ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

(Από το παραπάνω site)
Q: How do I test if its working? A: Listen to some natural musical instruments, and half way through the track, at the same volume listen to it again after you take away your NM Purifiers. Make sure you are listening to real instruments and not electronic music when doing this. Don't forget to take your NM Purifiers to another room when testing.
..
Χμμμ....:421:...
Δηλαδή αυτό σημαίνει, ότι έχουν επίδραση μόνο στα φυσικά όργανα ;

Reaction score
10
'Οχι, αλλά στα φυσικά όργανα θα είναι πιο εύκολο να αντιληφθείς την όποια διαφορά...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

'Οχι, αλλά στα φυσικά όργανα θα είναι πιο εύκολο να αντιληφθείς την όποια διαφορά...
Ε, το ίδιο λέμε.

Αν δεν μπορείς να το αντιληφθείς, που επηρεάζει ; :137:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.320
Q: How do I test if its working? A: Listen to some natural musical instruments, and half way through the track, at the same volume listen to it again after you take away your NM Purifiers. Make sure you are listening to real instruments and not electronic music when doing this. Don't forget to take your NM Purifiers to another room when testing.

Στην τελευταία γραμμή λέει ότι δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να μετακινήσουμε σε άλλο δωμάτιο τα NM όταν κάνουμε δοκιμές.
Καλά σε πόση απόσταση ενεργούν τα συγκεκριμένα?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.320
Και μια απορία που μου προέκυψε διαβάζοντας την ιστοσελίδα των ΝΜ.

Καλά η επίδραση τους στις συσκευές ήχου...
Η τοποθέτηση τους κοντά στο μοτέρ του πικάπ τι νόημα έχει?

Reaction score
2

Kαλά συγγνώμη τώρα αλλά αυτό είναι για γέλια.
Μιχαλη μου καθολου για γελια. Ελα οποτε θελεις να το διαπιστωσεις και ο ιδιος.
Εχθες εγινε ξανα στο μαγαζι μου ενα τυφλο τεστ παρουσιας 8 ατομων και οταν ειδαν αργοτερα το τι χρησιμοποιουσα δεν μπορουσαν να το πιστεψουν. Για αλλη μια φορα 100% επιτυχια. Μπραβο ξανα στον Νικο Μενδρινο.

Reaction score
10
Ασε με ρε Γιάννη, έχω όλη τη καλή διάθεση να πιστέψω ότι τα συγκεκριμένα είναι θαυματουργά αλλά όχι να τα πηγαίνουμε στο δίπλα δωμάτιο για να δούμε τις διαφορές!

Αν είναι δυνατόν!

Τότε αφού δουλεύουν και από μακριά γιατί ανοίγουμε τα μηχανήματα και τα βάζουμε μέσα?

Reaction score
4

Τότε αφού δουλεύουν και από μακριά γιατί ανοίγουμε τα μηχανήματα και τα βάζουμε μέσα?
Για τους τζαμπατζήδες τους γειτονες :114:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.320
Λοιπόν να ανακεφαλαιώσω...

Τα άλλα τα ψιψιψίνια, τις αυγουλιέρες λέω, ο Γαλλοκορεάτης εφευρέτης τους, μετακινούσε αυτές που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και οι ακροατές του συστήματος <<αισθάνονταν>> τον τραγουδιστή να αλλάζει θέση:140::140::140:

Εδώ για να έχουμε καλά αποτελέσματα στις συγκριτικές δοκιμές θα πρέπει να μετακινήσουμε τα ΝΜ στο διπλανό δωμάτιο.

Για πες τε συμπεράσματα.

Αλλά και τι ρόλο παίζουν τα ΝΜ όταν τοποθετούνται κοντά στο μοτέρ του πικάπ θέλω να μάθω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.395
Eλπίζω αν το thrεad φτάσει στο no666 post να μην συμβεί τίποτα περίεργο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.312
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian