ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Reaction score
141
To AVSite αγαπητέ Bhutia είναι τα μέλη του και η υπέροχη πορεία αυτής της κατηγορίας οφείλεται μόνον σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους (σαν κι εσένα). Σε - σας ευχαριστούμε για όσα μας έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και για όσα συνεχίζετε απλόχερα να μας προσφέρετε.

...
Κειμενα με την υπογραφη Μπουτιας,δεν τα εμπιστευονται ουτε οι Μυγες.Μην τρελαθουμε κιολας! :139:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Μπελισαμά μου, τί απολαυστικό να είμαι κακός!
Αρα ψαχνουμε μονο τον καλο και τον ασχημο:142:

Λοιπον κανουμε ψηφοφορια , η καλυτερα εκλογες που ειναι και το επικαιρο θεμα .

Αστειευομαι , αλλα ας το κανουμε:107:

Τελικα αμα σας γνωρισει κανεις , του φευγουν ολα ...και κολλαει εδω μεσα. Ειναι σαν το High End και αλλα παθη..:107:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Κειμενα με την υπογραφη Μπουτιας,δεν τα εμπιστευονται ουτε οι Μυγες.Μην τρελαθουμε κιολας! :139:
Mπράβο,πώς κατάλαβες ότι...τρελλάθηκες;:116:Το τσίμπημα της...μύγας έδρασε καλά...:612:
[reliops=Death by Tsetse Fly][youtube]4aVUrGO97Zg[/youtube][/reliops]

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...Ces gens magnfiques...

Mes chers collegues,
Quand on se rend au partage des connaissances et des biens sentiments(et meme en voyant des videos) l'impasse se trouve nulle part.Tous les gens magnifiques de ce site croient a la meme patrie,l'Haute Fidelite.
Mais quand elle nous amene a se mitrailler,meme la patrie la plus precieuse devient alors exil...
Όλοι διαθέτουμε καλή πέννα όταν το θέλουμε,αρκεί να τη βουτάμε στο μυαλό και όχι στο...αίμα:612:
Η συνέχεια είναι πάντα στη...μουσική

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Βλάσση Κορίνθιε φίλε μου καλέ....

Τα καλά λόγια που γράφτηκαν για τον συμπαθέστατο you_tubo_λάτρη 'Μπουτία' (με την καλή ομολογουμένως πέννα) δεν πρόκειται να γραφτούν για σένα...για μένα...για τον Μιχαλάκη τον 'διαβολικό'...ή για κανένα άλλο 'άτακτο' παιδί εδώ μέσα...

Γιατί ???

Διότι ο Μιχάλης αγοράζει ακριβά καλώδια...εσύ ανεβάζεις κώλους...κι εγώ τη λέω στον Κόγια.......Γι αυτό...
Βρε Μανο κατι λαθος εγινε μαλλον......αυτην την τυπογραφικη παρατυπια την εκανα για την πλακα και μονο που ως συνηθως γουσταρω να κανω....ειλικρινα....αλλωστε αρκετοι απο εσας με ξερετε οτι μου αρεσει να καλαμπουριζω και φυσικα να μοιραζομαι τις εμπειριες σας....αλλοιμονο μην αποζητουσα τα μπραβο και τι καλο παιδι που εισαι βρε παπαρα Βλαση.......εχω ειλικρινα κανει εδω μεσα τοσα φιλαρακια που εκτιμω και συμβουλευομαι που το μπραβο παει στην στιγμη που αρχισα να παρακολουθω και να γραφω σε αυτο το American ραντζο..................

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Εκφράζει ένα παράπονο προς την Κυβέρνηση που δεν αξιοποιεί τη... ραχοκοκαλιά της Παράταξης... (είναι ένα καμπανάκι... :142: :138: )
Βρε Μανο κατι λαθος εγινε μαλλον......αυτην την τυπογραφικη παρατυπια την εκανα για την πλακα και μονο που ως συνηθως γουσταρω να κανω....ειλικρινα....αλλωστε αρκετοι απο εσας με ξερετε οτι μου αρεσει να καλαμπουριζω και φυσικα να μοιραζομαι τις εμπειριες σας....αλλοιμονο μην αποζητουσα τα μπραβο και τι καλο παιδι που εισαι βρε παπαρα Βλαση.......εχω ειλικρινα κανει εδω μεσα τοσα φιλαρακια που εκτιμω και συμβουλευομαι που το μπραβο παει στην στιγμη που αρχισα να παρακολουθω και να γραφω σε αυτο το American ραντζο..................
Ο δικομματισμός καλά κρατεί! Και έτσι πρέπει... :126::142:

Reaction score
3.590
Απάντηση: ΑVSite.gr 5 χρόνια προσφοράς...

Πέραν της πλάκας, τα δικά μου τα συγχαρητήρια προς τον Νίκο τον Τσαρουχά που τόσα χρόνια δε λέει να μειώσει στο παραμικρό τον ενθουσιασμό του και την αγάπη του για το AVsite.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Θυμίζει τον ήρωα Constant Gardener του John Le Carre...Κάτω από τη φαινομενική ανεμελιά ξεπηδά μιά ακατάβλητη αποφασιστικότητα να φέρνει το κάθε θέμα εις πέρας...
[reliops=constant gardener][youtube]16B7iMNL6Ew[/youtube][/reliops]

Reaction score
3.590

Θα του πήγαινε να γίνει ηθοποιός σε ντοκιμαντέρ με θέμα το βυθό και το ψάρεμα ή στην ανάγκη να διαφήμιζε βατραχοπέδιλα -λόγω ελαστικής γάμπας- που κατασκευάζονται από ανθρακονήματα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Τουλάχιστον δεν είναι...άνθρακες ο θησαυρός:612:
[reliops=Future World - James Bond 007 Scuba Car][youtube]M2Orv7VhGfQ[/youtube][/reliops]

(και σίγουρα καταλαβαίνει το χιούμορ:116:)

Reaction score
6
Να ενα εργαλειο για να πηγαινουμε στη Μυκονο.. που εχουμε παλιους...φιλους και συνεργατες ...που μας περιμενουν...πως και πως...

Με ενα τετοιο εργαλειο τι να τα κανουμε τα ...στερεα....:131:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Περί ακουστών διαφορών...Δε νοείται επέτειος δίχως σαμπάνια...
Έστω και ψηφιακά λοιπόν...Εις υγείαν των μελών...:619:
[reliops=Vinyl or CD?][youtube]O1r7aB-ukA0[/youtube][/reliops]

[reliops=Answers to Vinyl Or CD][youtube]MqWFk4QDFgs[/youtube][/reliops]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt