ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ AVFORUM...

Reaction score
0
Απάντηση: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ AVFORUM...

Ακομα μια απαντηση - καλαμια που δειχνει το επιπεδο του καθενος.
μονο τη δικη μου απαντηση ειδες? εφοσον ολοι κανουν πλακα (κ το γραφω απο κατω!) γιατι να μν κανω κ εγω? δεν καταλαβαινω γιατι τοση επιθεση

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ AVFORUM...

μονο τη δικη μου απαντηση ειδες? εφοσον ολοι κανουν πλακα (κ το γραφω απο κατω!) γιατι να μν κανω κ εγω? δεν καταλαβαινω γιατι τοση επιθεση
Απλά η υπόδειξή σου απευθυνόταν σε ένα συγκεκριμένο συνομιλητή και δεν ήταν διατυπωμένη ευγενικά. Εξήγησα και παραπάνω γιατί τέτοιες υποδείξεις καλό είναι να αποφεύγονται, και πίστευα ότι η παρατήρηση θα έχει γίνει κατανοητή. Εξάλλου, αν προκύψει ανάγκη για υποδείξεις, υπάρχουν οι συντονιστές.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω για λίγο περισσότερη προσοχή στο μέλλον.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Σου αρκει η απαντηση της Μαριας ή θελεις μια πιο...πειστικη; Απλα συνεκρινε τον δικο σου τροπο με το των αλλων (εξαιρειται ο Μελετης λογω...συγγενειας:135: ). Θα μου πεις πως ο καθενας εχει τον "τροπο" του αλλα....

Reaction score
11.839
Επισης μη ξεχνας οτι μερικοι γνωριζονται προσωπικα και μπορουν να κανουν πλακα μεταξυ τους. Ελα στη γιορτη του AVSite να γνωριστουμε ολοι απο κοντα, καλο θα κανει σε ολους.

Reaction score
0

παιδια 1000 συγνωμη που ειμαι ολιγον αποτομη (εχω ενθουσιαστει με καποια γεγονοτα...) ... στη γιορτη δε θα μπορεσω να ερθω (επειδη θα παραμεινω σεριφο για 1 ακομα μηνα) του χρονου πρωτα ο Θεος... εξαλλου στην αθηνα θα ειμαι απο 12 του οκτωβρη.. κ παλι 1000 συγνωμη

Reaction score
180

Συγχωρεμενο, πεισματαρικο κοριτσι. Νομιζω οτι με 1000 συγγνωμη σε συγχωρεσε και ο αλλος θειος.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Συγχωρεμενο, πεισματαρικο κοριτσι. Νομιζω οτι με 1000 συγγνωμη σε συγχωρεσε και ο αλλος θειος.
Πως να μη συγχωρησεις ενα 18αρικο ξεπεταρουδι...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

παιδια 1000 συγνωμη που ειμαι ολιγον αποτομη (εχω ενθουσιαστει με καποια γεγονοτα...) ... στη γιορτη δε θα μπορεσω να ερθω (επειδη θα παραμεινω σεριφο για 1 ακομα μηνα) του χρονου πρωτα ο Θεος... εξαλλου στην αθηνα θα ειμαι απο 12 του οκτωβρη.. κ παλι 1000 συγνωμη
Οταν έρθεις από Σέριφο, θέλω να μου φέρεις μερικούς ωραίους κρυστάλλους χαλαζία... :126:

Reaction score
0

Οταν έρθεις από Σέριφο, θέλω να μου φέρεις μερικούς ωραίους κρυστάλλους χαλαζία... :126:
πες μου μονο που μενεις... πρασινο η λευκο θες?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.865

πες μου μονο που μενεις... πρασινο η λευκο θες?
Όχι μην του φέρεις αυτουνού κρυστάλους.
Θα κάνει επικίνδυνα πειράματα.
Θα γίνει καμιά πυρηνική σχάση και θα βγάλουμε κάνα μάτι.

Reaction score
0

Όχι μην του φέρεις αυτουνού κρυστάλους.
Θα κάνει επικίνδυνα πειράματα.
Θα γίνει καμιά πυρηνική σχάση και θα βγάλουμε κάνα μάτι.
δν μπορω να ανεβασω κ εικονα απο το πισι μου! κανει τετιου ειδους πειραματα? :131:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.517

δν μπορω να ανεβασω κ εικονα απο το πισι μου! κανει τετιου ειδους πειραματα? :131:

Και πολύ χειρότερα!
Ακούει μουσική δυνατά... :142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ξέρω ότι η Σέριφος έχει πολύ ωραία πετρώματα σε κρυσταλλική μορφή, αλλά επικίνδυνα πειράματα δεν γίνονται με αυτά...

Πραγματικά, αν έχεις φωτογραφίες από τέτοια πετρώματα (χαλαζίτες, σιδηροπυρίτες κλπ...) ανέβασε τες.

Reaction score
0

Ξέρω ότι η Σέριφος έχει πολύ ωραία πετρώματα σε κρυσταλλική μορφή, αλλά επικίνδυνα πειράματα δεν γίνονται με αυτά...

Πραγματικά, αν έχεις φωτογραφίες από τέτοια πετρώματα (χαλαζίτες, σιδηροπυρίτες κλπ...) ανέβασε τες.
αν ηξερα πως θα το εκανα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βρηκα επιτελους τι απεγινε το AVFORUM...

Μαλλον πηγε να μαζεψει πετρουλες στη...ΣΕΡΙΦΟ:138::138::138:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

αν ηξερα πως θα το εκανα...
Νομίζω, ο xfader μπορεί να βοηθήσει.
Αν το κάνω εγώ, μπορεί να... παρεξηγηθώ (και έχουμε και προεκλογική περίοδο... :138: )

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.517
Νομίζω, ο xfader μπορεί να βοηθήσει.
Δυστυχως...αλλα ευτυχως ΟΧΙ η συγκεκριμμενη:135:
Αν επρόκειτο για την Πετρούλα που φτύνει ο Λάκης θα πήγαινα κολυμπώντας. :114:

Αλλά με τα ορυκτά τελευταία φορά ασχολήθηκα στο πρώτο έτος του ΕΜΠ... :120:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads