WD TV HD: Pre-Release firmware 1.02.10 (16/6/09)

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Διάβασα όλα τα posts και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το τελευταίο firmware αλλά και γενικά...
Δεν θυμάμαι ποιά έκδοση είχα πρίν αλλά εχτές μπήκα κι είδα ότι είχε βγεί η καινούργια και χάρηκα (βιάστηκα!) και την έβαλα...
Το αποτέλεσμα ήταν ότι το μηχάνημα κατ'αρχήν δεν έδειχνε σωστά με την προεπιλογή auto όσον αφορά την ανάλυση ,μέσα στα menu και μόνο όταν το έβαζα χειροκίνητα στα 720p 60Hz η απεικόνηση ήταν σωστή.Αλλιώς τα γράμματα μέσα στα menu ήταν δυσανάγνωστα...
Μετά όμως αυτό μου δημιούργησε πρόβλημα καθώς η 42άρα Philips HD Ready που έχω ,δεν "έβλεπε" το μηχάνημα αν το έκλεινα και το ξανάνοιγα!!
Επίσης πλέον δεν είχα ήχο ακόμα και σε mkv με DD!!
Τι σε stereo τι σε digital το γύρισα...τίποτα!!
Τέλος αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει σημασία το upgrade στο firmware να γίνεται από το δίσκο που χρησιμοποιούμε με το WD Tv ή μπορεί και ανεξάρτητα από ένα Usb stick ...
Διότι δεν ξέρω αν κατά το upgrade το λογισμικό κάνει και κάποια εγγραφή στο δίσκο σχετική με αυτό η οποία χάνετα αν γίνει από stick οπότε το upgrade δεν λειτουργεί σωστά μετά...

Reaction score
0
Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Βλεπετε χειροτερη ποιοτητα εικονας (πιο ξεπλυμενα χρωματα) αναμεσα στιν παλαια και καινουργια εκδοση με χειροτερη την νεα (1.02.07);

Reaction score
0

τελικά με την τελευταία έκδοση 1.02.07, φαίνονται ελληνικοί υπότιτλοι, που να διαβάζονται ή όχι (srt);

Reaction score
99

Έχω βαρεθεί με αυτή τη συσκευή. Φτι'αχνουν το ένα, χαλάνε το άλλο. Μέχρι τώρα δεν έχω δει ούτε μια ταινία δίχως ένα bug που να οφείλετε αποκλειστικά στη συσκευή: από τους υπότιτλους, τα κολλήματα μετά από πολύωρη χρήση έως τον κακό συγχρονισμό ήχου-εικόνας. Προτείνω, εαν δεν βγάλουν ένα firmware το οποίο να φτιάχνει τα προβλήματα και να λειτουργεί η συσκευή ως πρέπει και για την οποία πληρώσαμε (δεν έχει σημασία εαν είναι 20, 100, 200 ευρώ...), να στείλουμε μια ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας και να απαιτούμε είτε τα χρήματά μας είτε μια ανταλλαγή προϊόντος+υπόλοιπο εκ μέρους μας σε περίπτωση που κυκλοφορήσουν καλύτερο μοντέλο. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι έριξαν το προϊόν στην αγορά, το δοκίμασαν οι χρήστες σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο βρίσκοντας τα bug, γλίτωσαν αυτοί κάποα φράγκα από την έρευνα και τώρα θα ρίξουν στην αγορά ένα προϊόν καλύτερο και θα τα πάρουν διπλά. Τι λέτε;

Reaction score
786

Έχω βαρεθεί με αυτή τη συσκευή. Φτι'αχνουν το ένα, χαλάνε το άλλο.
Τα HD Media Players ειναι καινουριο "φρουτο" οποτε ειναι λογικο να πασχουν απο "παιδικες ασθενειες"...

Reaction score
99
Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Τα HD Media Players ειναι καινουριο "φρουτο" οποτε ειναι λογικο να πασχουν απο "παιδικες ασθενειες"...
Σωστά τα λες, όπως και με κάθε νέα τεχνολογία και την εφαρμογή της, αλλά κρίμα δεν είναι να σαπίσει το φρούτο πρόωρα στα χέρια μας; Τι να το κάνω εαν σε 1-2 μήνες βγάλουν το WD TV 2 και παρατήσουν το πρώτο με τις ατέλειές του.

Reaction score
2

Κι εγω εχω ενα αυτοκινητο για πουλημα, για να πηγαινετε σινεμα και να βλεπετε ταινιες με καλυτερη εικονα και ηχο απο WD, EGreat και δε συμμαζευεται. (Εχουμε ξεπερασει πλεον καποιοι τα ορια της γραφικοτητας εδω μεσα)

Reaction score
1.458

Κι εγω εχω ενα αυτοκινητο για πουλημα, για να πηγαινετε σινεμα και να βλεπετε ταινιες με καλυτερη εικονα και ηχο απο WD, EGreat και δε συμμαζευεται. (Εχουμε ξεπερασει πλεον καποιοι τα ορια της γραφικοτητας εδω μεσα)
:142::142::143::143:

Reaction score
19

Ώπα...

Γιατί αυτή η αντίδραση? Ποια γραφικότητα? Εντάξει, υπάρχει κατηγορία συγκεκριμένα για αγγελίες αλλά δεν έκανε και κανένα έγκλημα που την επεσήμανε σε ένα σχετικό thread και μάλιστα ευγενικά.

Reaction score
2

Δε εξαιρεσα καν τον εαυτο μου απο τους γραφικους, αλλα μου φαινεται ασχετο και αγενες να "διαφημιζει" καποιος την αγγελια του εδω μεσα. Εχω βαλει κι εγω αγγελιες, δε διανοηθηκα ποτε να το διατυμπανιζω οπουδηποτε. Αλλα μαλλον τελικα εκανα λαθος και δε διαβασα σωστα το θεμα του topic... Και τι εννοεις ευγενικα, πώς αλλιως θα μπορουσε δηλαδη να το διατυπωσει?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

Και τι εννοεις ευγενικα, πώς αλλιως θα μπορουσε δηλαδη να το διατυπωσει?

+10.

Το να προσπαθεί κάποιος να βρεί τη λύση στην...εστω λανθασμένη και άστοχη αγορά του, ΔΕΝ λύνεται με κοροιδίες του στύλ: "Αγγελίες".

'Ακομψο και μικροπρεπές το χαρακτηρίζω το σχόλιο.-

Reaction score
0

τελικά με την τελευταία έκδοση 1.02.07, φαίνονται ελληνικοί υπότιτλοι, που να διαβάζονται ή όχι (srt);
ΟΚ τελικά βρέθηκε η λύση (σε πρόβλημα που γιγαντώθηκε από μερικούς -πιθανά άσχετους- και τρόμαξε τον κόσμο),
μετατροπή των υπότιτλων srt σε idx/sub με το προγραμματάκι Txt2VobSub κλικ εδώ http://www.trustfm.net/divx/index.php?d=1&b1=1

1-2 κλικ είναι

Κατά τα άλλα το μηχανάκι είναι μια χαρά και με το καινούργιο firmware είναι και πιο γρήγορο.

Ενδεχομένως, καθώς έχω εμπειρία από αγορά 2 κομματιών, να μη κάνουν επαφή καλή τα καλώδια σε κάποια κομμάτια.

Reaction score
0

Εχουμε τιποτα νεωτερο για την διορθωση των Ελληνικων υποτιτλων απο την WD;

Reaction score
0

ΟΚ τελικά βρέθηκε η λύση (σε πρόβλημα που γιγαντώθηκε από μερικούς -πιθανά άσχετους- και τρόμαξε τον κόσμο),
μετατροπή των υπότιτλων srt σε idx/sub με το προγραμματάκι Txt2VobSub κλικ εδώ http://www.trustfm.net/divx/index.php?d=1&b1=1

1-2 κλικ είναι

Κατά τα άλλα το μηχανάκι είναι μια χαρά και με το καινούργιο firmware είναι και πιο γρήγορο.

Ενδεχομένως, καθώς έχω εμπειρία από αγορά 2 κομματιών, να μη κάνουν επαφή καλή τα καλώδια σε κάποια κομμάτια.
Από πότε η λύση στο πρόβλημα είναι οι μετατροπές για κάθε αρχείο video που διαθέτουμε, ειδικά εφόσον οι srt υπότιτλοι δούλευαν μια χαρά στα πρώτα firmware; Άσχετος δεν είμαι, αλλά αρνούμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία και το θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους της WD που επισημοποίησε το συγκεκριμένο firmware ενώ είχε επισημανθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: OFFICIAL RELEASE firmware 1.02.07 (1/5/09)

.... θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους της WD που επισημοποίησε το συγκεκριμένο firmware ενώ είχε επισημανθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Ακριβώς, αυτό είναι το πρόβλημα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι Έλληνες χρήστες θεωρούνται αμελητέα ποσότητα για να καθυστερήσουν την έκδοση ενός official release. Ούτε καν η υπόσχεση ενός μελλοντικού διορθωτικού patch δεν δόθηκε. Και γράφουν και εκείνο το γελοίο
Additional subtitle languages and decoding support
Γιατί δεν είναι μόνο αυτό το προϊόν. Για σκεφτείτε λίγο τους εκατομμύρια δίσκους κάθε λογής που πουλάει αυτή η εταιρεία στην Ελλάδα, καθώς είναι από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές. Ράπτορες, Πάσπορτς, απλούς, πολυπλοκους, σατα, πατα, ματα κι ότι βάλει νους ανθρώπου.
Εγώ μόνο έχω αρκετά τέρα σε WD. :617:

Reaction score
0

Συμφωνώ με τους φίλους παραπάνω. !! Παρ'όλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι θέμα Ελλήνων!! Είναι μάλλον άστοχη και αμελής καταγραφή προτεραιοτήτων και μεθόδευσης των αναγκών των καταναλωτών εκ μέρους της WD. Είναι λογικό μια εταιρεία να μετράει τα πλεονεκτήματα και τα κεκτημένα που παρέχει στην αγορά του προιόντος της και με βάση τις υποδείξεις των καταναλωτών ( forum, e-mails etc.) να κατευθύνει τις αναβαθμίσεις της σύμφωνα με αυτές .αρα με άλλα λόγια δεν χαλάς ,ό,τι έχεις ήδη φτιάξει,αλλά το βελτιώνεις. Κάτω λοιπόν από αυτές τις προυποθέσεις νομίζω ότι το να χάσουμε την σωστή λειτουργία των Ελληνικών υποτίτλων είναι μάλλον θέμα ερασιτεχνικής καταγραφής των κεκτημένων και τεκμηρίωσης της απόδοσης των βελτιώσεων από την μεριά του τεχνικού τους τμήματος.

Reaction score
0

μετα απο οσα γραφτηκαν πιο πανω στα οποια ολοι μας συμφωνουμε,νομιζω
οτι κατι πρεπει να γινει ΟΜΑΔΙΚΑ προς την WD για να διορθωθει το προβλημα των υποτιτλων το συντομοτερο δυνατο.
Ας καταθεσουμε ολοι τις αποψεις μας ,μηπως καταφερουμε κατι.

Reaction score
0

Συμφωνώ και περιμένω την επόμενη κίνηση μας

Reaction score
99

Μπορούμε να μαζέψουμε υπογραφές και να στείλουμε ένα γράμμα στην εταιρία καθώς και στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, με σκοπό να μας αποκαλύψει τι προτίθεται να κάνει για να λύσει τα όποια προβλήματα που ΔΕΝ έπρεπε να έχει η συσκευή. Εαν δεν δούμε ανταπόκριση, μαζευόμαστε έξω από Πλαίσιο, e-shop, κτλ ομαδικά και απαιτούμε επιστροφή χρημάτων. Μη σας φαίνεται παράλογο, έχουμε δικαιώματα ως καταναλωτές!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos