Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
φυσικά και υπάρχουν τα επεισόδια της σειράς!!.. πώς τα βλέπουμε όλοι; μήπως δεν ξέρεις από torrent?Μια απορία έχω και δεν καταφέρνω να τη λύσω όσο κι αν ψάχνω...
Υπάρχουν κάπου τα επεισόδια της σειράς? Πλήρη εννοώ, κανονικά όχι σποτάκια κλπ? Και με ελληνικούς υπότιτλους κατά προτίμηση?
Δηλ, όπως βλέπουμε προηγούμενα επεισόδια ελληνικών σειρών στο διαδίκτυο έτσι όπως είχαν παίξει στα κανάλια, μπορούμε κάπου να δούμε και ξένες σειρές?
Γνωρίζει κανείς?
Ευχαριστώ!
+10000!Δεν αντέχω άλλο, θα το πω!
Από εκεί που ήταν η αγαπημένη μου σειρά, τώρα με εκνευρίζει... :122:
Για να παρακολουθήσεις πια το Lost πρέπει να ασχολείσαι περισσότερο από την 45λεπτη διάρκεια των επεισοδίων και γενικά να είσαι μέσα στο κλίμα συνέχεια.
Εγώ που μόλις τελειώσει μία ταινία, είναι σα να μην την είδα (δεν πολυαφοσιώνομαι και ξεχνάω πρόσωπα και πράγματα σχετικά γρήγορα) νοιώθω ότι κάνω τεστ μνήμης σε κάθε νέο επεισόδιο.
Ωραία τα "μπερδέματα", αλλά πιστεύω ότι στο Lost ξεπεράστηκε ένα λογικό όριο.
Ετσι !! Ετσι !!!!:137::126:εγώ γουστάρω άγρια ! καλή εξάσκηση μνήμης !
Βρε καλά είσαι ! Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν ρωτήσεις τη γυναίκα σου " ποια είσαι εσύ" ?:138::138:Σας καταλαβαίνω! :137:
Απλά μου φαίνεται ότι η σειρά συνεχίζει να είναι ενδιαφέρουσα μόνο στους πολύ πωρωμένους.
Γι' αυτούς που το Lost δεν είναι παρά άλλη μια σειρά στην TV, ανάμεσα στις τόσες άλλες, έχει γίνει κουραστικό.
Δε λέω, συνεχίζω να το βλέπω, αλλά δε σκάω κιόλας αν δε θυμάμαι κάτι που δείχνει.
Ποτέ δεν ήμουν καλός στο να συγκρατώ ονόματα και από τέτοια στο Lost ουκ ολίγα.
Στο τελευταίο επεισόδιο ρώτησα τη γυναίκα μου ποιος είναι αυτός ο Μπεν που όλοι λένε... :138:
:142: :142:Το Lost όταν το βλέπεις πρέπει να έχει στυλό και μπλοκάκι να σημειώνεις.