Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Kαλα ντε , μην κανεις ετσι..... Αφου σου το'χω πει οτι ''ου γαρ ερχεται μονον''.
Βρε συ, η πλακα ειναι πως το ειχα πει και στον dream_gr την πρωτη
μερα που το παρελαβα αλλα προφανως το περασαμε και οι δυο στο...
ντουκου.
Το ωραιο ειναι πως το ανακαλυψα τυχαια καθως το πρωτο δισκακι
που εβαλα ηταν μια κοπια και μολις το εβαλα μεσα κολησε στο αρχικο
μενου που επιλεγεις την γλωσσα.
Εντελως τυχαια , και καθως επαιζα με το remote, πατησα πρωτα top
menu και μετα play και...αυτο ηταν!:126:

Reaction score
0

Καλησπέρα και πάλι...Οσοι από εσάς έχετε συνδέσει το Dune με pc και έχετε αποθηκευμένα αρχεία κατεβάστε και δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα : http://www.mymovies.dk/media/My Movies-2.53PR2-DuneSpecial6-Server-Client-x86.zip
Δημιουργεί μέσα στο Dune μία απίστευτη οπτική βιβλιοθήκη. Φέρνει το μηχάνημα σε άλλη διάσταση.Σερφάρετε μέσα στο φάκελο Index που δημιουργεί το πρόγραμμα και θα εκπλαγείτε.

(Ανδρέα Καλησπέρα και σε εσένα. Εγώ με το πόνο μου.Σε παρακαλώ επικηνώνησε με hdi γιατί δοκίμασα και σε άλλο ενισχυτή τις αναλογικές 7.1 και δεν εξάγουν τίποτα. 99% φταίει το μηχάνημα εκτός αν μας δώσουν άλλη λύση.)

Reaction score
11

Τελικά ποιά είναι η τιμή του;
Είναι ετοιμοπαράδοτο;
Για το DUNE HD Center μιλάω.

Reaction score
3

Παρέλαβα ένα το Σάββατο και η πρώτη εντύπωση ήταν θετική.
Έτοιμο με το νέο firmware (να είσαι καλά Βαγγέλη μας).
Ένα πράγμα όμως με τρέλανε:
Όλα έτοιμα στημένα, πάω να παίξω με το τηλεκοντρόλ και... τζίφος.
Το τηλεχειριστήριο νεκρό.
Δεν πτοούμε, αλλάζω μπαταρίες και... όλα καλά.
Όμως, οι δεύτερες μπαταρίες, αυτές με τις οποίες λειτούργησε, ήταν ΑΠΛΕΣ ενώ αρνήθηκε να λειτουργήσει με οποιεσδήποτε αλκαλικές.:111:
Τεσπά κανένα πρόβλημα.
Δυστυχώς σήμερα και αύριο είμαι δεσμευμένος λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και δε θα μπορέσω να ασχοληθώ μαζί του.:110:
(για την ακρίβεια, ούτε σπίτι μου δε θα μπορέσω να πάω)
Ελπίζω εντός των επομένων ημερών να ασχοληθώ μαζί του και να μοιραστώ με εσάς τις εντυπώσεις μου.

Reaction score
11

Το DUNE HD Center πήρες;
Περιμένουμε εντυπώσεις.
Αλήθεια ποια είναι η τιμή του;

Reaction score
3

Ναι το Center πήρα.
Η τιμή ήταν ένα μικρό σοκ, αλλά πιστεύω ότι τα αξίζει.
Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς, επικοινώνησε με τον Αντρέα τη Δευτέρα το πρωί να σου τις πει αναλυτικά για το κάθε μοντέλο.

Reaction score
0
Χαιρετώ σας κύριοι... Ενδιαφέρομαι κι έγω για την αγορά του συγκεκριμένου "μηχανακίου" καθώς αρχίζω να στήνω καινούργιο home cinema...Ελπίζω η συλογιστική μου "htpc + br player = Dune HD Center" να μου βγεί σε καλό γιατι "είναι πολλα τα λεφτα Αρη"... Η ερώτηση μου (οπως και άλλων απ'οτι είδα) ειναι ΠΟΥ-ΠΟΣΟ και αν είναι ετοιμοπαράδοτο... Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ: To link που έστειλε κάποιο παλικάρι πιο πανω (http://www.projecting-art.com/contact.html) ισχύει;

Reaction score
3

Το link που γράφεις ισχύει, επικοινώνησε μαζί τους (έχει τηλέφωνα και διεύθυνση στα δεξιά της σελίδας) και θα σε καθοδηγήσουν και για το DUNE και για ότι θα ήθελες να μάθεις για το HomeCinema. Βέβαια το forum είναι πάντα εδώ για να βρεις λύσεις και να ρωτήσεις.

Reaction score
1.458

Με mac είναι συμβατό?Δηλ. θα μπορώ να μεταφέρω αρχεία από το mac στο dune hd center με οποιοδήποτε τρόπο (ασύρματα,ενσύρματα,ftp,usb κλπ) ή το mac δεν θα βλέπει τους δίσκους του dune λόγω format που δεν αναγνωρίζει?Και μη μου πείτε να βάλω parallels,vmware fusion κλπ για να έχω virtual pc γιατί δεν πρόκειτε...το θεωρώ ιεροσυλία!
Κανένας με mac το έχει δοκιμάσει?

Reaction score
0

Καλησπέρα και πάλι. Κατόπιν ερώτησης θα προσπαθήσω να περιγράψω πως στήνεται το Dune με το MyMovies.
1. Κατεβάζομε από το link: http://www.mymovies.dk/media/My Mo...Client-x86.zip
το MyMovies και το εγκαθηστούμε χωρίς να αλλάξομε κάτι όπως ακριβώς είναι.
2. Έχομε επίσης το σκληρό με τις ταινείες μας συνδεδεμένο με το Pc και με την κάθε ταινία σε δικό της φάκελο μαζί με τους υπότιτλους (εγώ τουλάχιστον έτσι τα έχω και δουλεύει).
3. Τρέχομε το MyMovies collection manager (Start menu / Programmes / MyMovies) και ανοίγει το παρακάτω παράθυρο (εννοείται χωρίς καμία ταινία μέσα)
.
4.Πατάμε πάνω δεξιά Configure - General options - Καρτέλα Monitored Folders και με Add δίνουμε τη διαδρομή το σκληρού που έχομε τις ταινείες.

5. Στην ίδια καρτέλα παρακάτω βάζομε 'τικ' στο Store meta-data for HDI Dune και πατάμε Configure

6. Δίνομε ξανά τη διαδρομή του σκληρού με τις ταινείες με Add και στη συνέχεια πατάμε update και κλοίνομε τα παράθυρα.
7. Κανονικά σε αυτό το σημείο το MyMovies διαβάζει τους τίτλους των ταινειών από τους φακέλους τους και σας ενημερώνει για τις ταινείες που βρήκε.
8. Για όσες δεν βρεί ή τις βρεί λάθος θα τις προσθέσουμε εμείς αργότερα με το κουμπί Add Titles πάνω δεξιά και πηγαίνοντας στην καρτέλα By Title και δίνοντας να ψάξει τον τίτλο της ταινείας

9. Μετά από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει σε κάθε φάκελο ταινείας να έχουν δημιουργηθεί όλα τα απαραίτητα αρχεία που χρειάζεται to Dune.

Tέλος αφού σας έπριξα πάρτε και ένα link να δείτε πως παρουσιάζονται οι ταινείες μέσα από το Dune. http://www.mymovies.dk/documentation/wiki.aspx?Page=My Movies and HDI Dune

Reaction score
11

Αστειεύεσαι δεν μας κουράζεις καθόλου.:116:

Αν κατάλαβα καλά το πρόγραμμα δουλεύει και με τους εξωτερικούς δίσκους όχι μόνο με τον εσωτερικό.
Έτσι δεν είναι;
Θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο το dune με το internet;

Reaction score
0

Οχι. Το Dune απλά πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τους σκληρούς. Εγώ το έχω πάνω στο Switch του δικτύου μου με τη Gigabit θύρα και τους σκληρούς έναν (εσωτερικό στο H.T.P.C.) και έναν (εξωτερικό firewire) συνδεδεμένους μόνιμα στο H.T.P.C. Δουλεύει άψογα. Να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει σκληρό συνδεδεμένο στο Dune prime που έχω.

Reaction score
11

Επειδή δεν το έχω ακόμα (θα το έχω σε μερικές μέρες) το dune HD center γι αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω καλά πως λειτουργεί.

Το dune θα το συνδέσω με το internet ασύρματα στο τοπικό δίκτυο με wifi θα βάλω ένα εσωτερικό σκληρό 1,5TB και κάποιν άλλο εξωτερικό μέσω usb.
Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να λειτουργήσει το mymovies;

Μπορεί να σερφάρει το dune μόνο του χωρίς υπολογιστή στο internet να βρίσκει προγράμματα και να τα εγκαθιστά;

Reaction score
0

Δεν νομίζω να μπορεί να εγκαθιστά μόνο του σερφάροντας και προγράμματα.Αν όμως έχεις υπολογιστή με WiFI μπορείς υποθέτω να συνδεθείς και να τρέξεις το MyMovies με τους σκληρούς κατευθείαν μέσα στο Dune.

Reaction score
11

Ακριβώς δίπλα του θα είναι το HTPC μου το οποίο συνδέεται κι αυτό ασύρματα στο δίκτυο.
Πως θα μπορούν τώρα αυτά τα δύο μηχανήματα να συνδεθούν μεταξύ τους είτε ασύρματα είτε ενσύρματα αφού θα είναι στο ίδιο ρακ;

Reaction score
11

Τα εξώφυλλα των ταινιών και όλες αυτές οι πληροφορίες που δημιουργεί το mymovies αποθηκεύονται μέσα στους φακέλους των ταινιών από το internet και μένουν μετά μόνιμα εκεί χωρίς να υπάρχει αργότερα ανάγκη σύνδεσης με το internet κάθε φορά που θα ανοίγεις το dune για να δεις μια ταινία;

Reaction score
0

Το προγραμμα τρέχει στον Η/Υ και βλέπει τους σκληρούς του Dune και στέλνει τα αρχεία που δημιουργεί εκεί οπότε και αποθηκεύοντε μόνιμα και είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα ακόμα και αν κλείσεις τον Η/Υ και βγείς από το δίκτυο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πως θα μπορούν τώρα αυτά τα δύο μηχανήματα να συνδεθούν μεταξύ τους είτε ασύρματα είτε ενσύρματα αφού θα είναι στο ίδιο ρακ;
Να πω την μαυρη μου αληθεια ουτε και εγω το εχω καταλαβει καλα
αυτο.
Βγαζουμε π.χ. τον εσωτερικο σκληρο απο το DUNE η το συνδεουμε
μεσα απο αυτο με καποιο τροπο?

Μανωλη, χιλια ευχαριστω για τον κοπο σου!
Μολις ανακαλυψα τι θα κανω ενω οι αλλοι θα ψηνουν αρνι:120::137:

Reaction score
11

Να πω την μαυρη μου αληθεια ουτε και εγω το εχω καταλαβει καλα
αυτο.
Βγαζουμε π.χ. τον εσωτερικο σκληρο απο το DUNE η το συνδεουμε
μεσα απο αυτο με καποιο τροπο?

Μανωλη, χιλια ευχαριστω για τον κοπο σου!
Μολις ανακαλυψα τι θα κανω ενω οι αλλοι θα ψηνουν αρνι:120::137:

Άντε ρε Ανδρέα, βρες την άκρη και πες μας κι εμάς:116:

Reaction score
0

Χωρίς να έχω το Center νομίζω ότι και τον εσωτερικό σκληρό του Dune Center τον βλέπει ο Η/Υ μέσα από το δίκτυο σαν π.χ. εξωτερικό σκληρό με όνομα Dune και δεν χρειάζεται να τον βγάλεις για να προχωρήσεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas