ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Όταν η αρχιτεκτονική μουσική δεινότητα θέτει ως όριο τον ουρανό,τότε η δημιουργία δε μπορεί παρά να ονομαστεί avsite,ένα εγχείρημα-πρόκληση γιά όλους εμάς που αγαπάμε τη μουσική και όχι μόνο...
Το σάϊτ είναι ο καμβάς.Εμείς είμαστε οι μπογιές...Σύμφωνα με τούτο το αξίωμα,το κυνήγι της τελειότητας στο οποίο επιδιδόμαστε ως ΄΄πρώτοι μεταξύ ίσων΄΄ βάζοντας τα δυνατά μας,οδηγεί σε πολλές χρήσιμες γνώσεις γιά τους ναυτιλομένους της υψηλής πιστότητας.
Έστω κι αν η ευγενική άμιλλα μεταπίπτει κάποιες στιγμές σε αντιζηλία,αντιπαλότητα και παρεκτροπές,είναι ακριβώς αυτές που μας εξιτάρουν το μυαλό και τις αισθήσεις καταλήγοντας σε ακόμα πιό αναλυτική εξέταση των θεμάτων αν όχι ταυτόχρονα,σίγουρα αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους...Οπότε μεγαλύτερο ολίσθημα φαντάζει το αναπάντητο ερώτημα.
Διανύοντας ενδεχόμενα το τέρμα της ιστορίας του ΄΄ορθόδοξου hiend΄΄-σε αντιπαραβολή με το΄΄τέλος της Ιστορίας΄΄του Φουκουγιάμα- προσφέρει το avsite έναν πολυφωνικό πυρήνα αμφισβήτησης απέναντι σε κάθε τι δογματικό μιά και αποδεικνύει ότι δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψουμε περιουσίες γιά να διεκδικήσουμε το προνόμιο στο ταξίδι.
Εύχομαι λοιπόν να επιλέγουμε την επίστρωσή του ουτοπικού χώρου με διαχυτικά υλικά γνώσης και άψογο...matching μεταξύ μας,εμπιστευόμενοι τη μαγική καλωδίωση που μας συνδέει με τη μουσική του.Η βάση στήριξης του ονείρου μας έχει δοθεί απλόχερα και είναι προς τιμή όσων ασχολήθηκαν και ασχολούνται γιά να τη φέρουν σ'αυτό το επίπεδο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Η τιμη ειναι ολη δικη μας οταν συμμετεχουν μελη σαν εσενα:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
To AVSite αγαπητέ Bhutia είναι τα μέλη του και η υπέροχη πορεία αυτής της κατηγορίας οφείλεται μόνον σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους (σαν κι εσένα). Σε - σας ευχαριστούμε για όσα μας έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και για όσα συνεχίζετε απλόχερα να μας προσφέρετε.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Εγώ αισθάνομαι υπόχρεος στον Bhutia για το θέμα της ακοής. Δηλαδή, δεν τα κατάλαβα όλα όσα έχουν γράψει κι αυτός και ο steppenwolf, αλλά σιγά σιγά βελτιώνομαι. (Αλήθεια, κι ο Bhutia γιατρός είναι);

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εύχομαι λοιπόν να επιλέγουμε την επίστρωσή του ουτοπικού χώρου με διαχυτικά υλικά γνώσης και άψογο...matching μεταξύ μας,εμπιστευόμενοι τη μαγική καλωδίωση που μας συνδέει με τη μουσική του.

Νατα παλι τα καλωδιααααααααα........τοχουν ρε παιδι μου τα ρημαδια!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

To AVSite αγαπητέ vlasis είναι τα μέλη του και η υπέροχη πορεία αυτής της κατηγορίας οφείλεται μόνον σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους (σαν κι εσένα). Σε ευχαριστούμε για όσα μας έχεις προσφέρει μέχρι τώρα και για όσα συνεχίζετε απλόχερα να μας προσφέρεις!

Σε ευχαριστω Νικο μου για τα καλα σου λογια---ειλικρινα με συγκινεις και το εκτιμω!!!!!
Θα αγωνιστω μεχρις εσχατων για το καλο αυτου του site και φυσικα των μελων που το απαρτιζουν!!!!!!!!!!!!!
Νοιωθω υπερηφανος και σιναμα δικαιωμενος................................................

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κάτι βάζουν στο νερό εκεί στην Κόρινθο, δεν εξηγείται διαφορετικά...
Πρέπει να πάω να δοκιμάσω. :138:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

To AVSite αγαπητέ vlasis είναι τα μέλη του και η υπέροχη πορεία αυτής της κατηγορίας οφείλεται μόνον σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους (σαν κι εσένα). Σε ευχαριστούμε για όσα μας έχεις προσφέρει μέχρι τώρα και για όσα συνεχίζετε απλόχερα να μας προσφέρεις!

Σε ευχαριστω Νικο μου για τα καλα σου λογια---ειλικρινα με συγκινεις και το εκτιμω!!!!!
Θα αγωνιστω μεχρις εσχατων για το καλο αυτου του site και φυσικα των μελων που το απαρτιζουν!!!!!!!!!!!!!
Νοιωθω υπερηφανος και σιναμα δικαιωμενος................................................
Εκφράζει ένα παράπονο προς την Κυβέρνηση που δεν αξιοποιεί τη... ραχοκοκαλιά της Παράταξης... (είναι ένα καμπανάκι... :142: :138: )

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: ΑVSite.gr 5 χρόνια...Προτιμότερη ΄΄δόξα΄΄ η...αφάνεια

Εγώ θα ήθελα ο Bhutia να έρθει στην εκδήλωση του AVSite το ερχόμενο Σάββατο, για να τον γνωρίσουμε και να τον ευχαριστήσουμε από κοντά.
Mένω αφανής γιατί γράφω τα ΄΄πιστεύω΄΄ μου κι έτσι νιώθω ελεύθερη τη συνείδησή μου...Δεν το κάνω γιά οποιοδήποτε άλλο λόγο,ούτε και το...ανταλάσσω με οτιδήποτε άλλο:612:

[reliops=Bruce Springsteen - The Ghost Of Tom Joad w/Tom Morello 2008][youtube]Sp-oDAxx8So[/youtube][/reliops]

Men walkin' 'long the railroad tracks
Goin' someplace there's no goin' back
Highway patrol choppers comin' up over the ridge
Hot soup on a campfire under the bridge
Shelter line stretchin' round the corner
Welcome to the new world order
Families sleepin' in their cars in the southwest
No home no job no peace no rest

The highway is alive tonight
But nobody's kiddin' nobody about where it goes
I'm sittin' down here in the campfire light
Searchin' for the ghost of Tom Joad

He pulls prayer book out of his sleeping bag
Preacher lights up a butt and takes a drag
Waitin' for when the last shall be first and the first shall be last
In a cardboard box 'neath the underpass
Got a one-way ticket to the promised land
You got a hole in your belly and gun in your hand
Sleeping on a pillow of solid rock
Bathin' in the city aqueduct

But where it's headed everybody knows
I'm sittin' down here in the campfire light
Waitin' on the ghost of Tom Joad

Now Tom said "Mom, wherever there's a cop beatin' a guy
Wherever a hungry newborn baby cries
Where there's a fight 'gainst the blood and hatred in the air
Look for me Mom I'll be there
Wherever there's somebody fightin' for a place to stand
Or decent job or a helpin' hand
Wherever somebody's strugglin' to be free
Look in their eyes Mom you'll see me."

But nobody's kiddin' nobody about where it goes
I'm sittin' downhere in the campfire light
With the Ghost of ol' Tom Joad.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Πριν τα καλώδια έρχεται η συνείδηση,ο χώρος και οι συσκευές...
Τα καλά παιδιά βρίσκονται ή δ η στον παράδεισο,τα δε ΄΄κακά΄΄ σε λίστα...αναμονής γιά την κόλαση:612:
[reliops=Axe TV ad - A revealing shower][youtube]JoypZvkHvNc[/youtube][/reliops]

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Re: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Βλάσση Κορίνθιε φίλε μου καλέ....

Τα καλά λόγια που γράφτηκαν για τον συμπαθέστατο you_tubo_λάτρη 'Μπουτία' (με την καλή ομολογουμένως πέννα) δεν πρόκειται να γραφτούν για σένα...για μένα...για τον Μιχαλάκη τον 'διαβολικό'...ή για κανένα άλλο 'άτακτο' παιδί εδώ μέσα...

Γιατί ???

Διότι ο Μιχάλης αγοράζει ακριβά καλώδια...εσύ ανεβάζεις κώλους...κι εγώ τη λέω στον Κόγια.......Γι αυτό...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

:143:

To AVSite αγαπητέ Bhutia είναι τα μέλη του και η υπέροχη πορεία αυτής της κατηγορίας οφείλεται μόνον σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους (σαν κι εσένα). Σε - σας ευχαριστούμε για όσα μας έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και για όσα συνεχίζετε απλόχερα να μας προσφέρετε.
Νίκο άλλη φορά να τα γράφεις και στα γαλλικά ρε... :142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο άλλη φορά να τα γράφεις και στα γαλλικά ρε... :142:
AVSite mon cher Bhutia sont ses membres et le grand cours de la présente section est un résultat de quelque grand peuple (comme vous). Nous vous remercions pour tout ce que vous avez déjà donné à nous et pour tous ceux-ci vous sont continuer à donner généreusement.

p.s. Ελπίζω να μην τα δολοφόνησα... πολύ. :138:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Μπελισαμά μου, τί απολαυστικό να είμαι κακός!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

AVSite mon cher Incognito sont ses membres et le grand cours de la présente section est un résultat de quelque grand peuple (comme vous). Nous vous remercions pour tout ce que vous avez déjà donné à nous et pour tous ceux-ci vous sont continuer à donner généreusement.
Mille Merci !!! :120:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt