LOST - Season 5

Reaction score
0
Απάντηση: LOST

Μια απορία έχω και δεν καταφέρνω να τη λύσω όσο κι αν ψάχνω...
Υπάρχουν κάπου τα επεισόδια της σειράς? Πλήρη εννοώ, κανονικά όχι σποτάκια κλπ? Και με ελληνικούς υπότιτλους κατά προτίμηση?
Δηλ, όπως βλέπουμε προηγούμενα επεισόδια ελληνικών σειρών στο διαδίκτυο έτσι όπως είχαν παίξει στα κανάλια, μπορούμε κάπου να δούμε και ξένες σειρές?
Γνωρίζει κανείς?
Ευχαριστώ!

Reaction score
59

Η πραγματική σημασία των αριθμών *4 8 15 16 23 42*

[youtube]A5nVfRTjK08[/youtube]

Εδώ είναι μια μικρή περίληψη του τι είδαμε στο βίντεο:

Αυτό το απόσπασμα είναι από το βίντεο προσανατολισμού της Dharma.
O τύπος που μιλάει είναι προφανώς ο Αλβαρο Χανσο(!). Το βίντεο ξεκινά με την ερώτηση: Ποιος ήταν ο λόγος ιδρύσεως της Dharma και για ποιον λόγο της δόθηκε απόλυτη ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει;
Μια πραγματικά εξαιρετική ερώτηση...

Μαθαίνουμε ποια είναι η σημασία του αρκτικόλεξου D.H.A.R.M.A. η οποία είναι:
Department of
Heuristics
And
Research on
Material
Applications

O Αλβαρο εξηγεί ότι πίσω στο 1962 όταν δυο υπερδυνάμεις άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους υπήρχε φόβος για πιθανή εξαφάνιση της ανθρωπότητας, όπως ήταν γνωστή έως τότε.
Έτσι προσέλαβαν έναν μαθηματικό να δημιουργήσει μια μαθηματική εξίσωση από την οποία θα προέκυπτε η ακριβής ημερομηνία του τέλους του κοσμου. Η εξίσωση Βαλεντζετι.
Προφανώς η εξίσωση έχει 6 τιμές "πυρήνων" 4, 8, 15, 16, 23 και 42. Η δουλεία της Dharma είναι να αλλάξει αυτές τις τιμές κάνοντας τρελά πειράματα στο νησί.
Όπως το βλέπω εγώ αν αλλάξουν αυτές οι τιμές των πυρήνων τότε θα αυξηθεί ο χρόνος ζωής της ανθρωπότητας. Αυτές οι τιμές είναι στενά συνδεδεμένες με διάφορα μαγνητικά και ζωολογικά πράγματα τα οποία μελετούνταν στις διάφορες καταπακτές.
Ίσως κάτι σαν αυτό:
4x + 8y – 15n / 16z + 23q * 42e = τελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Δεκέμβρης του 2012

Αλλά αν η Dharma κατάφερνε να αλλάξει μια απ' αυτές τιμές....
4x + 8y – 15n / 17z + 23q * 42e = τελευταία μέρα της ανθρωπότητας = Μάρτιος του 2345.

Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τον Δρ. Μιτλεβερκ, επικεφαλής της Hanso foundation εν έτη 2004. Λέει για το πως η Dharma απέτυχε...

Τι σημαίνει αυτό για την σειρά; Είχε δίκιο ο Χένρι όταν έλεγε" Είμαστε οι καλοί;" Ίσως να έπρεπε να κάνουν θυσίες για το κοινό καλό, όπως ακριβώς έκανε ο Χανσο με το ιό(μέσα στο βίντεο).

Αυτό δεν εξηγεί όλα τα γεγονότα με τους αριθμούς(Με τον Χέρλι κτλ.)
αλλά τώρα τουλάχιστον γνωρίζουμε τον σκοπό τους.

webevolution

Reaction score
59

To κανάλι ABC ανακοίνωσε πως το επεισόδιο 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham θα κρατήσει 4 λεπτά παραπάνω απο την κανονική διάρκεια ενός νορμάλ επεισοδίου.

Το επεισόδιο αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για την σειρά εξού και αυτή η λιγο μεγαλυτερη διάρκεια.

Reaction score
59
Απάντηση: LOST - Season 5

Από την Κυριακή 15 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 21.00 το novacinema1 θα προβάλλει τον 5ο κύκλο της σειράς Lost.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LOST

Μια απορία έχω και δεν καταφέρνω να τη λύσω όσο κι αν ψάχνω...
Υπάρχουν κάπου τα επεισόδια της σειράς? Πλήρη εννοώ, κανονικά όχι σποτάκια κλπ? Και με ελληνικούς υπότιτλους κατά προτίμηση?
Δηλ, όπως βλέπουμε προηγούμενα επεισόδια ελληνικών σειρών στο διαδίκτυο έτσι όπως είχαν παίξει στα κανάλια, μπορούμε κάπου να δούμε και ξένες σειρές?
Γνωρίζει κανείς?
Ευχαριστώ!
φυσικά και υπάρχουν τα επεισόδια της σειράς!!.. πώς τα βλέπουμε όλοι; μήπως δεν ξέρεις από torrent?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.356

Δεν αντέχω άλλο, θα το πω!

Από εκεί που ήταν η αγαπημένη μου σειρά, τώρα με εκνευρίζει... :122:

Για να παρακολουθήσεις πια το Lost πρέπει να ασχολείσαι περισσότερο από την 45λεπτη διάρκεια των επεισοδίων και γενικά να είσαι μέσα στο κλίμα συνέχεια.
Εγώ που μόλις τελειώσει μία ταινία, είναι σα να μην την είδα (δεν πολυαφοσιώνομαι και ξεχνάω πρόσωπα και πράγματα σχετικά γρήγορα) νοιώθω ότι κάνω τεστ μνήμης σε κάθε νέο επεισόδιο.

Ωραία τα "μπερδέματα", αλλά πιστεύω ότι στο Lost ξεπεράστηκε ένα λογικό όριο.

Reaction score
164

Δεν αντέχω άλλο, θα το πω!

Από εκεί που ήταν η αγαπημένη μου σειρά, τώρα με εκνευρίζει... :122:

Για να παρακολουθήσεις πια το Lost πρέπει να ασχολείσαι περισσότερο από την 45λεπτη διάρκεια των επεισοδίων και γενικά να είσαι μέσα στο κλίμα συνέχεια.
Εγώ που μόλις τελειώσει μία ταινία, είναι σα να μην την είδα (δεν πολυαφοσιώνομαι και ξεχνάω πρόσωπα και πράγματα σχετικά γρήγορα) νοιώθω ότι κάνω τεστ μνήμης σε κάθε νέο επεισόδιο.

Ωραία τα "μπερδέματα", αλλά πιστεύω ότι στο Lost ξεπεράστηκε ένα λογικό όριο.
+10000!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.356

Σας καταλαβαίνω! :137:

Απλά μου φαίνεται ότι η σειρά συνεχίζει να είναι ενδιαφέρουσα μόνο στους πολύ πωρωμένους.

Γι' αυτούς που το Lost δεν είναι παρά άλλη μια σειρά στην TV, ανάμεσα στις τόσες άλλες, έχει γίνει κουραστικό.

Δε λέω, συνεχίζω να το βλέπω, αλλά δε σκάω κιόλας αν δε θυμάμαι κάτι που δείχνει.
Ποτέ δεν ήμουν καλός στο να συγκρατώ ονόματα και από τέτοια στο Lost ουκ ολίγα.
Στο τελευταίο επεισόδιο ρώτησα τη γυναίκα μου ποιος είναι αυτός ο Μπεν που όλοι λένε... :138:

Reaction score
14

Σας καταλαβαίνω! :137:

Απλά μου φαίνεται ότι η σειρά συνεχίζει να είναι ενδιαφέρουσα μόνο στους πολύ πωρωμένους.

Γι' αυτούς που το Lost δεν είναι παρά άλλη μια σειρά στην TV, ανάμεσα στις τόσες άλλες, έχει γίνει κουραστικό.

Δε λέω, συνεχίζω να το βλέπω, αλλά δε σκάω κιόλας αν δε θυμάμαι κάτι που δείχνει.
Ποτέ δεν ήμουν καλός στο να συγκρατώ ονόματα και από τέτοια στο Lost ουκ ολίγα.
Στο τελευταίο επεισόδιο ρώτησα τη γυναίκα μου ποιος είναι αυτός ο Μπεν που όλοι λένε... :138:
Βρε καλά είσαι ! Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν ρωτήσεις τη γυναίκα σου " ποια είσαι εσύ" ?:138::138:

Reaction score
1
Το Lost όταν το βλέπεις πρέπει να έχει στυλό και μπλοκάκι να σημειώνεις.

Στους περισσότερους αρέσει, γιατί δεν καταλαβαίνουν χριστό!

Στην αρχή δεν ήξερες που δεν ήξερες ποιος ήταν ποιος, που τον είχες ξαναδεί... τώρα στα τελευταία δεν ξέρουμε και τι χρονολογίες δείχνει! Έδεσε το γλυκό!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.356
Απάντηση: Re: LOST - Season 5

Το Lost όταν το βλέπεις πρέπει να έχει στυλό και μπλοκάκι να σημειώνεις.
:142: :142:

Πες το ψέμματα!

Άλλη μία τάση που κυριαρχεί τελευταία στις σειρές είναι η πληθώρα πρωταγωνιστικών ρόλων, ώστε όλοι να βρίσκουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα και να αυξάνεται η τηλεθέαση.
Προσωπικά, δε μου αρέσει αυτό το τόσο μεγάλο μοίρασμα των ρόλων.
Και το βασικό είναι ότι προτιμώ τις αυτοτελείς σειρές, οπότε το Lost με ξενίζει αρκετά για τους λόγους που προανέφερα.

Reaction score
0
Δεν νομιζω πως το Lost, ειναι τοσο δυσκολο να το παρακολουθησεις. Απλα ειναι το μοναδικο σηριαλ που σε βαζει στην διαδικασια να σκεφτεις! Αυτο ειναι που το κανει ξεχωριστο!!
Τωρα αν καποιοι θελουν να βλεπουν ενα σηριαλ που να τους τα δινει ολα στο πιατο, καλητερα να μην βλεπει Lost!
Παντως δεν νομιζω να ειμαι τοσο χαζη που να το βλεπω και να μην καταλαβαινω Χριστο και να λεω "τι ωραιο σηριαλ που ειναι", απλα πρεπει να βαλουμε το μυαλο μας να παρει λιγες στροφες παραπανω, για μενα ειναι μια οαση στο τηλεοπτικο μπαχαλο!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos