Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι κοτσάνες πέφτουν κατά ριπάς!
Ά, ρε Θέμη να 'σαι καλά. Να 'σαι καλά που τους έδωσες το link με το άρθρο του Σταματάκου και μας πόνεσε το στομάχι από τα γέλια στην προσπάθειά τους να το αποκρυπτογραφήσουν... οι φωστήρες. :114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αλήθεια το jitter στα email σας το έχετε προσέξει ποτέ; Αν είναι μακρυά ο αποστολέας, το email έρχεται τίγκα στο jitter. Δεν διαβάζεται μιλάμε. :204::204:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136
Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Στο βίντεο αναφέρθηκαν και σε ένα ακόμα πρόβλημα. Είπαν οτι το cd δέν εξάγει τα δεδομένα σειριακά αλλα σε ομάδες δεδομένων. Κάθε ομάδα περιέχει και πληροφορίες σχετικά με τη χρονική στιγμή κ.τ.λ. Το πρόβλημα είναι οτι όταν το περνάμε απο κάποιο πρωτόκολλο spdif το περνάμε σειριακά. Άρα σπάμε την ομάδα, περνάμε τα ψηφία ένα ένα και τα ομαδοποιούμε ξανά μετά. Άρα πέφτουμε πάλι σε δεύτερο σέτ σφαλμάτων το οποίο οφείλεται στα φτηνοσχεδιασμένα πρωτόκολλα των πι σι.

Και γι αυτό εγώ υποστήριζα - και κάποιοι τσοπάνηδες με έλεγαν ημιμαθή - οτι το Niquist μας λέει τί κάνουμε θεωρητικά έτσι ώστε να πάρουμε το σήμα μας. Όμως το Niquist πρέπει να εφαρμόζεται κάθε φορά που το σήμα μας δέχεται μία τροποποίηση. Έστω και ψηφιακή. Και γι αυτό οι δειγματοληψίες των 96khz έχουν διαφορά. Επειδή ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το μέσο όρο σφαλμάτων.
Αυτό το post το κάνει το φάντασμά μου. Εγώ έχω λιποθυμήσει εδώ και ώρα, δεν άντεξα. Αν είναι δυνατόν! Ξεπατίκωσαν το κείμενο του Δημήτρη, εντός παράθεσης, και εκτός αυτής λένε τα απίστευτα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε μου δυστυχώς το post σου έχει jitter. Φταίει... η γραμμή μεταφοράς. :204::204:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136

Να σας πω! Μιας και ψαρεύουμε χαϊεντομαργαριτάρια, μήπως έχει λογαριασμό κανένας στο audiopoint, να μας φέρει και τίποτα από εκεί, έτσι για ποικιλία; (Το έχουν μόνιμα κλειδωμένο...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136
Απάντηση: Re: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Φίλε μου δυστυχώς το post σου έχει jitter. Φταίει... η γραμμή μεταφοράς. :204::204:

...
Ρε συ; Εσένα λένε φωστήρα χωρίς πτυχείο; Για δεν πήρες ακόμα πτυχείο; Χρωστάς αγγλικά ή θρησκευτικά;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136

Το Niquist τί είναι; Βύσμα ή καλώδιο;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Ρε συ; Εσένα λένε φωστήρα χωρίς πτυχείο; Για δεν πήρες ακόμα πτυχείο; Χρωστάς αγγλικά ή θρησκευτικά;
Θρησκευτικά, θρησκευτικά! :114:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136

Μπααα, τί δουλειά έχουν τα πλυντήρια δίσκων με τα ψηφιακά; Κάτι άλλο θα είναι, αλλά δε θυμάμαι τι... Μήπως είναι κανένα απ' αυτά τα γιουεσμποντακοκαβουρντιστήρια που παίρνουν όλοι τώρα, και μας κάνουν τον καμπόσο; Κι εγώ έχω μείνει ακόμα στο DAT, και με δουλεύει ο Θέμης ψιλό γαζί;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
φτηνοσχεδιασμένα πρωτόκολλα των πι σι
Για καθένα από αυτά τα "φτηνοσχεδιασμένα" πρωτόκολλα έχει φύγει περισσότερο χρήμα σε R&D από όσα διαθέτουν όλες οι HiEnd βιοτεχνίες μαζί, αλλά δε βαριέσαι!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και το δικό σου το post Κωστή μου δεν μου φαίνεται καλό. Πολύ jitter βλέπω. Ααααχ αυτά τα φτηνοσχεδιασμένα πρωτόκολλα... Μήπως να άλλαζες UTP καλώδιο; :142:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136

Καλά λέει ρε, αφού τα κομπιούτερ δεν έχουν ούτε ένα επίχρυσο βύσμα. Γιατί δεν σέβεσαι την άποψή του; :114:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136

- Καλημέρα σας, θα ήθελα ένα νίκουιστ.
- Παρακαλώ; Δεν σας κατάλαβα.
- Μα ούτε εσείς το ξέρετε; Τέλος πάντων, δώστε μου ένα high end καλώδιο USB των 5000€.
- Για εκτυπωτή το θέλετε, ή για εξωτερικό δίσκο;
- Όχι, όχι... για την πεθερά μου.
- Δεν σας καταλαβαίνω.
- Κοιτάξτε, θα της δείξω το καλώδιο, θα της δείξω και την απόδειξη ότι το πλήρωσα πέντε χιλιάρικα, κι ελπίζω να πάθει συγκοπή επί τόπου.

Reaction score
2
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλά ο άνθρωπος είναι βαθιά νυχτωμένος.Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι χαμηλού IQ,άσχετοι,φαντασιόπληκτοι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Και από ότι είδα στο συγκεκριμένο του post έκανε ερώτηση.Σεβαστό αυτό καθώς μπορεί να μην ήξερε ο άνθρωπος.Πως όμως χωρίς να ξέρει αποκαλεί ντιτζιταλοτζοπάνους,άσχετους και χαμηλού IQ ανθρώπους που ξέρουν??

Α ρε πρόεδρα.Να μπαίνεις συχνά στο "καφενείο" μας όπως το αποκάλεσες να διαβάζεις μπας και ξεκαθαρίσεις ορισμένα βασικά πράγματα.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...

:142:

Reaction score
0

Για την μεταφορική δεν είδα να γίνεται κουβέντα πάντως . Δεν παίζει ρόλο δηλαδή ;:138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Ο χαϊεντάς και το... jitter!

Για την μεταφορική δεν είδα να γίνεται κουβέντα πάντως . Δεν παίζει ρόλο δηλαδή ;:138:
Πως δεν παίζει. Υπάρχει και κατάταξη:
1. Courier = 1 κιλό jitter.
2. Μεταφορική = 3 κιλά jitter.
3. Φορτοταξί = 10 κιλά jitter.
4. Παπάκιας ντελίβερι = 100 κιλά jitter.

Διαλέχτεεεεε! :142::142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα να σας πω κάτι ρε παιδιά; Τα μηνύματα που γράφουμε στο AVSite εμείς από την Θεσσαλονίκη, δεν είναι λίγο πιο "θολά" από αυτά που γράφουν αυτοί στην Αθήνα; Είναι λόγω μεγαλύτερης απόστασης μεταφοράς των δεδομένων. :204::204:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά ο άνθρωπος είναι βαθιά νυχτωμένος.
Κατάλαβες τώρα γιατί και αυτός και μερικοί άλλοι, είναι τόσο φανατικοί οπαδοί του αναλογικού ήχου; Γιατί δεν έχουν ιδέα τι είναι το άλλο το πράγμα. Μόνο πόσο κάνει ξέρουν. Χομπίστες σου λέει. :142:

...

Reaction score
10
Γιατί που έχουν 3000 δίσκους audiophile και νομίζουν ότι είναι μουσικόφιλοι αραδιάζοντας τους κάθε λίγο και λιγάκι στα χαλιά?
Εγώ όταν φτάσω στη τρίτη ηλικία θα έχω καμιά πενηνταριά χιλιάδες!! :116:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads