Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
1) Το μόνο που θα σου λείπει θα είναι οι υπηρεσίες της σελίδας 100, δηλ. games κλπ. δηλ. αυτές που χρειάζονται μόνο τον συγκεκριμένο δέκτη. Κατα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα.Και δύο ερωτησούλες σχετικές : είμαι συνδρομητής Nova, έχω το κλασσικό πίατο της Nova και τον στάνταρ δέκτη της Nova (Patatasat...), οπότε:
1) Με τον καινούργιο δέκτη - ασχέτως καλύτερης ποιότητας εικόνας - θα έχω τις ίδιες δυνατότητες με τον παλιό (πληροφορίες προγράμματος κλπ.). Κάτι άλλο θα αλλάξει σε ότι αφορά τη Nova πάντα?
2) Έχει νόημα να επιλέξω κάποιο από τα πακέτα λήψης. Κι αν ναι ποιό? (γιατί δεν βλέπω να έχουν ιδιαίτερη ζήτηση).
Ευχαριστίες σε όποιον φιλοτιμηθεί να με ξεστραβώσει...
φοριέται Enigma II, και υποστηρίζει τα παρακάτω..."φοριεται" Nabilo ή/και Pli ?
ναι ... :109:ο ελιτ παιρνει 2 δεκτη ?
Πάνο, δεν βλέπω το όνομά μου μέσα, ενώ εκδήλωσα ενδιαφέρον από νωρίς για έναν premium. Μήπως με ξέχασες;ανανεωμένο...
PREMIUM
1) theokirk
2) jami
3) motovespa
4) blakas
5) Arislimp
6) el_el
7) Πάνος Οπλοποιός
8) zafiraopc
9) fmavr
10) KostasGrivas
11) mgeorgiou
12) d2531
13) chrispar
14) michalisn
ELITE
1) Quantum
2) Papashark
3) zenith
ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1
ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2
1) Arislimp
"φοριεται" Nabilo ή/και Pli ?
φοριέται Enigma II, και υποστηρίζει τα παρακάτω...
Τρέχων softcams:
-gCam
-incubusCamd
-mbox
-mgcamd
-multiCas
-newcs
Για να τρέξουμε cccam στο δέκτη azbox HD χρησιμοποιούμε το softcams incubusCamd...
Πανο συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τιποτα.
Αλλος θα κανει την δουλεια, οποτε ..................δεν ξερω τι να του πω!
Δλδ ναι? η οχι?
Το ανάποδο το κάνει σίγουρα, το δοκίμασα σήμερα, δηλ. απο PC να παίζει τα πάντα ο δέκτης μέσω Ethernet. όπως video, music, κλπ.Μπορεί να δώσει stream στο PC για παρακολούθηση από VLC player όπως κάνει ο dreambox?