PS3 Firmware (v2.70)

Reaction score
4
Μερικα χαρακτηριστικα του καινουργιου firmware.

PS3 firmware update (v2.70) that will continue to enhance your connected experience on the PS3. The 2.70 update brings a new Text Chat feature that enables you to communicate online with your PlayStation Network friends. Now, you’ll be able to chat with up to 15 online friends using the Wireless Keypad, on-screen keyboard, or other compatible keyboard peripherals. Not only can you chat with your friends instantly, but you can also access Text Chat while playing PS3 games and even participate in up to three chat rooms at once.

In addition to Text Chat, we’ve added a few more enhancements:

Friends list on the XMB (XrossMediaBar)

* Sort your friends via their online status
* Attach larger files to the messages you send to your friends (file size will increase from 1MB to 3MB)

Video delivery service on PlayStation Store

* Video files you’ve purchased from the PlayStation Store can be backed up to an external storage device and then restored to PS3’s internal hard drive for playback – so you can clear up space on your hard drive and then restore the video anytime in the future
* Videos you’ve purchased for PSP (PlayStation Portable) system can now be transferred to PS3 for playback

http://blog.us.playstation.com/2009/04/01/ps3-firmware-v270-update/

Reaction score
4
Απάντηση: PS3 Firmware (v2.70)

Ατύχησες παλιο-Hiendά No Flac 24/96 Support
:142: :142:
Αλλα παλι απο εκει τα ακουω.
Ας ειναι καλα ο pms server και το dac μου.

Παρολα αυτα με το Audio DvD Creator μπορεις να παρεις 24/192 μια χαρουλα απο την οπτικη του PS3.
Το αρνητικο μονο ειναι οτι καις DVD δισκακια.

Λετε καποια στιγμη να βαλουν Flac support ? :121:

Reaction score
7

Αλλα παλι απο εκει τα ακουω.
Ας ειναι καλα ο pms server και το dac μου.

Παρολα αυτα με το Audio DvD Creator μπορεις να παρεις 24/192 μια χαρουλα απο την οπτικη του PS3.
Το αρνητικο μονο ειναι οτι καις DVD δισκακια.

Λετε καποια στιγμη να βαλουν Flac support ?
Καλή φάση το Audio DVD Creator...τώρα το είδα στο Google. Ρε σύ είσαι φοβερός! Και το PS3 Hi-End πηγή ήχου το έκανες :142: Άμα το λέει η καρδιά σου το Hi-Endιλίκι... Πρέπει να γίνεις Πρόεδρος και να φτιάξεις και Site... ACAPS3.gr Μη μου ζητήσεις λεφτά όμως να γίνω μέλος, έχεις φάει ντοματιά :618:

Reaction score
3

Καλά έκανες και μου το είπες Κώστα να το βάλω να κάνει απντατε.
Αλλά βρε παιδί μου γιατι κάνεις όλη αυτή τη δουλειά για τα flac και δε βάζεις ένα mac mini να τελειώνεις μια και καλή;

Reaction score
4

Καλή φάση το Audio DVD Creator...τώρα το είδα στο Google. Ρε σύ είσαι φοβερός! Και το PS3 Hi-End πηγή ήχου το έκανες Άμα το λέει η καρδιά σου το Hi-Endιλίκι... Πρέπει να γίνεις Πρόεδρος και να φτιάξεις και Site... ACAPS3.gr Μη μου ζητήσεις λεφτά όμως να γίνω μέλος, έχεις φάει ντοματιά :618:
Εσυ ειδικα θα εισαι επιτιμο μελος για τον αγωνα που εδωσες υπερ του βυν...σορρυ του ps3 οποτε no worries :137:

Τωρα που ξαναδιαβαζα προσεκτικα για το 2.70 σε μπερδευουν ωραια ωστε να νομιζεις οτι θα εχεις ingame voice chat.
Αλλα οχι δεν εχει, ετσι ? :142:

Reaction score
4

Καλά έκανες και μου το είπες Κώστα να το βάλω να κάνει απντατε.
Αλλά βρε παιδί μου γιατι κάνεις όλη αυτή τη δουλειά για τα flac και δε βάζεις ένα mac mini να τελειώνεις μια και καλή;
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις :114:

Reaction score
7

Εσυ ειδικα θα εισαι επιτιμο μελος για τον αγωνα που εδωσες υπερ του βυν...σορρυ του ps3 οποτε no worries :137:

Τωρα που ξαναδιαβαζα προσεκτικα για το 2.70 σε μπερδευουν ωραια ωστε να νομιζεις οτι θα εχεις ingame voice chat.
Αλλα οχι δεν εχει, ετσι ?
Και το βυνίλιο μαύρο δεν είναι ρε; :142: Μόνο η λάμπα του λείπει πλέον...τι προτείνεις Γερμανίδα τελεφούνκεν ή Ρωσσίδα σβετλάνα; Ποιά έχει In-Game χροιές;...ΆΝΤΕ περιμένω Mod από σένα, μη με απογοητεύσεις! :137:

Reaction score
4

Α να χαθειτε και οι 2, προπαγάνδα κάνω αλλού, όχι εδώ :116:

:142::142:
Πλακα πλακα ειναι η πιο σοβαρη, ομορφη , λειτουργικη , αξιοπρεπης λυση .
Πως τα παω , καλα ? :138:

Reaction score
7

Πλακα πλακα ειναι η πιο σοβαρη, ομορφη , λειτουργικη , αξιοπρεπης λυση .
Πως τα παω , καλα ? :138:
ΛΟΟΟΛΛ...καλά τα πάς :137:...
Πάντως αν σε ενδιαφέρει μόνο μουσική και καθόλου το OS X, λύσεις σαν αυτή μια χαρά είναι...αλλά είπαμε, THINK DIFFERENT :142:

Και για να μπούμε και λίγο On Topic...τα Demos που έχω κατεβάσει μπορώ με κάποιο τρόπο να τα κάνω BackUp ή πρέπει να τα ξανακατεβάσω; Βασικά σκέφτομαι να βάλω μεγαλύτερο δίσκο στο mini και τον 120άρη που έχει μέσα να τον βάλω στο PS3, που με τη σειρά του ο 60άρης του PS3 να μπεί σε case. Πρέπει να ξαναστήσω Accounts κ.τ.λ;

Reaction score
4

ΛΟΟΟΛΛ...καλά τα πάς :137:...
Πάντως αν σε ενδιαφέρει μόνο μουσική και καθόλου το OS X, λύσεις σαν αυτή μια χαρά είναι...αλλά είπαμε, THINK DIFFERENT :142:

Και για να μπούμε και λίγο On Topic...τα Demos που έχω κατεβάσει μπορώ με κάποιο τρόπο να τα κάνω BackUp ή πρέπει να τα ξανακατεβάσω; Βασικά σκέφτομαι να βάλω μεγαλύτερο δίσκο στο mini και τον 120άρη που έχει μέσα να τον βάλω στο PS3, που με τη σειρά του ο 60άρης του PS3 να μπεί σε case. Πρέπει να ξαναστήσω Accounts κ.τ.λ;
Προστεθηκε η λειτουργια backup για τα videos και την μουσικη στο 2.70
Μενει να τσεκαρουμε αν μπορουμε και για τα demos που φοβαμαι πως ειναι δυσκολο γιατι εμπλεκεται και το install/uninstall στην μεση.
Ο σιγουρος τροπος παραμενει παντα το γενικο backup απο τα options αλλα για ολο το συστημα.

Accounts οχι δεν ξαναστηνεις ποτε. Δεν φευγουν με φορματ εκτος και αμα τα σβησεις χειροκινητα.

Reaction score
7

Ο σιγουρος τροπος παραμενει παντα το γενικο backup απο τα options αλλα για ολο το συστημα.
Δηλαδή αν κάνω γενικό Backup στο PS3 σε εξωτερικό δίσκο και μετά του βάλω έναν άλλο εσωτερικό δίσκο μεγαλύτερο και επαναφέρω το Backup, όλα θα ήταν όπως πρίν αλλά με μεγαλύτερη χωρητικότητα;

Reaction score
4

Δηλαδή αν κάνω γενικό Backup στο PS3 σε εξωτερικό δίσκο και μετά του βάλω έναν άλλο εσωτερικό δίσκο μεγαλύτερο και επαναφέρω το Backup, όλα θα ήταν όπως πρίν αλλά με μεγαλύτερη χωρητικότητα;
Yeap!!
Προσωπικα ομως δεν το εχω δοκιμασει.
Αν καποιος το εχει, ας μας πει λιγα παραπανω.

Reaction score
7

Yeap!!
Προσωπικα ομως δεν το εχω δοκιμασει.
Αν καποιος το εχει, ας μας πει λιγα παραπανω.
Nice! Τότε είναι πολύ εύκολο :109:

Reaction score
7

Παιδιά...παίζετε με τα Trophies μου αν δεν το καταλάβατε :141: ....:142: :142:

Reaction score
4

Παιδιά...παίζετε με τα Trophies μου αν δεν το καταλάβατε :141: ....:142: :142:
Τα Trophies ανεβαινουν σε server οποτε δεν τα χανεις ετσι και αλλιως.
Αν δεν θες να ρισκαρεις τιποτα , εγω στην θεση σου θα επαιρνα σε ενα στικακι τα saves μου. :138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp