GPS αυτοκινήτου 2din

Reaction score
0
Ψάχνω για GPS αυτοκινήτου κατά προτίμηση με Destinator 7 ή 8 (αρκεί να υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης των χαρτών του), που να ενσωματώνεται στην κονσόλα σε θέση 2din καν να υποστηρίζει bluetooth. Δεν καίγομαι για TV-tuner κτλ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο επώνυμο σύστημα;

Reaction score
49
Απάντηση: GPS αυτοκινήτου 2din

Καλώς ήρθες στο AVsite!!
Καλή συνέχεια.... :107:

Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις για το σύστημα?
Αφού αναφέρεσαι σε 2DIN, να φανταστώ ότι σε ενδιαφέρει πλήρες σύστημα? Με DVD player, ίσως BlueTooth, ίσως δέκτη τηλεόρασης κλπ?

Reaction score
0

Καλώς ήρθες στο AVsite!!
Καλή συνέχεια.... :107:

Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις για το σύστημα?
Αφού αναφέρεσαι σε 2DIN, να φανταστώ ότι σε ενδιαφέρει πλήρες σύστημα? Με DVD player, ίσως BlueTooth, ίσως δέκτη τηλεόρασης κλπ?
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για την ανταπόκριση στο ερώτημά μου φίλε Giovanni! :102:

Βασικά με ενδιαφέρει να έχει δύο πράγματα: πολύ καλό navigation system με όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένους χάρτες για χρήση εντός Ελλάδας και build-in bluetooth για το κινητό. Τα υπόλοιπα (DVD, TV, MP3, κτλ) καλοδεχούμενα είναι, αλλά δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.

Ο λόγος που το θέλω ενσωματωμένo στην κονσόλα (2din) είναι γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις κλοπής φορητών συστημάτων GPS.

Όσο για το χρηματικό ποσό δεν έχω καταλήξει ακόμα, καθώς θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν στην αγορά με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς ψάχνω για επώνυμη (όχι κινέζικη) λύση με όσο το δυνατόν υψηλότερο value for money.

Σε ευχαριστώ φίλε makis1973 για τo site: http://www.car-gps.gr/index.html που το κοίταξα, αλλά θα ήθελα καθοδήγηση από άτομα που έχουν τη σχετική εμπειρία με τα συστήματα αυτά, για να μου προτείνουν λύση κοντά σε αυτό που ψάχνω.

Reaction score
5.672
επειδη εχω παραγγειλει κινεζικο αλλα με ολα αυτα που ζητας σου το εδειξα !
για να κανει ολα αυτα που ζητας σε επωνημο πας στα 2000 ευρω οποτε δικη σου επιλογη ...

Reaction score
49

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για την ανταπόκριση στο ερώτημά μου φίλε Giovanni! :102:
Γιάννης φίλε μου!! :107:
Το Giovanni υπάρχει γιατί είμαι λάτρης της Ιταλίας και για να μπορώ να κάνω log in και από το εξωτερικό!!

Βασικά με ενδιαφέρει να έχει δύο πράγματα: πολύ καλό navigation system με όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένους χάρτες για χρήση εντός Ελλάδας και build-in bluetooth για το κινητό. Τα υπόλοιπα (DVD, TV, MP3, κτλ) καλοδεχούμενα είναι, αλλά δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.
Υπάρχει λύση αλλά ανεβαίνεις στο κόστος.
Αγοράζεις πχ μια σχετικά οικονομική Panasonic 2Din αυτοκινήτου (με κόστος πχ γύρω στα 600€), βάζεις και το Navibox και καθάρισες....
Αντί για Panasonic μπορείς να βάλεις και μια (πολύ καλή) Kenwood και για εντυπώσεις διάβασε εδώ
Εγώ μάλλον θα έβαζα μια πολύ καλή πηγή ήχου (1DIN) και ένα ξεχωριστό PNA (πλοηγό αυτοκινήτου, φορητό)

Ο λόγος που το θέλω ενσωματωμένo στην κονσόλα (2din) είναι γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις κλοπής φορητών συστημάτων GPS.
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι και τους τα κλέβουν φίλε μου είναι που αφήνουν την βεντούζα καρφωμένη στο τζάμι.
Βγάζουν δηλ. το pna από την βεντούζα, το βάζουν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και νομίζουν πως είναι ΟΚ....
Η βεντούζα στο τζάμι, ακόμα και σκέτη είναι χαζομάρα.
Αν έχεις το GPS στο ντουλάπι απλά το δηλώνεις με την βεντούζα και στο κλέβουν...
Αν δεν έχεις το GPS στο αυτοκίνητο και έχεις αφήσει την βεντούζα καρφωμένη....με γεια το τζάμι!!!!
Άρα.....
Βγάζουμε την βεντούζα και τον πλοηγό από το τζάμι, την βάζουμε κάπου στο αυτοκίνητο, πχ κάτω από χαλάκι, κάτω από κάθισμα, στο χώρο αποσκευών (πριν παρκάρουμε για να μη μας δουν), σε κλειστό ντουλαπάκι σε άλλη θέση)....

Αν κάνεις τα παραπάνω τυπικά, είσαι σχεδόν εξασφαλισμένος.
Για 100% το παίρνεις σπίτι σου.....

Σε τελική ανάλυση κάνεις τη δουλειά σου άψογα με κόστος μόλις 200€ και αν στο κλέψουν δεν θα στεναχωρεθείς και πολύ....
Σκέψου να σου κλέψουν όλο το 2DIN!!!!!!!!!!

Όσο για το χρηματικό ποσό δεν έχω καταλήξει ακόμα, καθώς θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν στην αγορά με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς ψάχνω για επώνυμη (όχι κινέζικη) λύση με όσο το δυνατόν υψηλότερο value for money.

Σκέψου τα παραπάνω, αποφάσισε και εδώ είμαστε.....
Το Navibox θα κοστίσει περίπου στα 500€.
Έχει το πλεονέκτημα πως έχει λογική pc και μπορείς να το «πειράξεις» για extra λειτουργίες....:126:

Reaction score
14

Γιάννης φίλε μου!! :107:
Το Giovanni υπάρχει γιατί είμαι λάτρης της Ιταλίας και για να μπορώ να κάνω log in και από το εξωτερικό!!
Ναι, εντάξει μας έπεισες.

Γιατί δεν του λες να αγοράσει κάτι σαν και το δικό μου που ;;:124:

Reaction score
49

Γιατί δεν του λες να αγοράσει κάτι σαν και το δικό μου που ;;:124:

Το Pioneer ή τα φορητά Μιχάλη?
Το Pioneer σου είναι 1DIN φιλαράκιιιιι :126:
Τα φορητά είναι πολύ καλά αλλά σχετικά μικρότερα και πρέπει να τα βρει από εξωτερικό (ebay κλπ)

Reaction score
14

πω-πω, και νόμιζα ότι είναι 2 din.

Ακόμα και εκεί...μάπα το καρπούζι.

Reaction score
49

πω-πω, και νόμιζα ότι είναι 2 din.

Ακόμα και εκεί...μάπα το καρπούζι.

Όχι ρε Mike!!
Μια χαρά είναι....
Η δικιά σου είναι ανοιγόμενη.
1Din αλλά βγαίνει η οθόνη των 7" από μέσα.....
Και στον τομέα της αντικλεπτικής προστασίας είναι καλύτερη.....
Απλά δεν κάθησε η υπόθεση πλοήγησης και δεν φταίει η πηγή αλλά μάλλον η Intersys....

Reaction score
14

Καλά, από αντικλεπτική είναι όπως όλα τα ράδιοcd.

Αν βρεις όμως κανένα που να το θέλει για 500€, πες μου.

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεισφορά σας με τη γνώμη σας! :102:

Για το θέμα της αντικλεπτικής προστασίας, πιστεύω ότι είναι σχετικά δύσκολο να κλέψουν μονάδα 2din ενσωματωμένη στην κονσόλα του αυτοκινήτου, αν βέβαια θέλουν να τη σπάσουν άλλο θέμα... :121:

Ψάχνοντας, βρήκα μια προσφορά με οθόνη Kenwood 7" (μοντέλο DDX-8022BTY)με ενσωματωμένο bluetooth και Navibox που φαίνεται ενδιαφέρουσα με 1290€: http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8607&BRANDID=2

Όταν βγει Destinator 9, το Navibox άραγε θα είναι συμβατό;

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

BugsBunny said:
Όταν βγει Destinator 9, το Navibox άραγε θα είναι συμβατό;
Σίγουρα θα είναι συμβατό. Αλλά ακόμη και να μην είναι, θα το κάνει ο Φώτης Σωτηριάδης ( αντιπρόσωπος ) να είναι.

Reaction score
49

Σίγουρα θα είναι συμβατό. Αλλά ακόμη και να μην είναι, θα το κάνει ο Φώτης Σωτηριάδης ( αντιπρόσωπος ) να είναι.

Ακριβώς!!
Ό,τι χρειαστείς λοιπόν, θα τηλεφωνήσεις στο 210 48 54 110
θα ζητήσεις τον Φώτη και θα του πεις ότι σε στέλνω εγώ (Γιάννης Δημητρόπουλος) :126:

Reaction score
0

Τι γνώμη έχετε για τη νέα σειρά της Kenwood, (είδα το DDX- 8024BT);

Οι χάρτες της Garmin που χρησιμοποιεί για την Ελλάδα είναι αξιόπιστοι με ικανοποιητική κάλυψη;

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Τι γνώμη έχετε για τη νέα σειρά της Kenwood, (είδα το DDX- 8024BT);

Οι χάρτες της Garmin που χρησιμοποιεί για την Ελλάδα είναι αξιόπιστοι με ικανοποιητική κάλυψη;
Καλό μηχάνημα.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό απο Garmin εκτός του ότι είναι και πιο ακριβό προιόν.
Βλέπε Navibox με Destinator 7 και σε καλή τιμή.

Reaction score
427

Το garmin όμως έχει πάρα πολλά POI.

Στο navibox μπορείς να βάλεις και αλλους χάρτες πέρα από destinator?

Σε τι τιμή παίζει το navi+Destinator?

Reaction score
0

Αγαπητέ Car_Audio_Test,

Ο Γιάννης σε προηγούμενο post για επώνυμη με καλούς χάρτες αλλά σχετικά οικονομική λύση, μου πρότεινε - πολύ σωστά - τον συνδυασμό οθόνης Panasonic (περίπου 600€) με Navibox+Destinator 7 (500€), σύνολο 1100€, αλλιώς ο συνδυασμός καλής οθόνης Kenwood DDX-8022BTY με Navibox πάει στα 1290€.

Οπότε, αν το Garmin αξίζει - ειδικά για Κρήτη που με ενδιαφέρει - με το Kenwood DDX- 8024BT, τότε αυτή η λύση κοστίζει 980€. Για αυτό με ενδιαφέρει πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας για το Garmin.

Reaction score
427

Φίλε μου το 8024 δεν έχει ενσωματωμένο GPS.
Αυτά που έχουν ενσωματωμένο τον GARMIN είναι το 9240 και το 7240.
Προσοχή όμως. Η προηγούμενη σειρά της Kenwood που είχε ενσωματωμένο τον Garmin δεν υποστήριζε ελληνικούς χαρακτήρες, με αποτέλεσμα το navigation και η εμφάνιση του στην οθόνη να είναι με greeklish χαρακτήρες, πράγμα άσχημο και άβολο για μένα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89