Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
Εννοω οτι απο εξωτερικη εμφανιση σκιζει αρκετα.......νασαι καλά φίλε mgeorgiou...:126: Τι εννοείς "τουμπανο" ??? :121:
+1 :126:Εννοεί (απ' ότι κατάλαβα) ότι έχει πλούσια τα ελέη (βάρος, ποιότητα, στιβαρότητα).
Κανένα νεώτερο από τα δικά μας τουμπανάκια (Elite)???
Αν και υπάρχει το αλλο θεμα, πάτα το κουμπί που λέει resolution και επέλεξε την HDMI στην TV σου...Και τωρα μια σχετικα χαζη ερωτηση..... Προσπαθω να συνδεσω τον δεκτη στην hdmi θυρα της τηλεορασης μου αλλα δυστυχως δεν περνω εικονα..... Υπαρχει καποια λυση σε αυτό; Συγνωμη για το off topic........
Νικο είστε σε αναμονη και θα ειδοποιηθείτε...ευχαριστώ για την ενημέρωση
Σε ευχαριστω Πανο, ειναι ενταξει τωρα και συγνωμη για το off topic και παλι. :126:Αν και υπάρχει το αλλο θεμα, πάτα το κουμπί που λέει resolution και επέλεξε την HDMI στην TV σου...
Εαν θελεις κάτι αλλο γραψτο στο αλλο θέμα...
Το παρατηρησα και εγω αυτο το πραγμα....... Φωτογραφια απο το 1ο post με αυτο που εχω στα χερια μου ειναι διαφορετικο... Μοιαζει περισσοτερο στον elite. Γιατι;Καλησπερα, να κανω μια ερωτηση?
Τελικα η εξωτερικη εμφανιση του AZ-BOX HD Premium πως ειναι?
Απ'ότι εχω παρατηρησει απο photo σε photo καθως κι απο την παρουσιαση που εγινε σε γνωστο περιοδικο η εξωτερικη του εμφανιση εχει πολλες αλλαγες...