Και τώρα 1080! Ποιον;

Reaction score
8.350
Απάντηση: Και τώρα 1080! Ποιον;

Τον 10 δυστυχώς όχι:104:

Γι αυτό είμαι σε σκέψη και φοβάμαι λίγο την πρασινίλα που λένε αρκετοί.
απ'οσο ξερω τον εχουν μερικοι ,μηπως καποιο καλο παιδι μπορει να σ'εξυπηρετησει(?),αλλα και σε κανενα μαγαζι πρεπει να υπαρχει.......αν δεν σου ειναι πολυ δυσκολο,δες και τον ΣΟΝΥ...

Reaction score
15.548

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=38485&page=3

Κοίτα και το post 92 που ο Καστρουνης λέει ότι δεν έχει πρασινίλα,

αλλά κιτρινίλα.

Ελεύθερα την γνώμη σου.
Eιδες που επεσα μεσα......!!!!!!

Οταν βλεπεις Ζορζ κατι κοκκινο σιγουρα το αλλο που ειναι ποιο φυσιολογικο στην αποχρωση σου βγαινει οτι ειναι πρασινο...:116:

Τωρα θα μου πεις,τι σου λεω,εεεεε....!!!!!!

Καλες αγορες οτι και να παρεις.....

Και μην ταλαιπωρησε......δεν θα τον κρατησεις και μια ζωη,οποιον και να παρεις.......:126:
Βαλε κατω τα +/- και στους τρεις και συμβιβασου......

Reaction score
4.606

Πριν απο λιγο ειδα το sony 10. Αρυθμιστος και ειχε καταπληκτικη εικονα. Οτι και να πω ειναι λιγο. Ουτε πρασινιλες, ουτε κιτρινιλες. Αρκει μια φορα να τον δεις και μετα δεν ξεκολαει απο το μυαλο σου.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.263

Πριν επιλέξεις, έχεις τσεκάρει τα βασικά;
  • Σε καλύπτουν και τα τρία μοντέλα από πλευράς τοποθέτησης; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα links του PC calculator στη Βάση Δεδομένων για να επιβεβαιώσεις την επάρκεια του zoom. Καλό θα ήταν επίσης να ελέγξεις και τα offset/lens shift -ειδικά στους DLP- αν έχεις έξτρα δυσκολίες στην τοποθέτηση, όπως φωτιστικά ή χαμηλή οροφή.
  • Η εκτιμώμενη φωτεινότητα των προβολέων (μετά από ρύθμιση) επαρκεί για να φωτίσει την οθόνη σου; Λίγα πράγματα είναι χειρότερα από μια "ψόφια" εικόνα.
  • Είναι ο χώρος σου σε σκούρα χρώματα και ο φωτισμός του πλήρως ελεγχόμενος; Μόνο έτσι αξιοποιείται πλήρως το καλό μαύρο ενός προβολέα, αλλιώς χάνεται μέσα στις ανακλάσεις και ίσως είναι καλύτερα να πας σε ένα πολύ φωτεινό προβολέα έστω και με μέτριο μαύρο.
Δες προσεκτικά αυτά πρώτα. Υπάρχει πιθανότητα να φύγει εκτός λίστας κάποιο μηχάνημα, διευκολύνοντας την επιλογή. Και το κυριότερο θα αποφύγεις κάποιο λάθος από αυτά που δύσκολα -έως καθόλου- διορθώνονται.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.923

ο vastsar τον 10 που λέει πως είδε, τον είδε σπίτι μου.
Εντελώς "μαμά" ρυθμίσεις, του κουτιού, και ....παίζει!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό πραγματικά δε μου έχει ξανασυμβεί! Συνήθως έπρεπε να φάω 1 μήνα πριν μπορέσω να δω ταινία.... Αυτός, όπως βγαίνει από το κουτί του, σου βγάζει τα χρώματα μούρλια! Μόνο και μόνο αυτό, αξίζει για να τον χτυπήσεις!

Χτύπα τον , άφοβα!

(εννοείται πως δεν είναι τέλεια ρυθμισμένος εργοστασιακά, αλλά είναι πραγματικά πολύ κοντά , πάρα πολύ κοντά.... πρασινίλα ναί, είδα, σε χαμηλά ire παίζει λιγάκι, αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε ότι έχω ως τώρα δει σε "μαμά" ρύθμιση, και σαφώς πανεύκολα φεύγει! Μόνο μια μικρή κίνηση έκανα στις ρυθμίσεις του και εξαφανίστηκε σχεδόν πλήρως, σιγά τ'αυγά....)

Για τη φωτεινότητά του: στις 120' που παίζει τώρα, μου βγάζει τα μάτια σε φωτεινές σκηνές! Άριστος σε αυτό το θέμα, υπεραρκεί!

Το μαύρο του δεν είναι πάντως κορυφή. Φυσικά , μπροστά στους άλλους είναι μάλλον το καλύτερο, αλλά απέχει πολύ από το να είναι κορυφή. Σαφώς είναι πολύ δυνατό μαύρο, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.440

Πριν επιλέξεις, έχεις τσεκάρει τα βασικά;
  • Σε καλύπτουν και τα τρία μοντέλα από πλευράς τοποθέτησης; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα links του PC calculator στη Βάση Δεδομένων για να επιβεβαιώσεις την επάρκεια του zoom. Καλό θα ήταν επίσης να...

• Έχω ελέγξει και τα τρία βασικά που λες Max. Μάλιστα το τρίτο αποκλείεται να πάρω φωτεινότερο

με χειρότερο μαύρο, γιατί απλά δεν θα μου αρέσει.Όσο για τον σκουρόχρωμο τοίχο ετοιμάζεται.:126:

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.440

ο vastsar τον 10 που λέει πως είδε, τον είδε σπίτι μου.
Εντελώς "μαμά" ρυθμίσεις, του κουτιού, και ....παίζει!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτό πραγματικά δε μου....
Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου.

Πάντως επειδή οι κάτοχοι και των δύο προβολέων, που είναι αρκετοί, επιμένουν ότι είναι καλός ο δικός τους

από τον άλλον, έχω καταλάβει ότι έχουν μικρές διαφορές και ότι είναι θέμα γούστου τελικά ποιος από

τους δύο αξίζει για αγορά. Βέβαια εγώ έπρεπε να είχα δει τον 10 για να βγάλω οριστικό συμπέρασμα.

Τέλος πάντων θα τα βάλω στη ζυγαριά και θα αποφασίσω. Ένα πλην για τον sony, είναι και ο φόβος

που έχω στην εγγύηση της σε σχέση με την benq.

Σας ευχαριστώ όλους:624:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.923

Για την εγγύηση που λες περι Sony δεν υπάρχει θέμα, η λύση είναι απλή.

Μόλις το πάρεις, μπαίνεις στο web site της Sony και κάνεις registration. Συνήθως οι κωδικοί των "Agreement Number" και "Security Code" που παρέχονται με κάθε αγορά μηχανήματος Sony δεν δουλεύουν στο internet, αλλά αυτό δεν είναι θέμα, στέλνεις email με στο serial number και ημερομηνία αγοράς και σου κάνουν αυτοί registration ΑΜΕΣΑ, οπότε έχεις τα 3 χρόνια πανευρωπαϊκής εγγύησης που δίνει η "μαμά" Sony, ασχέτως αν αυτός που σου το πούλησε λέει 1 έτος.

Απλά εκτύπωσε το email από Sony που αναφέρει 3 χρόνια εγγύησης και όποτε πας στο επίσημο Sony Service τους το πετάς στα μούτρα και τελειώνει εκεί ο χαβαλές τους.

Το έχω κάνει, εδώ στo Sony Service θεσσαλονίκης, με τον προηγούμενο Sony προβολέα μου, που μόλις είδαν αντίγραφο του email από τη "μαμά" Sony σταματήσαν οποιαδήποτε συζήτηση περί 1 έτους εγγύησης.

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.440

Κατι μου λεει πως δεν θα χρειαστει αλλο την βοηθεια μας...:121:
Μάγος είσαι;:137:

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας για την βοήθεια.

Τελικά η αγορά του sony ματαιώθηκε λόγω τιμής (ας πρόσεχε η sony με τις αυξήσεις της).

Αναγκαστικά πήρα τον benq 5000. Μόλις τελειώσω κάτι υποχρεώσεις ξεκινάω την τοποθέτηση.

Ξέρετε που θα βρω να κατεβάσω Ελληνικές οδηγίες, γιατί εγώ δεν βρήκα.

Αν δεν βρεθεί μπορείς να βοηθήσεις Ανδρέα ή να πάω στο μαγαζί που τον αγόρασα:138:

Τέλος ευχαριστώ για την γρήγορη παραγγελία-παράδοση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αν δεν βρεθεί μπορείς να βοηθήσεις Ανδρέα ή να πάω στο μαγαζί που τον αγόρασα:138:

.
Αααα, ολα κι ολα.
Να πας στο μαγαζι που τον αγορασες!
Τι, ετσι στο τζαμπα θα δουλευουμε?:142:

Ειλικρινα δεν ξερω Γιωργο.
Το καλυτερο ειναι να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπεια.
Αν και δεν νομιζω πως ειναι και...πυρηνικη φυσικη στην δυσκολια:121:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.263

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας για την βοήθεια.

Τελικά η αγορά του sony ματαιώθηκε λόγω τιμής (ας πρόσεχε η sony με τις αυξήσεις της).

Αναγκαστικά πήρα τον benq 5000. Μόλις τελειώσω κάτι υποχρεώσεις ξεκινάω την τοποθέτηση.

Ξέρετε που θα βρω να κατεβάσω Ελληνικές οδηγίες, γιατί εγώ δεν βρήκα.
Καλορίζικος λοιπόν και... καλώς ήρθες στο κλαμπ! :142:

Για τα ελληνικά στο manual μη σε προβληματίζει: ούτως ή άλλως είναι τόσο συνοπτικό, που μόνο τα βασικά περιέχει.

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.440

Αν και δεν νομιζω πως ειναι και...πυρηνικη φυσικη στην δυσκολια:121:
Τις οδηγίες τις θέλω γιατί πάντα μ,αρέσει να διαβάζω οδηγίες πριν ενώσω ένα μηχάνημα.:138:

Όχι ότι θα περιμένω τις οδηγίες για να τον ανάψω!

Εξάλλου έχει χρήσιμες πληροφορίες για λάμπα ,φίλτρο αέρος,

και διάφορα άλλα που θέλω να τα ξέρω.:126:

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.440

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.440
Απάντηση: Re: Και τώρα 1080! Ποιον;

ANTE ΡΕ GEORGE ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ :) και σε κανα εναμιση χρονο..ξερεις.... εδω ειμαι εγω...
Ευχαριστώ. Να σαι καλά!

Σίγουρα θα έχεις προτεραιότητα:126:

Reaction score
15.548

καλοριζικος Ζορζ......καλοθεατος.....!!!!
Πολυ καλη επιλογη τιμη/αποδοση

Reaction score
1

Καλορίζικος και καλοθέατος κι από εμένα. :114:

Κοίτα να τον ευχαριστηθείς όσο περισσότερο γίνεται! :126:

Και κρατήσου μακριά από ρυθμίσεις, πατερνάκια κτλ. Αυτά είναι μόνο για τους βλαμμένους!... :137: :204:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale