσω την αξία του αλλά για να μη ξεχνάμε το value for money.

Το μηχάνημα απλά τα σπάει. Σίγουρα έχει κάποια μειωνεκτήματα αλλα τα + που προσφέρει πιστεύω υπερκαλύπτουν τα όποια - μπορεί να βρεί ο καθένας.

Προσωπικά τα (+) του είναι:
Αναπαραγωγή mkv αρχείων
Dolby Digital
DTS
Ποιότητα εικόνας
Μέγεθος
Τιμή

Τα (-) που εντόπισα είναι:
Στους υπότιτλους το γνωστό πρόβλημα με το τονισμένο κεφαλαίο Ά που εμφανίζεται ώς '
Στους υπότιτλους τα <i> <b> τα εμφανίζει αντί να κάνει italics bold το κείμενο.
Ακριβώς κάτω απο τους υπότιτλους έχω εντοπίσει 4 με 5 μαύρες κουκίδες οι οποίες το δικό μου μάτι σε ανοιχτό background τις βλέπει, ενώ της γυναίκας μου ή της μάνας μου και να τους το δείχνεις δε το βλέπουν :116:
Επίσης κάτι παίζει με τις φωτογραφίες, την ανάλυσή τους και την ανάλυση της TV και δεν τις δείχνει σε εμένα. (unable to load file)

Διαβάζω οτι ορισμένοι παρατηρούν καθυστέρηση σε υπότιτλους.
Μέχρι στιγμής έχω δεί μόνο Lost 720p οχί κάποια πιο βαριά ταινία σε 1080 και δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα.

Επειδή λοιπόν το pc μου είναι παλιό, είναι μακρυα απο το σαλόνι για να τραβάω καλώδια το συγκεκριμένο μηχάνημα μου έλυσε τα χέρια.
Παρόλο που "κλασσικά" η γυναίκα γκρίνιαξε λίγο πρίν την αγορά του, χθές είπε.
Πολύ πετυχημένη αγορά.. είδαμε τα Lost άνετοι στο σαλόνι και τα ακούγαμε απο το home cinema.

Σε μία πρόσφατη επίσκεψη στο video club της γειτονιάς, συζητούσα με τον άνθρωπο εκεί περί Internet download Κτλ και μου λέει "είναι κρίμα να έχεις επενδύσει σε ένα σύστημα τόσα λεφτά και να μειώνεις την ποιότητα κατεβάζοντας ταινίες απο internet"
Λογικό και αναμενόμενο το σχόλιο του απο τη στιγμή που κλείνουν το ένα video club μετά το άλλο.

Εγω απλά θα πώ οτι το μηχάνημα τα σπάει. Δε μειώνει "καθόλου" την ποιότητα και στην τελική αν θέλεις να απολαύσεις μια ταινια 100% και όχι 85% δώσε και 2,30€ και πάρε το bluray

Πάντα όμως εξαρτάται απο το σύστημα που έχεις, τις απαιτήσεις και το πόσο της λεπτομέρειας είσαι.

Προσωπικά το προτείνω ανεπιφύλακτα.
ENJOY

ΥΓ Επίσης θέλω να αναφέρω τα εξής
Η τηλεόρασή μου διαθέτει 1 είσοδο HDMI. Οταν λοιπόν σύνδεσα για πρώτη φορά το WD στην τηλεόραση στην αρχή δε το έβλεπε και μέσα απο το menu της tv ήταν γκριζαρισμένο.
Επαιξα με το καλώδιο να δώ αν είχε κουμπώσει καλά και τελικά μετά απο κανα 5λεπτο ολα καλά.
Κάτι ανάλογο δε μου έχει παρουσιάσει ξανά.

Σχετικά με τον DTS ήχο παρατήρησα οτι δεν είχε ήχο το sample της ταινίας Black Hawk Down ενώ η ταινία παίζει κανονικότατα.

Κάποιος ανέφερε οτι μένει συνέχεια ζεστό.
Θα το κοιτάξω μόλις πάω σπίτι σήμερα.
Προτείνετε να το βγάζω απο την πρίζα αφότου το κλείσω;

Reaction score
0
Όχι δε χρειάζεται να το βγάζεις από την πρίζα. Απλά φρόντισε να κάνεις eject το δίσκο πριν το κλείσεις από το κόκκινο κουμπί του χειρηστηρίου. Εγώ αποσυνδέω και το USB του δίσκου.

Εμένα πάντως δεν το λές και ζεστό, χλιαρό ίσως.

Reaction score
0
Όχι δε χρειάζεται να το βγάζεις από την πρίζα. Απλά φρόντισε να κάνεις eject το δίσκο πριν το κλείσεις από το κόκκινο κουμπί του χειρηστηρίου. Εγώ αποσυνδέω και το USB του δίσκου.

Η διαδικασία που ακολουθώ είναι
eject --> power off απο τηλεχειριστήριο --> αφαίρεση USB --> αφαίρεση μετασχηματιστή σκληρού δίσκου.

Για το θέμα της θερμοκρασίας ελπίζω το απόγευμα που θα πάω σπίτι να είναι κρύο μιάς και είναι κλειστό απο χθές το βράδυ :117:
Διαφορετικά με βλέπω να το αφαιρώ απο την πρίζα και αυτό στο τέλος.

Reaction score
0
Ακριβώς με την ίδια σειρά και εγώ. Η μόνη διαφορά μας είναι ότι έχω δίσκο WD My Passport 320GB που δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία οπότε με το που βγάζω το USB του σβήνει.

Εύχομαι στο επόμενο firmware να το κάνουν να κάνει αυτόματο eject όταν πατάς το off και επίσης να κόβει τελείως την τροφοδοσία στο δίσκο.

Reaction score
0

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι χρειάζεται το eject πριν κλείσεις το WD TV; Εμένα η λογική μου λέει ότι εφόσον πατήσεις το Off ο δίσκος είναι αποσυνδεδεμένος και μπορείς άνετα να τον τραβήξεις. Αν με το eject έκλεινε και η τροφοδοσία να το καταλάβω, αλλά εφόσον δε γίνεται αυτό δε βλέπω τον λόγο.. Εγώ τουλάχιστον δε το κάνω, παρά μόνο αν θέλω να βγάλω τον δίσκο ενώ έχω το WD TV ανοιχτό, και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Reaction score
6
Το eject κάνει unmount σωστά τον δίσκο, αν δε το ξέρετε το WD ΓΡΑΦΕΙ πάνω στο δίσκο σε ένα κρυφό φακελλάκι πληροφορίες για τα multimedia αρχεία που περιέχει ο δίσκος...!!!
Αν δεν κάνετε το eject και απλά το κλείσετε και τραβήξετε το καλώδιο USB, υπάρχει η πιθανότητα να σας χαλάσει ο δίσκος (να γίνει corrupt!)
Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πατήσετε 2 κουμπάκια για να κάνετε eject!

Reaction score
0
Το eject κάνει unmount σωστά τον δίσκο, αν δε το ξέρετε το WD ΓΡΑΦΕΙ πάνω στο δίσκο σε ένα κρυφό φακελλάκι πληροφορίες για τα multimedia αρχεία που περιέχει ο δίσκος...!!!
Αν δεν κάνετε το eject και απλά το κλείσετε και τραβήξετε το καλώδιο USB, υπάρχει η πιθανότητα να σας χαλάσει ο δίσκος (να γίνει corrupt!)
Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πατήσετε 2 κουμπάκια για να κάνετε eject!
Το γνωρίζω ότι το WD γράφει πληροφορίες στον δίσκο, όμως εφόσον το WD έχει σβήσει (καθώς έχω πατήσει το Off), θεωρώ ότι ο δίσκος είναι idle οπότε (όπως ακριβώς και στα Windows) μπορείς να τον τραβήξεις χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Anyway δική μου γνώμη..

Reaction score
6
Δυστυχώς, το WD δεν σβήνει όταν πατάς το OFF... Μένει σε μια demi κατάσταση standby με τον δίσκο mounted! (γι'αυτό και όταν το ξανανοίξεις δεν ξαναψάxνει τον δίσκο από την αρχή...!)
Ο σωστός τρόπος να γίνει unmount o δίσκος και να αποσυνδεθεί είναι το Eject !

JL_

Reaction score
19
Μα αν δεν τον κάνεις unmount, ο δίσκος εξακολουθεί να περιστρέφεται και με το WD TV κλειστό, μέχρι να μπει από μόνος του σε stand by.

Reaction score
6
Από τα relese notes του firmware 1.01.02:
Known Issues:
If the user unsafely removes an HFS+ formatted drive from the media player without using the Eject button, the drive will become read only media

μην το ρισκάρετε, κάνετε πάντα eject πριν βγάλετε το δίσκο....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508