Hi-End καλώδια ρεύματος.

Status
Not open for further replies.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527
Προσφέρονται σε λάτρεις της υπερυψηλής πιστότητας (Hi-End) κάποια καλώδια ρεύματος (για λίγες μέρες και ελάχιστα σε αριθμό - αλλά με σπέσιαλ όρντερ μπορεί να γίνει και απεριόριστος ο αριθμός τους).

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1. κατασκευασμένα με εξωτικά υλικά, απαράμιλλης εμφάνισης

2. οικολογικά (δε καταναλώνουν τίποτα τα ίδια)

3. ιδιοκατασκευής (δε κυκλοφορούν στο εμπόριο, δε θα έχει κανείς τα ίδια καλώδια με σας)

4. ικανά να οδηγήσουν τα ηλεκτρόνια σε απόλυτη ευθεία μέχρι τα μηχανήματά σας (τσεκαρισμένο με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, ειδικό για ηλεκτρόνια)

5. κρυολογημένα σε ψύξη -17 βαθμών για 2 βδομάδες (στον καταψύκτη μαζί με τα πσάρια)

Ηχητικά χαρακτηριστικά:

1. Απόλυτη ησυχία (ανάμεσα στα περάσματα)-νεκρική σιγή.

2. Διαφάνεια-έλλειψη πέπλου.

3. Ανάλυση-λεπτομέρεια.

4. Όγκος-διαστάσεις ορχήστρας.

5. Αέρινα πρίμα-χωρίς κόκκο.

6. Χροιές-πλούσια ηχοχρώματα.

Τιμή:

1. Για 1 τεμάχιο: ΜΟΝΟ 1873 ευρώ.

2. Από 10 έως 100 τεμάχια: 1542 ευρώ το τεμάχιο.

3. Για πάνω από 100 τεμάχια: μόνο με pm (απόλυτη μυστικότης απαραίτητη)

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προταιρεότητας.
Κ.Τ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527
Απάντηση: Hi-End καλώδια ρεύματος.

Καλές ακροάσεις κ. Timbre.

η αγγελία συνεχίζεται για τα υπόλοιπα τεμάχια!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Θα ήθελα μερικά αλλά ΜΟΝΟ αν το 6.( Χροιές-πλούσια ηχοχρώματα ) μπορεί να κάνει πιό κόκκινα τα 250Ηz.
Σας ευχαριστώ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527
Απάντηση: Re: Hi-End καλώδια ρεύματος.

Θα ήθελα μερικά αλλά ΜΟΝΟ αν το 6.( Χροιές-πλούσια ηχοχρώματα ) μπορεί να κάνει πιό κόκκινα τα 250Ηz.
Σας ευχαριστώ.
Καλά, αυτό εννοείται. Εφόσον πληρώνεις, και κωλοτούμπες θα κάνει το καλώδιο. Στείλε προδιαγραφή κόκκινου (στο εύρος του RGB) για να στο φέρω ακριβώς. Κάθε έλεγχος δεκτός.

Καλές ακροάσεις.

Κ.Τ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527

Για φραπεδιέρα κάνουν;
Εννοείται. Με εγγυημένο αποτέλεσμα ομοιόμορφου αφρού και τέλειας διάλυσης της ζάχαρης.

Αρκεί φυσικά να τηρείται ο προβλεπόμενος χρόνος ανάδευσης, ο οποίος βάσει ερευνών αμερικάνικου πανεπιστημίου, διαφέρει ανάλογα με τη περιεκτικότητα σε ζάχαρη (κοινώς το "σερμπέτι" απαιτεί 72 δευτερόλεπτα ανάδευση).

Καλό ρούφηγμα.

Κ.Τ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527

Με τι βύσματα είναι τερματισμένα;
Χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ κρυολογημένα βύσματα (στον καταψύκτη για 2 βδομάδες) εξαιρετικών μετάλλων και χαρακτηριστικών (16Α), καλυμμένα πλήρως εξωτερικά, ώστε να μη παίρνουν σκόνη σε περιβάλλον πχ καπνιστών (ή βρωμιάρηδων) από εξωτικά υλικά ανυπέρβλητης εμφάνισης (χρωματιστό θερμοσυστελόμενο).

Παρακαλώ τον κ. "Nikos Tsarouchas" να μη συγχέει τον προεκλογικό αγώνα και τα επικείμενα βουλευτικά αξιώματα με τα καλώδιά μου. Εδώ Hi-End. Εκεί tzak-pot (όλοι τους θα κερδίσουν, όλοι μας θα χάσουμε).

ΥΓ. Αν βέβαια διαθέτετε "βύσμα" βουλευτικό ή υπουργικό, ανακαλώ πλήρως και στείλτε μου διεύθυνση να παραλάβετε το καλώδιο - δώρο σας που μόλις κερδίσατε. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και συγνώμη για την όποια αναστάτωση. σλουρπ σλουρπ

Reaction score
70
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στο "hi-end" όσον αφορά τα καλώδια ρεύματος.Ένα κάρο ημιμαθείς,και ανασφαλείς τύπους που θέλουνε μόνο να ξεχωρίζουν από τους άλλους για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους.Πιστέυω πρέπει να γίνει ψυχιατρική μελέτη πάνω στο θέμα.Το προφιλ του hi-endα που ασχολείται με καλώδια ρεύματος.....:138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ναι γεια σας κυριε ΕΑΡ.....τηλεφωνω απο Κορινθο και μιας και ενδιαφερομαι γιαυτες τις κρυολογημενες υπερκατασκευες σας θα ηθελα να ρωτησω.....
αλφα.....η γυναικα μου θελει λεει να της βρω στην αγορα ενα καλης πιοτητας καυλωδιο 12-15 μετρα υψηλης αντοχης για να μπορει να απλωνει την μπουγαδα στην ταρατσα μιας και φυσαει και μας πεταει συνεχως τα βρακια μας χαμε.

βητα...θα ηθελα επισης ενα μετρο αν ειναι δυνατον να ειναι κρυολογημενο στην συντηρηση γιατι μου κοπηκε αυτο που εχω στο πορτατιφ του Μπομπ Σφουγγαρακι στο δωματιο του παιδιου οποτε αναγκαζομαι να αναβω το πανω φως και φυσικα μου καιει περσσοτερο ο Δεης!

γαματα...θα ηθελα και 10 μετρα το αλλο που εχετε που εχει ιωση, το χαλκινο μιας και ειναι ποιο αντοχης γιατι μου χρειαζεται να τυλιγω το αρνι το Πασχα και ζηταω κατι υψηλης ποιοτητας!
Αν μου κανεται μια καλη τιμη για ολα θα σας στειλω δωρο ενα κεφαλι γραβιερα βουνισα απο την Ζηρεια Κορινθιας τοσο νοστιμη που δινεις στην πεθερα και δεν ματαξαναρχεται σπιτι....
Να ειστε παντα καλα και κρυευλογημενος.......
Μετα τιμης Βλασης.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121

Παρακαλώ θα ήθελα ένα πλήρες σετ καλωδίων ρεύματος με κάλτσα που να ταιριάζει με μπεζ κουρτίνα, ξύλινο πάτωμα και επίπλωση Louis XIV. Μήκος 4 μέτρα. Θα προτιμούσα επίχρυσους ακροδέκτες, αλλά άμα δεν έχετε, βάλτε επιροδιωμένους, έτσι κι αλλιώς δε θα φαίνονται από την είσοδο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527

κρυολογημενο στην συντηρηση
ε, εξαρτάται πως ΑΚΡΙΒΩΣ το θέλετε, που δηλαδή να κρυολογήσει; δίπλα στα αυγά ή στο κασέρι; Διότι από τις αναδυόμενες οσμές από τα περιξ αγαθά της συντήρησης, θα επηρεαστούν και οι χροιές του, και πιθανά να μη περνάει καλά το RF απ'άκρη σ'άκρη και να στέκεται κάπου στη μέση και να κάνει στάσιμα, με καταστρεπτικές συνέπειες στο επιδερμικό φαινόμενο και στην επιδερμίδα.

Πάραυτα, για παραγγελία τέτοιου μεγέθους (~25μ) με κόστος 1542 το μέτρο (38.550), έχουμε τη δυνατότητα να σας δώσουμε δώρο και το ψυγείο μας, μαζί με τα ζαρζαβατικά, τα αυγά και το κασέρι, ώστε να διαμορφώσετε μόνος σας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για όλη τη διαδικασία του στρωσίματος, φυσικά θα έχουμε επικοινωνία, θα είμαστε μαζί σας σε κάθε απορία σας, έτοιμοι να σας τη λύσουμε άμεσα, με επιστημονικά δεδομένα αλλά και κυρίως με την τεράστια εμπειρία μας στο χώρο.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, την έχουμε τεράστια.

Καλό άπλωμα μπουγάδας στην σύζυγο.

Κ.Τ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527

Παρακαλώ θα ήθελα ένα πλήρες σετ καλωδίων ρεύματος με κάλτσα που να ταιριάζει με μπεζ κουρτίνα, ξύλινο πάτωμα και επίπλωση Louis XIV. Μήκος 4 μέτρα. Θα προτιμούσα επίχρυσους ακροδέκτες, αλλά άμα δεν έχετε, βάλτε επιροδιωμένους, έτσι κι αλλιώς δε θα φαίνονται από την είσοδο.
Αγαπητέ κ. ΚΚ,

σαν να ήμασταν μέσα στο μυαλό σας όταν δημιουργούσαμε αυτό το τεχνολογικό και αισθητικό αριστούργημα, αυτό το έργο τέχνης: η Ultra-Hi-End κάλτσα μας είναι ακριβώς όπως την περιγράφετε, καθώς έρχεται σε απόλυτη αρμονία με μπεζ κουρτίνα, ξύλινο πάτωμα και επίπλωση Louis XIV.

Παρέχουμε δωρεάν και γκέι διακοσμητή για 3 ημέρες στο σπίτι σας, μέχρι να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με περίτεχνες κούρμπες και άλλα σχέδια πονηρά κατά μήκος του καλωδίου, άξιος συνεργάτης για εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα για πελάτες σαν εσάς, με υψηλή αισθητική και γνώση της τέχνης, των καλών τεχνών γενικότερα, όπως και των πολεμικών τεχνών.

4 μέτρα Χ 1873 το μέτρο = ΜΟΝΟ 7.492 ευρώ.

Αν σας φαίνεται πολύ μικρός ο λογαριασμός και ντρέπεστε να τον δείχνετε στους φίλους σας, μη στεναχωριέστε καθόλου, ειδικότις μας να σας βγάλουμε από τη δύσκολη αυτή θέση της ντροπής, σας κοστολογούμε τα διπλάσια ή και τα τριπλάσια. Κανένα πρόβλημα, εσείς να είστε καλά, και ακόμα και τα 5-πλάσια μπορούμε να σας χρεώσουμε. Η δικιά σας ευχαρίστηση είναι και δικιά μας.

Διότι εμείς δεν είμεθα μεγάλη απρόσωπη παγκόσμια βιομηχανία. Είμαστε οι φίλοι σας, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που σας νιώθουν, σας καταλαβαίνουν και σας εκτιμάνε.

--------------

tip:

για να φαίνεται το βύσμα από την είσοδο, πείτε της (του γκέι διακοσμητή) να βάλει ένα σετ καθρεπτών αμέσως μετά την είσοδο με κατάλληλη κλίση ώστε να τυφλώνονται οι διερχόμενοι την είσοδο από την λάμψη του βύσματος.

Κ. Τ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527

Μήπως έχεις κάτι λίγο πιο ακριβό; Ν.Τ.

...
Μα βεβαίως! είμαστε διατεθειμένοι να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη για να μη φανείτε ματζίρηδες στον υψηλό κοινωνικό κύκλο σας.

Σας χρεώνουμε όσο θέλετε και σας παρέχουμε απόδειξη φούλ σάιζ (Α4) με ευανάγνωστο το ποσό που θα πληρώσετε! Μπορούμε να σας χρεώσουμε και το διπλάσιο, και το 5-πλάσιο. Για ακόμα περισσότερο, θα υπάρξει κάποια έξτρα επιβάρυνση.

Κ.Τ.

Reaction score
70
Πάντως αν άνοιγα εγώ ένα τέτοιο θέμα θα κλείδωνε κατ'ευθείαν.Δεν το λέω αυτό για να κλειδωθεί.Άλλα θέλω και εγώ να ανοίγω τέτοια θέματα:137:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713

Θέλω μια απάντηση που να αποτελεί εγγύηση.
Δίπλα από τα έπιπλα έχω ένα σερβάν από μάρμαρο της Καρράρας, ένα τηλέφωνο εποχής Γκράχαμ Μπελ από παλίσανδρο, πιο εκεί ένα τζάκι όλο από όνυχα με ρίγες από διορίτη και επενδυμένο με καθρέπτη Φλόατ της Γκλάβερμπελ, μια σιφονιέρα από έβενο και βραστή οξυά με τεμάχια από κορούνδιο και ένα βιτρινάκι με πορσελάνες, αλάβαστρα και μπιμπλώ από φίλντισι καθώς και κρύσταλλα Ζβαρόφσκι.
Πιο πέρα δίπλα στο ένα ηχείο έχω ένα βιολοντσέλο Στραντιβάριους που στηρίζεται με πατέντα σε έναν κρεμανταλά από μασίφ ατόφι.
Θα έχω καλό αποτέλεσμα στις χροιές ώστε να ζηλέψει ο γρουσούζης γείτονάς μου;

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos