Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Originally Posted by ThePol1
Here's some instructions I put together. Let me know if you need additional help.

Please keep in mind that I see no reason to copy video files over the network to the WDTV. My goal was to keep my video library on the PC (or NAS) and stream the content over the network to the WDTV.

Instructions for Wireless Connectivity in the WDTV

1. Acquire a supported USB-to-Ethernet adapter. I bought the Trendnet adapter for around $20. See Wiki: http://root.unknown.sk/wdtv/wiki/dok...ed_usb_devices

2. Download the latest version of the firmware (see this thread for a link to the latest and greatest).

3. Unzip the firmware to a USB thumb drive. Note that the thumb drive needs to be formatted as FAT.

4. Edit the net.mounts file with a text editor such as Notepad to match your share setup. For my setup at home, the key line to edit was:

xmount //192.168.0.34/ShareName ShareName cifs user=username,pass=password

**Note: Make sure you remove the # in front of the line to un-comment it.**

5. With WDTV unplugged, plug in your thumb drive (with the new firmware) and the USB-to-Ethernet adapter to the WDTV. Make sure you’ve attached your USB-to-Ethernet adapter to your router via an Ethernet cable.

6. Plug in the WDTV. It will boot and state that it found a new firmware. Install the new firmware and the device will reboot.

If everything worked properly, your WDTV should reboot and the splash screen should have an IP address listed. You should be able to browse videos on your share using the WDTV remote.

To go wireless, I followed these instructions for creating a wireless bridge.
http://www.wi-fiplanet.com/tutorials...le.php/3639271

I already had one Linksys wireless router WRT54GS that is connected to my cable modem and used to share the Internet with everyone at hone. It's running an alternate firmware called DD-WRT. http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/index.php. I picked up a second WRT54GS for around $40 at Walmart and installed DD-WRT on it.

Following the instructions above, it took about 30 min to configure the wireless bridge and get everything working. The trick was to get it working "wired" first and then work on the wireless part.

All told, it probably took me about 45 min from when UPS delivered the USB-to-Ethernet adapter to watching a movie streamed wirelesslely over my network. Hope this helps!

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλημερα παιδες χτες αγορασα το wd tv και εχω προβλημα δεν βλεπει τους ελληνικους υποτιτλους καθολου μπορειτε να μου πειτε καμια λυση ?

Reaction score
0
1. Οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν το το ιδιο ονομα με το αρχειο video και
2. Εβαλες στα settings greek.iso?

Reaction score
0

Ναι αυτο ειναι το προβλημα και greek.iso ειναι και το ιδιο ονομα εχουν .Τους αντιστιχους αγγλικους υποτιτλους τους βλεπει τα Ελληνικα ουτε που τα αναγνωρηζει θα προσπαθησω να
παιξω με τα μεγαλα μικρα και θα σας ενημεροσω

Reaction score
1
Παιδιά δοκίμασε κανείς το ethernet? Το firmware που λέει ο τύπος στο thread, είναι το official ή κάποιο unofficial firmware που έχει βγεί?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Με 3 ημερες δοκιμων στο συγκεκριμενο μηχανακι μπορω να πω οτι ειμαι 100% ικανοποιημενος. Κανει ακριβως οσα λεει δε κανει λιγοτερα ουτε περισοτερα. Συνδεδεμενο με HDMI σε LCD 40" και optical σε 5.1 ενισχυτη παιζει full hd ταινιες αβιαστα και κρυσταλινο ηχο 5.1. Αν λοιπον εχεις full hd tv και 5.1 ενισχυτη αξιζει να δωσεις 100€ γιατι αν σκεφτεις οτι γλυτωνεις απο καλωδια και επισης μπορεις να κανεις navigate σε αρχεια χωρις να σηκωθεις απο τον καναπε για να αλλαζεις δισκακια και αρχεια απο το pc, αξιζει.

Reaction score
0

Σας ευχαριστω ολους το ελυσα το προβλημα και βλεπει τους υποτιτλους οσο για την εικωνα μια χαρα:123::123::123:

Reaction score
0
Γιατί μούφα; Δεν αξίζει;

Μπορεί κάποιος που το έχει να μου τα αρνητικά του. Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά προβληματίζομαι με το σχόλιο περί μούφας....

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Γιατί μούφα; Δεν αξίζει;

Μπορεί κάποιος που το έχει να μου τα αρνητικά του. Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά προβληματίζομαι με το σχόλιο περί μούφας....

Ευχαριστώ.
να σου πω την αληθεια το μουφα ηταν ψιλοειρωνικο....
εννοω μετα απο οοολες αυτες τις σελιδες πιστευω δεν θα υπαρξει καποιος να σου πει ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

Απλως ρωτας σε ενα θρεντ που ειμστε 95% fan του WD ΤV αν αξιζει να το παρεις...

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ.... ΕΝΝΟΕΙΤΕ

και sorry για το ειρωνικο....:102:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ακόμη και να το καταφέρεις (που λογικά θα δουλεύει ο αντάπτορας) πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο ενισχυτής σου υποστηρίζει DTS. Διαφορετικά θα χρειάζεται να μετατρέπεις όσα mkv έχουν DTS σε AC3.
Πως μετετρεπεται σε AC-3 το DTS?Θελει καποιο προγραματακι?

Reaction score
0

γεια σας και χαρα σας. Ειμαι κι εγω απο χτες κατοχος του WD-TV. Απο λιγο που το επαιξα (δυστυχως δεν βρηκα χρονο ακομη) φαινεται αρκετα καλο :107: . Δυο ερωτησεις:
1. Πρεπει να κανω αναβαθμιση firmware; (εχει απ' οτι ειδα την 1.01.02) ελληνικα παντως παιζει
2. Το software που εχει το cd (και το κατεβασα κι απο το support της WD) να το εγκαταστησω; Χρησιμευει σε κατι σημαντικο;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

γεια σας και χαρα σας. Ειμαι κι εγω απο χτες κατοχος του WD-TV. Απο λιγο που το επαιξα (δυστυχως δεν βρηκα χρονο ακομη) φαινεται αρκετα καλο :107: . Δυο ερωτησεις:
1. Πρεπει να κανω αναβαθμιση firmware; (εχει απ' οτι ειδα την 1.01.02) ελληνικα παντως παιζει
2. Το software που εχει το cd (και το κατεβασα κι απο το support της WD) να το εγκαταστησω; Χρησιμευει σε κατι σημαντικο;
1.οχι
2.οχι

Reaction score
0
ΒΟΗΘΕΙΑ

Με το πρόγραμμα PopCorn MKV audio κανω μια μετατροπή του ήχου από DTS σε Dolby Digital. Οταν τελειωνει την μετατροπη μου πετα το μηνυμα

eac3to.exe
An errror occurred in the application

και δεν εχει κανει τιποτα. Εχω βαλει ολα τα settings σωστα. Τι λαθος μπορει να συμβαινει

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef