Βλεπετε ακομα SD στον προβολεα σας?

Reaction score
1
Απάντηση: Βλεπετε ακομα SD στον προβολεα σας?

Ο Παναγιωτης και οι ομοϊδεάτες του,που τοσο κοκορευονται και χλευαζουν,εχουν τραβηξει πολυ λαθος δρομο.

Ουδέν σχόλιον.

Θεωρώ εντελώς ανούσιο να προσπαθήσω να αποδείξω ότι... δεν είμαι ελέφαντας. :203:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ουδέν σχόλιον.

Θεωρώ εντελώς ανούσιο να προσπαθήσω να αποδείξω ότι... δεν είμαι ελέφαντας. :203:
Εισαι αρχοντας!
Η απαντηση του Πανου ας γινει μαθημα συμπεριφορας για ολους μας...

Reaction score
8.350

εγω ειχα πει οτι βλεπω ακομα DVD και πεσατε και στα δυο φορα να μου παρετε το κεφαλι,λοιπον Αντρεα ασε τα μαθηματα συμπεριφορας....:137:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

εγω ειχα πει οτι βλεπω ακομα DVD και πεσατε και στα δυο φορα να μου παρετε το κεφαλι,λοιπον Αντρεα ασε τα μαθηματα συμπεριφορας....:137:
Μπορεις να μου θυμισεις ποτε "πηγα να σου παρω το κεφαλι" , Δημητρη μου?:126:

Reaction score
8.350

Μπορεις να μου θυμισεις ποτε "πηγα να σου παρω το κεφαλι" , Δημητρη μου?:126:
δηλαδη να καθομαι να ψαχνω τα παλια θεματακια?:116:δεν μας ειχατε πιασει μονοτερμα στο δουλεμα η δεν θυμαμαι καλα?

NIX

Reaction score
0

Ουδέν σχόλιον.

Δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα.Εγω εγραψα τη προσωπικη μου αποψη,δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε!
Παναγιωτη,με συγχωρεις εαν με το μηνυμα μου θεωρησες οτι σε προσβαλω.Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

δηλαδη να καθομαι να ψαχνω τα παλια θεματακια?:116:δεν μας ειχατε πιασει μονοτερμα στο δουλεμα η δεν θυμαμαι καλα?
Ειδικα εαν ειναι παλιο θεμα αποκλειεται καθως το Dune, που μου
ανοιξε τα ματια:137:, το εχω μολις 1-2 μηνες...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα.Εγω εγραψα τη προσωπικη μου αποψη,δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε!
Παναγιωτη,με συγχωρεις εαν με το μηνυμα μου θεωρησες οτι σε προσβαλω.Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.
Μπραβο μαγκα μου!
Τωρα σε παραδεχομαι!:615:

NIX

Reaction score
0

Ανδρεα,θελω να πιστευω πως οποτε θεωρω πως ειχα αδικο σε καποιο θεμα το παραδεχομαι.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση ενω ηθελα να θιξω καθαρα και μονο το θεμα του χαΐεντισμου που τελευταια μας διακατεχει με τον ακομψο τροπο που εκφραστηκα στεναχωρεσα τον Παναγιωτη,ο οποιος ειναι πολυ καλος φιλος και ακακος σαν πεταλουδα.

Για αλλη μια φορα Παναγιωτη σου ζηταω ειλικρινα συγνωμη και δεν ειχα κανενα σκοπο να υπονοησω κατι για το ατομο σου.

Μια διευκρινιση που θελω να κανω ειναι πως,ο χλευασμος και το κοκορεμα πηγαιναν ως πραξεις εναντι του SD.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ο χλευασμός και το κοκόρεμα στην Ελληνική κοινωνία πάει σύννεφο,
ρωτήστε όσους έχουν CRT!!!! και ιδίως εάν βλέπουν DVD! έ! τότε τους παίρνει και τους σηκώνει!

Reaction score
8.350

Ο χλευασμός και το κοκόρεμα στην Ελληνική κοινωνία πάει σύννεφο,
ρωτήστε όσους έχουν CRT!!!! και ιδίως εάν βλέπουν DVD! έ! τότε τους παίρνει και τους σηκώνει!
ασε ρε Ηλια,τους πιασανε οι..... τυψεις:116:φαινεται και τωρα δεν θυμουνται τιποτα.....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.050

Έλα τώρα που σας έπιασε το παράπονο βρε σεις.
Κοτζαμάν CRTάκηδες.

Reaction score
1

Ταινια dvd δεν εχω δει ποτε στον προβολεα. Μονο κανενα ματς, οταν ερχεται στο σπιτι παρεα.

Reaction score
11

Τα τελευταία 4-5 χρόνια αγόραζα DVD αλλά μάζευα και από περιοδικά.
Έτσι έχω μια συλλογή 500 περίπου τίτλων και δεν μου κάνει καρδιά να τα πετάξω.
Που και που βλέπω κανένα αλλά κυρίως HD.

Reaction score
150
Έχω να δω DVD 18 μήνες και όχι επειδή το σνομπάρω απλά βρίσκω τόσο υλικό σε HD που δεν έχει νόημα να δω κάτι σε SD.

Επίσης στις 120 ίντσες η διαφορά στα μάτια μου είναι εμφανής ακόμα και μεταξύ ματρόσκας και αυθεντικού BR οπότε τις πολύ καλές ταινίες τις αγοράζω σε δισκάκι. Τις σειρές τις βλέπω κι αυτές σε 720p - αφού υπάρχουν?

Α και μιας και δεν με ενδιαφέρουν οι υπότιτλοι έχω κάνει τη ζωή μου ακόμα πιο ευκολη. Κι εγώ έχω online Video Club το Usenet με κλειδωμένη 20mbps που μου κατεβάζει στα 2ΜΒ/sec.

Reaction score
0
Δηλαδή είναι σα να νε ρωτάς αν βλέπω ακόμα τον Πολίτη Κέιν, το μερικοί το προτιμούν καυτό, την Μετρόπολη, το Μ, Το Ποτέμκιν, το Ψυχώ, το Ρασομόν και μερικές δεκάδες ακόμα αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου! Ε, λοιπόν τα βλέπω και τα ξαναβλέπω και τα απολαμβάνω κάθε φορά και περισσότερο. Το αριστούργημα του Ρενέ Κλεμάν Τα απαγορευμένα παιγνίδια, το έχω και σε πολυτελή έκδοση VHS από Αμερική, μια και βγήκε μόλις εδώ και 1-2 χρόνια σε DVD, το οποίο βέβαια αγόρασα αυτόματα.

Μερικά από αυτά βέβαια έχω αρχίσει να τα μετατρέπω σε BD με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στην βελτίωση της εικόνας, μέχρι και αν βγούν σε BD.

Προβάλω ακόμα και μερικά Laser disks, σπάνιες εκδόσεις όπως την ηχογράφηση του west side story κ.λ.π.

¨Οσο για τα BD, πληθαίνουν συνέχεια στη συλλογή μου αφού συμβουλεύουμαι πάντα και το
http://www.highdefdigest.com/
για την ποιότητα της μεταφοράς, μια και για τις ταινίες έχω προσωπική άποψη.

Βέβαια βλέπω μερικές φορές και αμερικανιές σαν το I robot η το The Day the Earth Stood Still, για να απολαύσω απλά εικόνα , έτσι απλά σαν εθισμένος του High-Def.

Reaction score
8.350
Απάντηση: Re: Βλεπετε ακομα SD στον προβολεα σας?

Δηλαδή είναι σα να νε ρωτάς αν βλέπω ακόμα τον Πολίτη Κέιν, το μερικοί το προτιμούν καυτό, την Μετρόπολη, το Μ, Το Ποτέμκιν, το Ψυχώ, το Ρασομόν και μερικές δεκάδες ακόμα αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου! Ε, λοιπόν τα βλέπω και τα ξαναβλέπω και τα απολαμβάνω κάθε φορά και περισσότερο. Το αριστούργημα του Ρενέ Κλεμάν Τα απαγορευμένα παιγνίδια, το έχω και σε πολυτελή έκδοση VHS από Αμερική, μια και βγήκε μόλις εδώ και 1-2 χρόνια σε DVD, το οποίο βέβαια αγόρασα αυτόματα.

Μερικά από αυτά βέβαια έχω αρχίσει να τα μετατρέπω σε BD με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στην βελτίωση της εικόνας, μέχρι και αν βγούν σε BD.

Προβάλω ακόμα και μερικά Laser disks, σπάνιες εκδόσεις όπως την ηχογράφηση του west side story κ.λ.π.

¨Οσο για τα BD, πληθαίνουν συνέχεια στη συλλογή μου αφού συμβουλεύουμαι πάντα και το
http://www.highdefdigest.com/
για την ποιότητα της μεταφοράς, μια και για τις ταινίες έχω προσωπική άποψη.

Βέβαια βλέπω μερικές φορές και αμερικανιές σαν το I robot η το The Day the Earth Stood Still, για να απολαύσω απλά εικόνα , έτσι απλά σαν εθισμένος του High-Def.
αψογος ο παικτης.:624:αντε μπας και καταλαβουν μερικοι,υπαρχει εικονα αλλα υπαρχει και εργο.....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ θα έλεγα ότι υπάρχει πρώτα έργο, και μετά εικόνα!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.191
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon