Μπες μεσα στην ταινια!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θυμαστε που ειχαμε πει για το d-box?
Ε, λοιπον μιλαμε για εντελως αλλη αισθηση.
Απο χθες με τον Λαμπρου, μολις φευγουν οι πελατες, πλακωνομαστε
στο ξυλο για το ποιος θα πρωτοκαθησει.
Παναγιτσα μου, τι πραγμα ειναι αυτο?!:111:

Η απολυτη κινηματογραφικη αισθηση?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Μπες μεσα στην ταινια!

Ειμαι στο ελικοπτερο στο "Broken Arrow" και ενω πεφτει...πεφτω και
εγω.
Πυροβολω και νοιωθω το κλωτσημα του οπλου στο χερι μου.
Γινεται εκρηξη και με τιναζει.:111:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μπες μεσα στην ταινια!

Ειμαι στο ελικοπτερο στο "Broken Arrow" και ενω πεφτει...πεφτω και
εγω.
Πυροβολω και νοιωθω το κλωτσημα του οπλου στο χερι μου.
Γινεται εκρηξη και με τιναζει.:111:
Δηλαδή, άμα την αγοράσουμε και βλέπουμε το Βύντρα να κάνει σέντρα θα νιώσουμε ότι σεντράρουμε και 'μεις στο γάμο του Καραγκιόζη?????

Εεεεεεεεε ποτέεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!:137::137:

Reaction score
7

Και καλά αν βλέπεις μπάλα.Αν βλέπεις Ρόκο Σιφρέντι?? Σου μεταδίδει την...κίνηση???Και αν ναι από ποιό σημείο?:144:

Reaction score
1

Και καλά αν βλέπεις μπάλα.Αν βλέπεις Ρόκο Σιφρέντι?? Σου μεταδίδει την...κίνηση???Και αν ναι από ποιό σημείο?:144:

Χαχαχά, τα πάααααμπερς μου! :204:

Λοιπόν, φτάνω προχτές στη PSA για να παραλάβω το Origen και τα συμπράγαλά του και βρίσκω τον Σκαφάτο "ξαναμμένο" κυριολεκτικά να με περιμένει στη πόρτα του μαγαζιού: "Έλα γρήγορα, σε περίμενα για να σου δείξω κάτι"! Είχε τραβήξει ήδη την ηλεκτρική κουρτίνα και πρόβαλε στη καμπυλωτή Stewart αποσπάσματα από το Broken Arrow.

Αμέσως παρατηρώ ότι η τρίτη και τελευταία σειρά καθισμάτων έχει εξαφανιστεί και στη θέση της βρίσκεται πλέον μια μαύρη δερμάτινη πολυθρονάρα, με απίστευτο design και ποιότητα κατασκευής που βγάζει μάτια κυριολεκτικά!

"Κάτσε και βολέψου" μου λέει ο Σκαφάτος με ένα σαρδόνιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη! Βολεύομαι λοιπόν μια χαρά, και τσουπ ο Σκαφάτος αρχίζει να πατάει κάτι κουμπιά στη πολυθρόνα και αρχίζει να ανεβαίνει το ηλεκτρικό υποπόδιο της ανάκλισης!

Αρχίζει να παίζει το Broken Arrow και στις εκρήξεις, τους πυροβολισμούς, τη πτήση του ελικοπτέρου και του Στελθ, ψάχνω να βρω κάπου το σαγόνι μου! :111:

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια παιδιά, ένα μόνο θα σας πω: αν ο τραπεζικός λογαριασμός σας δεν είναι πολύ πολύ φορτωμένος ή αν δεν διαθέτετε χρυσή Diners με απεριόριστο όριο συναλλαγών, μην πλησιάσετε καθόλου τη PSA! Όποιος κάτσει στη πολυθρόνα του D-box, πολύ πολύ δύσκολα θα ξανακάτσει στη δική του καρέκλα, πολυθρόνα ή καναπέ για να ξαναδεί ταινία!

Βάγγο και Σκαφάτε μου, τα σέβη μου, για αυτό το υπέροχο gadget! Φοβερή εμπειρία παιδιά, πριν πάτε στη PSA, κλείστε πρώτα το ραντεβού με τον γναθοχειρουργό σας!!! :204:

Reaction score
152

Αμέσως παρατηρώ ότι η τρίτη και τελευταία σειρά καθισμάτων έχει εξαφανιστεί και στη θέση της βρίσκεται πλέον μια μαύρη δερμάτινη πολυθρονάρα, με απίστευτο design και ποιότητα κατασκευής που βγάζει μάτια κυριολεκτικά!

"Κάτσε και βολέψου" μου λέει ο Σκαφάτος με ένα σαρδόνιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη! Βολεύομαι λοιπόν μια χαρά, και τσουπ ο Σκαφάτος αρχίζει να πατάει κάτι κουμπιά στη πολυθρόνα και αρχίζει να ανεβαίνει το ηλεκτρικό υποπόδιο της ανάκλισης!
κερματοφαγο βαλανε ή ακομα;:143:

Don Mario,να κανονισουμε τη νυχτα που θα παμε να την σηκωσουμε.....:116:

Reaction score
1

Δεν θα ξανάρθω Αθήνα?Θα ξανάρθω ^^
Και εύχομαι μονάχα, να μην είσαι fan των παιχνιδιών φίλε μου, γιατί διαφορετικά σε βλέπω ο Σκαφάτος να σου παίρνει ακόμα και το παντελόνι που φοράς, για να μη πω ότι είναι ικανός να σου πάρει ακόμα και το σώβρακο!

Βλέπεις..., πριν ακόμα φτάσεις στη πολυθρόνια του D-box, θα σου έχει τραβήξει τη προσοχή ένα άλλο φοβερό και τρομερό gadget, που παρόλο δεν λειτουργεί ακόμα και που δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη εκτίμηση για τα παιχνίδια, αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι οι fan των παιχνιδιών όχι μόνο θα το λατρέψουν, θα κάνουν πολύ καιρό να ξανασηκωθούν από δαύτο! :204:

Εκεί θα τρώνε, εκεί θα κοιμούνται, πραγματική αιτία διαζυγίου σου λέω! :142:

Και δεν τελειώνουν οι εκπλήξεις εδώ! Μου λέει κάποια στιγμή ο Σκαφάτος: "Για κοίτα πίσω σου"! Γυρνάω και βλέπω ένα μεγάλο μπλε κουτί που έγραφε πάνω του τη μαγική φράση: Wireless HDMI!!!!!!!!! :111:

Αχ παιδιά, εκεί να δείτε κ@βλα! Το ανοίξαμε, έπιασα τις συσκευές στα χέρια μου, τις χάιδεψα, χάζεψα με την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και το υπέροχο φινίρισμά τους! Πήρα επιτόπου τη κούτα αγκαλιά και λέω στο Σκαφάτο: "Φεύγω"!

Δυστυχώς, η όρεξή μου κόπηκε, μόλις ο Σκαφάτος μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορώ να πάρω τη κούτα, αλλά και ότι δυστυχώς... προηγείται περιοδικό του ειδικού τύπου που θα κάνει και τη παρουσίαση του προϊόντος! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο βλαμμένος μου έχει επιβάλει και "σιγή ασυρμάτου" μέχρι τη παρουσίαση από το περιοδικό!!! :141:

Reaction score
13

Λοιπόν τα πράγματα είναι όπως τα είπανε οι προλαλήσαντες.... η πολυθρόνα είναι άλλο πράγμα! Σε απογειώνει!!!!
Σου κάνει και μασαζ ταυτόχρονα! Για τιμή μόλις ανέφερα στον Αντρέα ...... μου σφύραγε κλεφτικα... " άσε μου λέει είναι από άλλον πλανήτη!"
Επίσης και σε μένα το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πρώτα στην παιχνιδιάρα πολυθρόνα αφού παραλίγο θα έπεφτα πάνω της! Αλλά ακόμη δεν είχε δεχθεί το κατάλληλο setup να να αρχίσει να "μαρσάρει" οπότε test drive δεν μπορούσε να γίνει. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο τυχερός!

Πρωτόγνωρη εμπειρία! Εύγε παιδιά!

Reaction score
1

Επίσης και σε μένα το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πρώτα στην παιχνιδιάρα πολυθρόνα αφού παραλίγο θα έπεφτα πάνω της! Αλλά ακόμη δεν είχε δεχθεί το κατάλληλο setup να να αρχίσει να "μαρσάρει" οπότε test drive δεν μπορούσε να γίνει. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο τυχερός!

Κοντός ψαλμός αλληλούια φίλε μου! :126:

Λίγες μέρες (ελάχιστες) απομείνανε... :142:

Reaction score
7

κερματοφαγο βαλανε ή ακομα;:143:

Don Mario,να κανονισουμε τη νυχτα που θα παμε να την σηκωσουμε.....:116:
Μέσα....Και ας τους να ψάχνουνε...:142:

Reaction score
205

με 3 χιλιαρικα γινεται τιποτα? η λεω πολυ λιγα? πεστε αν ειναι για να σπασω τον κουμπαρα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.230

10000;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μου αρεσει που εχετε βγαλει και τιμες.
Εδω δεν τις ξερω εγω ακομα...:142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Παντως εχετε να "φατε" κατι χουνερια...
Μιλαμε δεν θα μπορεσετε να ξαναδειτε ταινια κατω απο "φυσιολογικες συνθηκες".
Εχω προσπαθησει να δω δυο μεσα στο τριημερο και...κατι μου λειπει.:121:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181

Για δοκίμασε να κάτσεις στο subwoofer -χωρίς μαξιλάρι εννοείται! :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Για δοκίμασε να κάτσεις στο subwoofer -χωρίς μαξιλάρι εννοείται! :142:
Εισαι πολυ λιγος ρε συ:142:
Το κακο με αυτο την ιστορια ειναι πως...δεν εχει περιγραφη.
Δεν μπορει δηλαδη καποιος να σου μεταφερει με ευκολια την εμπειρια.
Πρεπει να το δοκιμασει καποιος και μετα....σου λεω εγω για subwoofer:143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.254
Members
38.672
Νεότερο μέλος
Christos Kourmouzoglou