Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
παιδια και μενα κανει σπασιματα στο DTS ηχο απο οπτικη ινα.
Το κανει σε πολλους χρηστες. Το αποτελεσμα ειναι να μην μπορουμε καν να δουμε ταινια με dts. Δεν νομιζω να εχουμε ολοι προβληματικα WD....αλλα ποτε δεν ξερεις...

υπομονη... δεν ξερω πως θα διορθωθει....

:110:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εγώ το μετατρέπω σε AC3 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

SOS εαν ειναι καποιος απο αιγαλεω η εδω γυρω και εχει την ευγενη καλωσυνη να επικοινωνιση μαζι μου.δεν μπορω να βγαλω ακρη με τους υποτιλους εχω κανει το τελευταιο up-date εχω βαλει greek iso και παρ'ολα αυτα συνεχεια μου λεει no subtitle και οι ονομασιες των αρχειων ειναι ιδιες,διαφεροθν μονο στη καταληξη.avi,srt.Χιλια συγνωμη παιδια αλλα δε παει αλλο θα το σπασω οποιος μπορει....ευχαριστω
Οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο και με την ιδια ονομασια. Περα απο αυτα που εχεις κανει δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο, ισως ενα reset μεσα απο τα settings και να το βγαλεις μια φορα απο τη μπριζα και να το ξαναβαλεις...

Reaction score
0
Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί πολύ. Θέλω να ξέρω 2 απλά πραγματάκια για το μηχανάκι αυτό

1. Κατεβάζω ταινίες σε μορφή νομίζω xvid που το μέγεθος είναι σε όλες σχεδόν 700ΜΒ. Θα τις παίζει αυτές? (απο torrent)
2. Έχω τηλεόραση lcd με hdmi κλπ. Θα μπορώ να βλέπω ταινίες mkv μέσω απλού RCA ή του HDMI και ας χάνω σε ποιότητα αν είναι DTS? ή θα πρέπει να κάνω μετατροπή?

Σας ευχαριστώ πολύ

Reaction score
8
Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί πολύ. Θέλω να ξέρω 2 απλά πραγματάκια για το μηχανάκι αυτό

1. Κατεβάζω ταινίες σε μορφή νομίζω xvid που το μέγεθος είναι σε όλες σχεδόν 700ΜΒ. Θα τις παίζει αυτές? (απο torrent)
2. Έχω τηλεόραση lcd με hdmi κλπ. Θα μπορώ να βλέπω ταινίες mkv μέσω απλού RCA ή του HDMI και ας χάνω σε ποιότητα αν είναι DTS? ή θα πρέπει να κάνω μετατροπή?

Σας ευχαριστώ πολύ
1.ναι
2.ναι

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Σας ευχαριστώ πολύ
1. Ναι
2. Την εικόνα θα την βλέπεις και με RCA και με HDMI, για να ακούσεις όμως τον DTS ήχο θα πρέπει να συνδέσεις την οπτική του WD TV σε ενισχυτή που να μπορεί να αποκωδικοποιήσει DTS !!! (ή απλά να μετατρέψεις τον DTS ήχο σε AC3 , οπότε θα μπορείς να τον ακούς μέσω του HDMΙ ή μεσω RCA (audio out) στην τηλεόραση !)

Reaction score
1
Παιδιά 2 ερωτήσεις.

1) Απο video δυνατότητες νομίζω οτι έχω υπερκαλυφθεί απο το συγκεκριμένο μηχανάκι. Απο audio δυνατότητες τι λέει? Το user interface για την μουσική είναι εύχρηστο. Αυτή τη στιγμή έχω μετατρέψει όλα μου τα cd σε mp3/flac και τα mp3 τα διαχειρίζομαι απο το iTunes ( το οποίο τηλεχειρίζομαι με το iphone) και τα flac με το vlc (επίσης τηλεχειριστήριο το iphone). To user interface για την μουσική του wd tv έχει κάτι αντίστοιχο με το cover flow ή τελος πάντων κάποια λίστα με τα covers?

2) Η μουσική μου είναι περίπου 600-700 Gb. Την πρώτη φορά που θα συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό υποθέτω οτι θα κάνει αρκετή ώρα για indexing. Την ίδια ώρα θα κάνει κάθε φορά που θα τον συνδέω? Δηλαδή οταν θα θέλω να προσθέσω κάτι στον σκληρό και τον βγάλω και τον ξαναβάλω στο wd θα περιμένω να κάνει πάλι indexing 700Gb ή κάνει incremental (μόνο οτι έχει προστεθεί?)

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0

παιδια και μενα κανει σπασιματα στο DTS ηχο απο οπτικη ινα.
Το κανει σε πολλους χρηστες. Το αποτελεσμα ειναι να μην μπορουμε καν να δουμε ταινια με dts. Δεν νομιζω να εχουμε ολοι προβληματικα WD....αλλα ποτε δεν ξερεις...

υπομονη... δεν ξερω πως θα διορθωθει....

:110:
Την πιθανότητα να εχουμε παλιούς ενισχυτές και να μην υποστηρίζουν
της νέας έκδοσης DTSΕΧ δεν το σκεφτηκε κανείς;
Και εμένα μου εχει τύχη μέχρι στιγμής αλλα μόνο σε μία ταινία οπότε
σκέφτομαι οτι μπορεί απλα ο ενισχυτής μου να μην υποστηρίζει το συγκεκριμενο dts

Reaction score
0
Kαλως σας βρηκα παιδια...
Μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε μεχρι ποσα GB σκληρο αναγνωριζει?
Ο συντεκνος μου το πηρε σημερα και του εβαλε ενα ΜyBook 1terra και δεν ......

Reaction score
0
Τι δεν; Με 1Τ το δουλεύω κι εγώ και είναι μια χαρά...
Toτε κατι αλλο θα παιζει!Κατι του βγαζει οτι δεν αναγνωριζει(νομιζω).Το πρωι θα τον δω και θα το τσεκαρω!Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση

Reaction score
1
Και εγώ το δουλεύω με 1ΤΒ (αυτόν εδώ) και ... όλα καλά!!!

(τον είχα πάρει από κωτσόβολο 99 ευρώ!!!)

Reaction score
0
Αν σας ειναι ευκολο μπορειτε να μου πειτε τα βηματα που κανετε?Ο συντεκνος μου συνδεει με καλωδιο usb2 δισκο και Μedia player,το ανοιγει μετα και δεν βλεπει το δισκο μεσα.Ενα stickaki ομως το ειδε

Reaction score
0
Η σειρά που ακολουθώ είναι η εξής όταν το συνδέω για πρώτη φορά (δηλαδή αν το βγάλω απο την κρεβατοκάμαρα και θέλω να το πάω στο σαλόνι):
1) Συνδέω HDMI ή RCA μεταξύ wd & tv
2) Οπτική ίνα απο WD στο home cinema (αν δεν υπάρχει απλά rca σε tv)
3) USB απο σκληρό σε WD
4) Ρεύμα στο σκληρό
5) Ρεύμα στο WD
6) Ανοίγω το WD και περιμένω μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να δεί το σκληρό και να τον διαβάσει.

Οταν θέλω να το κλείσω πρώτα κάνω eject το σκληρό, σβήνει ο σκληρός και απλά αφαιρώ το USB απο το WD.
Την επόμενη φορά απλά βάζω το USB (αυτόματα ανοίγει ο σκληρός) και μετά ανοίγω το WD

Γενικά στην αρχή δώστε στο μηχάνημα λίγη πίστωση χρόνου.
Μια σταλιά είναι και κάνει της Παναγιάς τα μάτια.

Reaction score
0
Χθές προσπαθούσα να μετατρέψω τον DTS ήχο σε AC3 σε ορισμένες ταινίες με το popcorn audio converter.
To είχα κάνει με επιτυχία στον υπολογιστή μου αλλά χθές που προσπαθούσα στης γυναίκας μου δεν ξεκινούσε τη διαδικασία.
Είχε κατεβάσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ήταν στους σωστούς φακέλους αλλά έβγαζε ένα error.
Τελικά ανακάλυψα οτι έφταιγε το path που ήταν το πρόγραμμα και οι ταινίες.
Ηταν σε ελληνικά XP και κάποιοι φάκελοι ήταν με ελληνικούς χαρακτήρες.
Μόλις μπήκαν στο path c:\ όλα μέλι γάλα.

Reaction score
8
εγώ έχω το my book essensial 500 και δεν έχω πρόβλημα.Φυσικά το μετέτρεψα απο FAT32 σε NTFS .Μήπως ο δίσκος είναι διαμορφωμένος σε MAC? Φίλος δεν μπορούσε να το διαβάσει έτσι!

Reaction score
6
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Γαι να μην σας καθυστερεί στο διάβασμα του δίσκου, απενεργοποιήστε την επιλογή "media library" ή κάπως έτσι στο μενού του WD .....

Reaction score
1

Σας ευχαριστώ πολύ

1. NAI

2. OXI !!!

Εάν δεν έχεις ενισχυτή για να αποκωδικοποιήσει το DTS απλά δεν έχεις καθόλου ήχο (το WD δεν μπορεί να μετατρέψει το DTS σε απλό στερεοφωνικό ήχο RCA).

Πρέπει απαραίτητα να κάνεις μετατροπή σε AC3.

Reaction score
8
συγνώμη για την απάντηση στο 2.ναι
εννούσα στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης και απάντησα διφορούμενα.Ευτυχώς 2 φίλοι έσπευσαν να εξηγήσουν αναλυτικά ότι χρειάζεται μετατροπή βέβαια!:121:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef