Αναγκη που δεν αντιλαμβανομαι -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Reaction score
0
Συγνώμη εαν χτυπαω ευαισθητες χορδες αλλα δεν μπορω να μην εκθεσω κατι που πολλες φορες διαβαζω σε πολλα θεματα.

μια κλασικη ερωτηση ειναι η εξής:

Εαν παρω το Χ μηχανημα θα ακουσω βελτιωση στον ηχο μου?

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΣΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΚΟΥΩ

Μα ανθρωπε μου εαν δεν σε ενοχλει κατι συγκεκριμενο γιατι να προβεις σε μια τετοια αγορα?

Εκτος εαν η ερωτηση στην ουσια ειναι :
με τρωει το πορτοφολι μου , που να να σκασω ?

ρε παιδια δωστε τα σε μενα και οχι στους εμπορους και σας πειθω οτι με αυτην την κινηση
τα μπασα του συστηματος σας θα γινουν βαθυτερα ,
οι ψηλες ψηλοτερες ,
οι μεσαιες γεναιοτερες
η εικονα τρισδιαστατη
και οι κοιλιακοι σας σκακιερα.............

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Αναγκη που δεν αντιλαμβανομαι -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

σορρυ σε λαθος spot
εαν γινεται να μεταφερθει στις γενικες συζητησεις
OK. :107: νομίζω είσαι καλα εδώ

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Αναγκη που δεν αντιλαμβανομαι -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την ΄΄ανάγκη΄΄...Όπως κι ο ήρωας της παρακάτω ιστορίας:
[reliops=J Entercom - Kiss [Because I'm A Girl]][youtube]Hhm4USUe3ng[/youtube][/reliops]

Δεν υπάρχουν ζωντανοί άνθρωποι που να μη θέλουν πάντα να ικανοποιήσουν μιά ανάγκη...
Γιά να μη το βαρύνουμε πολύ,ανάγκη είναι ακόμη κι όταν πάμε να κάνουμε την...ανάγκη μας:612:

(με το...συμπάθιο)

Reaction score
4.296

Με την ιδια λογικη δεν πρεπει να αλαζουμε κινητα, ρουχα, τηλεοραη, βιντεο κ.λ.π.
Το θεμα εινα οτι χωρις να υπαρχει προβλημα στο υπαρχων συστημα μπορει να βγει κατι αλλο που να εχει καποια πλεονεκτηματα σε σχεση με το υπαρχων. Απο κει και περα ζυγιζεις καποια δεδομενα. Ποσο σ αρεσει αυτο το πλεονεκτημα, οικονομικα αν ειναι στις δυνατοτητες σου, τι θα κανεις το προηγουμενο και αναλογως προχωρας η οχι. Αυτο δεν ειναι κακο. Απλα να μην το παραξηλωσεις και υπερβεις και τα οικονομικα σου ορια. Για παραδειγμα στους υπολογιστες η καθε εταιρια ανα 2 μηνες βγαζει καποιο καινουριο μοντελο που ειναι κατα τι καλυτερο απο το προηγουμενο. Ε δεν αλαζουμε υπολογιστη ανα διμηνο. Αλλα στην ουσια ειναι δυσκολο να το αποφυγουμε στην διετια αντε βαρια-βαρια τριετια. Σιγουρα μπορουμε να την βγαλουμε και περισσοτερο αλλα ολοι ψαχνουμε καποια δικαιολογια για να ατικαταστησουμε το παλιο με κατι καινουριο και καλυτερο.

Reaction score
1.179

Σιγουρα μπορουμε να την βγαλουμε και περισσοτερο αλλα ολοι ψαχνουμε καποια δικαιολογια για να ατικαταστησουμε το παλιο με κατι καινουριο και καλυτερο.
[offtopic]μπορώ να αλλάζω πεθερά κάθε 2 χρόνια;:116:[/offtopic]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.839

[offtopic]μπορώ να αλλάζω πεθερά κάθε 2 χρόνια;:116:[/offtopic]
αν είσαι πλούσιος, ναι. (αθροίζεις διατροφές)

Reaction score
4.909

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Προσωπικά ποτε δεν κριτικάρω αγορές τρίτων που εγω θεωρώ παράλογες, γιατι σε τομείς που με ενδιαφέρουν είμαι ικανός να τις κάνω κι εγώ!
Πχ στα κινητά έχω μονίμως το φτηνότερο και παλαιότερο της οικογένειας και είμαι ο μόνος με καρτοκινητό, αλλά στα δορυφορικά ...αν δεν έχω το πιο high end σύστημα που υπάρχει αισθάνομαι ότι δεν έχω τίποτε!

Reaction score
6
εδω η..... Πετρουλα:131: αλλαζει ρουχα καθε μερα,να μην αλλαζουμε εμεις λαμπες, πυκνωτες, dac, καλωδια, βισματα,μπανανες?:138::142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αναγκη που δεν αντιλαμβανομαι -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την ΄΄ανάγκη΄΄...Όπως κι ο ήρωας της παρακάτω ιστορίας:
[reliops=J Entercom - Kiss [Because I'm A Girl]][youtube]Hhm4USUe3ng[/youtube][/reliops]

Δεν υπάρχουν ζωντανοί άνθρωποι που να μη θέλουν πάντα να ικανοποιήσουν μιά ανάγκη...
Γιά να μη το βαρύνουμε πολύ,ανάγκη είναι ακόμη κι όταν πάμε να κάνουμε την...ανάγκη μας:612:

(με το...συμπάθιο)
. Μηπως ειναι φωτο απο το Ιπποκρατειο η Ασκληπειο η καποιο Δημοσιο Νοσοκομειο ? Παλια ειχα δει κατι τετοιες τουαλετες εκει.!
Κατα τα αλλα παμε καλα σα χωρα! :133:

Σκεψου ο ηλεκτρολογος που τα ''εστησε'' ετσι τι συστημα θα εχει!!:143:

Reaction score
4

....

Εαν παρω το Χ μηχανημα θα ακουσω βελτιωση στον ηχο μου?

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΣΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΚΟΥΩ

.............
Σ ω σ τ ό ς !!!

:607::607::607:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Αναγκη που δεν αντιλαμβανομαι -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Προσωπικά ποτε δεν κριτικάρω αγορές τρίτων που εγω θεωρώ παράλογες, γιατι σε τομείς που με ενδιαφέρουν είμαι ικανός να τις κάνω κι εγώ!
Πχ στα κινητά έχω μονίμως το φτηνότερο και παλαιότερο της οικογένειας και είμαι ο μόνος με καρτοκινητό, αλλά στα δορυφορικά ...αν δεν έχω το πιο high end σύστημα που υπάρχει αισθάνομαι ότι δεν έχω τίποτε!
Από την άλλη είτε έχεις κόλλημα με τα κινητά είτε με τα ηχοσυστήματα είτε με τα δορυφορικά είναι τουλάχιστον ανόητο να χρεώνεσαι μέχρι το λαιμό για να κάνεις αλλαγές κάθε τρεις και λίγο χωρίς να ξέρεις τι είναι αυτό που δε σου αρέσει και τι θέλεις να πετύχεις/βελτιώσεις με την κάθε αλλαγή.

Επί της ουσίας πάντως η σύγκριση HiFi με προϊόντα νέας τεχνολογίας είναι άκυρη.
Στα τελευταία η εξέλιξη είναι συνεχής, η βελτίωση που φέρνει κάθε νέα γενιά είναι μετρήσιμη και οι τιμές πτωτικές - ενώ στο hobby μας (δυστυχώς) δεν συμβαίνει τίποτα από τα τρία...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139

Αμ εδώ σε θέλω τζάνε μ'. Γιατί ο κάθε κομπλεξάρας και το κάθε θύμα με παχύ πορτοφόλι δεν το ρίχνει στην κολοκυθόπιτα, που μπορεί να είναι ό,τι του κατέβει, από αλμυρή μέχρι γλυκειά και ψημένη σε μωβ ταψί με ρόζ καρδούλες, αλλά το παίζει "ψαγμένος", "γνώστης" - μη χέ..., και πιστεύει πως έχει και καλά ντεμέκ το καλύτερο. Δες τί γίνεται με τα καλώδια, τις κόρνες, τα λαμπάτα απολιθώματα των 2 βατ, τις "χροιές"... Κι αν πας να του μιλήσεις για ντεσιμπέλ, αποκλίσεις και διαγράμματα, σου κολλάει τη ρετσινιά του ισοπεδωτικού και του δήθεν ειδήμονα, αφού αυτά δεν χωρούν στο άδειο, άχρηστο κεφάλι του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.839
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναγκη που δεν αντιλαμβανομαι -> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

στο hobby μας (δυστυχώς) δεν συμβαίνει τίποτα από τα τρία...
όπου όμως συμβαίνει, είναι προς όφελος της τσέπης μας, κάτι που για τους περισσότερους αποτελεί μειονέκτημα!:137:

διότι, όπως πολύ σωστά έγραψε ο έτερος συνονόματος:

Δες τί γίνεται με τα καλώδια, τις κόρνες, τα λαμπάτα απολιθώματα των 2 βατ, τις "χροιές"... Κι αν πας να του μιλήσεις για ντεσιμπέλ, αποκλίσεις και διαγράμματα, σου κολλάει τη ρετσινιά του ισοπεδωτικού και του δήθεν ειδήμονα, αφού αυτά δεν χωρούν στο άδειο, άχρηστο κεφάλι του.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

. Μηπως ειναι φωτο απο το Ιπποκρατειο η Ασκληπειο η καποιο Δημοσιο Νοσοκομειο ? Παλια ειχα δει κατι τετοιες τουαλετες εκει.!
Κατα τα αλλα παμε καλα σα χωρα! :133:
Σκεψου ο ηλεκτρολογος που τα ''εστησε'' ετσι τι συστημα θα εχει!!:143:
Να σκεφτούμε αντ'αυτού τί σύστημα θα χει ο υπεύθυνος του παρακάτω ΄΄αριστουργήματος΄΄,ή δεν είναι ανάγκη;:612:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Αναγκη που δεν αντιλαμβανομαι ->Μερικοί το προτμούν...ακριβό

Το ρητό ΄΄Δε θα φάω αλλά θα το πάρω...΄΄ είναι μιά άλλη ιστορία που στοιχίζει στη ζωή μας ανεπανόρθωτα ακριβά,ίσως και με το...χάσιμό της.
Δεν υπάρχει μονόδρομος στην πανδαισία,αλλά εναλλακτικές που δεν είναι...ανάγκη να κοστίσουν ακριβά.Αν σκιζόμαστε περί του αντιθέτου,μας λέει κάτι η φράση του Εστερχάουζ από το Hill Street Blues;
[reliops=Michael Conrad, "Let's be careful out there"][youtube]T2QApwtE8zQ[/youtube][/reliops]

Reaction score
4.296

Ισως λεω ισως, παλιωτερα (πριν τουλαχιστον 20 χρονια) κατα κανονα το ακριβο ηταν και καλυτερο. Αυτοι λοιπον ποι ειχαν την δυνατοτητα τα εσκαγαν και ειχαν ενα συστημα που περιφανεβοντουσαν, γιατι οι υπολοιποι δεν μπορουσαν να το αποκτησαν ελεω χρηματων. Αγοραζαν και πολλα βινυλια σε οσο το δυνατο καλυτερη ποιοτητα για τα χρονια εκεινα. Το πλεονεκτημα σε χρημα μεταφραζοτανε και πλεονεκτημα σε ποιοτητα μουσικης (αυτο εξακολουθει να συμβαινει σ ενα σωρο πραγματα) Σημερα τους ειναι αδυνατον να το πιστεψουν οτι η τεχνολογια εχει κανει αλματα και ενδεχομενως ενα μηχανακι που ειναι εικοσι φορες φθηνοτερο μπορει να παιξει εξισου εως και καλυτερα απο αυτο που εχουν. Παρα πολυ μετραει σημερα οι εξυπνες κινησεις. Οπως επισης οτι με 3-4 σκληρους δισκους και χωρις καθολου εξοδα εχεις καλυτερη αποδοση απ τα βινυλια τους που ξοδεψαν οι ιδιοι για την αποκτηση τους πολλα εκατομυρια. Βεβαια ενδεχομενως ο καθενας στην θεση τους να αντιδρουσε με τον ιδιο τροπο (καπως πρεπει να δειξουν την υπεροχη τους).

Αυτο το παρατηρω και στον εαυτο μου με αγορες ακριβες που εχω κανει και στην συνεχεια εχουν ξεπεραστει. Και αντε σε κομπιουτεριστικα πραγματα ειναι κατι που περιμενεις. Στο hi-fi ομως δεν περιμενεις δραματικες αλλαγες (ηχεια-ενισχυτες-cd player). Απο κει και περα περα ειναι πιο ευκολο για τον εαυτο σου να βρεις μια δικαιολογια που να δειχνει την υπεροχη αυτου που εχεις παρα να παραδεχτεις την σκληρη πραγματικοτητα.

Μπορεις για παραδειγμα να αγορασεις τα ηχεια της Advance με 3.500 και να κανει αλλα που κοστιζουν πανω απο 10.000 να κοκινιζουν. Αυτοι που ηδη αγορασαν τα ακριβα αν βρεθουν τετ α τετ με τα συγκεκριμενα δεν θα νιωσουν καπως περιεργα (να μην πω την αλλη γνωστη λεξη). Αν επισης μπορεις να φτιαξεις και ενισχυτη των πανω απο 500 βατ με λιγωτερο απο 1000 ευρω αυτο δεν ειναι επιτευγμα? Και με λιγους σκληρους δισκους στελνεις τους αλλους για γαλικα (πως το ειπε? λεξοτανιλ στεντον?)

Reaction score
1.179

Να σκεφτούμε αντ'αυτού τί σύστημα θα χει ο υπεύθυνος του παρακάτω ΄΄αριστουργήματος΄΄,ή δεν είναι ανάγκη;:612:
Δεν ξέρεις ότι το νερό είναι θωράκιση για τα καλώδια (αρκεί να μην είναι απιονισμένο!):116:

Εγω μια τηλεόραση ήθελα μόνο να βάλω

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Δεν ξέρεις ότι το νερό είναι θωράκιση για τα καλώδια (αρκεί να μην είναι απιονισμένο!):116:
Εγω μια τηλεόραση ήθελα μόνο να βάλω...
Μόνο που το υγρό του βαπτίσματος δεν ήταν νερό,αλλά...λύμματα:137:
Μετά από την τηλεοπτική προσπάθεια,αντιλαμβάνομαι την ανάγκη γιά... καλωδιωμένη απόλαυση:612:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON