Απάντηση: Re: MKV = DIVX(720P)=BLU RAY?Αν είναι δυνατόν
Καταρχας εβαλα το link σαν κατι που διαβασα και μου εκανε εντυπωση .
Θα συμφωνησω για την αναλυση και το σημα που γραφεις.
Ομως εμενα σαν καταναλωτη με ενδιαφερει το τελικο προιον ενω ολα τα υπολοιπα (αναλυσεις , τεχνικες γνωσεις κλπ ) θα μπορουσα να πω οτι με αφηνουν και παγερως αδιαφορο.
Αρα ρωταω.(επειδη μου εκανε επισης εντυπωση και τα περι trasfer που ειπε να παιδι και οι διαφορετικες χωρητικοτητες μεταξυ των διαφορων απο χωρα σε χωρα κοπιων.Αν καταλαβα και καλα..) :
Τελικα ειναι δυνατον μια πολυ καλη ματροσκα απο αμερικανικη ας πουμε κοπια να δειχνει πολυ καλυτερα απο ενα blu ray καποιας αλλης χωρας ?
Με τι άλλο???όσο για την ανάλυση όταν έχεις projector η ldc τηλεόρασει σου γράφει το πραγματικό σήμα που δέχεται.Τώρα για την απάτη που μου στείλες δεν ξέρω ούτε μ ενδιαφέρει .Ναι κι εγώ είμαι robot και μιλάω σαν άνθρωπος.Πάντα και παντού στη γη θα υπάρχουν κλέφτες .
Καταρχας εβαλα το link σαν κατι που διαβασα και μου εκανε εντυπωση .
Θα συμφωνησω για την αναλυση και το σημα που γραφεις.
Ομως εμενα σαν καταναλωτη με ενδιαφερει το τελικο προιον ενω ολα τα υπολοιπα (αναλυσεις , τεχνικες γνωσεις κλπ ) θα μπορουσα να πω οτι με αφηνουν και παγερως αδιαφορο.
Αρα ρωταω.(επειδη μου εκανε επισης εντυπωση και τα περι trasfer που ειπε να παιδι και οι διαφορετικες χωρητικοτητες μεταξυ των διαφορων απο χωρα σε χωρα κοπιων.Αν καταλαβα και καλα..) :
Τελικα ειναι δυνατον μια πολυ καλη ματροσκα απο αμερικανικη ας πουμε κοπια να δειχνει πολυ καλυτερα απο ενα blu ray καποιας αλλης χωρας ?