Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
Μόλις πριν λίγο γύρισα από τον μηχανικό, όπου οριστικοποιήσαμε τα σχέδια και έτσι σε ένα χρόνο περίπου θα έχουμε το δικό μας σπίτι. Όπως είναι λογικό "δέσμευσα" έναν χώρο που θα χρησιμοποιώ σαν γραφείο και σαν χώρο ακρόασης.
Το σχέδιο του χώρου:
Η είσοδος θα είναι κάτω όπως φαίνεται. Μέσα στο "σπάσιμο" που γίνεται στο δεξί μέρος του χώρου θα μπει το γραφείο, ενώ οι τοίχοι θα καλυφθούν με βιβλιοθήκες. Το ύψος του δωματίου θα είναι 2,80. Το σύστημα θα είναι (αρχικά τουλάχιστον) αυστηρά δικάναλλο. Δεν έχω καταλήξει ακόμη στο σύστημα, αλλά σίγουρα η πηγή θα είναι laptop ή pc. Για προενισχυτή προσανατολίζομαι στην lyngdorf και τα ηχεία θα είναι ενεργά.
Λοιπόν θέλω προτάσεις για την εγκατάσταση και την ηχομόνωση.
Το σχέδιο του χώρου:

Η είσοδος θα είναι κάτω όπως φαίνεται. Μέσα στο "σπάσιμο" που γίνεται στο δεξί μέρος του χώρου θα μπει το γραφείο, ενώ οι τοίχοι θα καλυφθούν με βιβλιοθήκες. Το ύψος του δωματίου θα είναι 2,80. Το σύστημα θα είναι (αρχικά τουλάχιστον) αυστηρά δικάναλλο. Δεν έχω καταλήξει ακόμη στο σύστημα, αλλά σίγουρα η πηγή θα είναι laptop ή pc. Για προενισχυτή προσανατολίζομαι στην lyngdorf και τα ηχεία θα είναι ενεργά.
Λοιπόν θέλω προτάσεις για την εγκατάσταση και την ηχομόνωση.