Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Έχω την ίδια απορία, από την ανάποδη:
Γιατί ενώ στη σβήνω, εσύ την ξαναβάζεις;
Βάλε ρε κάτι πιο σοβαρό. Δεν είδες π.χ. ο PAULT τι σοβαρή υπογραφή έχει ;Μα τι εχει η υπογραφουλα μου ? :203::203:
Θες να στο πω δημοσίως; :109:Μα τι εχει η υπογραφουλα μου ? :203::203:
Nαι.:114::137:Θες να στο πω δημοσίως; :109:
Ε μαλλον περικοπες.....:204::204:Απορία.
Έχω δυο γραμμές υπογραφή. Πήγα τις προάλλες να αλλάξω τη μία, να βάλω άλλο κείμενο. Και μου απάντησε το "σύστημα" πως δικαιούμαι μια γραμμή.
Θα με τρελάνει εδώ ή θα με τυλίξει για έξω; :139:
Μήπως είχες τη σημερινή σου υπογραφή από πριν ισχύσουν οι σχετικοί κανόνες;Απορία.
Έχω δυο γραμμές υπογραφή. Πήγα τις προάλλες να αλλάξω τη μία, να βάλω άλλο κείμενο. Και μου απάντησε το "σύστημα" πως δικαιούμαι μια γραμμή.
Περίεργο... Το όριο είναι 2 γραμμές και όχι 1.Απορία.
meletov, έσβησα την υπογραφή σου για 4η (ή 5η?) φορά. Σε παρακαλώ, να το λήξουμε εδώ.
Επί τη ευκαιρία, θα μπορούσες ίσως να κάνεις κάτι και με το avatar σου. Εκτός κι αν είμαι ο μόνος που του κακοφαίνεται...
Ποιοι ειναι πια αυτοι με την τοσο ευαισθητη αισθητικη ? :142:Όχι δεν είσαι ο μόνος Νίκο.
Μελέτη χωρίς παρεξήγηση να ξέρεις ότι όσοι είδαν αυτό το αβαταρ που έχεις αυτή τη φάτσα που γελάει, το βρίσκουν κακόγουστο.
Είναι και μεγάλο σε μέγεθος και μοιάζει όλο το μήνυμά σου να είναι με