- Reaction score
- 60.008

Όσο αντέξω...Τελικά αυτό είναι ευχή ή...κατάρα;:612:Ευχαριστώ Βhutia και στα δικά σου...:107: αν εννοείς φυσικά αυτό
Παρομοίως!Ευχομαι να ακολουθησουν πολλες-πολλες(επετειοι) ακομα!:444:
Μαζι σου...Fedra!:126:Ευχομαι να ακολουθησουν πολλες-πολλες(επετειοι) ακομα!
Ε όχι και κατάρες μέρα που είναι :143: Να αντέξεις τι παλικάρι θα είσαι μετά?:107:Όσο αντέξω...Τελικά αυτό είναι ευχή ή...κατάρα;:612:
Ευχαριστώ σύντεκνε για τις ευχές :128:,τα λόγια σου με τιμούν αφάνταστα και χαίρομαι να έχω άτομα σαν και σένα πολυτάλαντα όπως επίσης τον Ανδρέα Κ, την Μ .Παρασκευοπούλου, τον Aρβανιτάκη, τον Βhutia τον Δημοκηδή τον Timbre πχ, όλα τα μέλη που μου ευχήθηκαν και άλλα που ξεχνώ αυτή τη στιγμή νύχτα είναι βλέπετε:114:που γράφω, για την συνεισφορά τους και την κατάθεση ψυχής στη μουσική κατηγορία.Βαλαμε το καταλληλο ατομο στη καταλληλη θεση !
εχει ευρυ φασμα μουσικων γνωσεων , εχει μπολικο humor , εχει ταλεντο , και τι δεν εχει αυτη η γυναικα !!!
πολλες και καλες επετειους να γιορτασουμε μαζι ευχομαι με υπεροχα μουσικα θεματα και ταξιδια !!!!
Μπραβο και παλι μπραβο για την αψογη δουλεια που εχεις κανει με τοσο μερακι ολο αυτο το χρονο !!!
Ε όχι και κατάρες μέρα που είναι Να αντέξεις τι παλικάρι θα είσαι μετά?
Μπορώ να πω ότι με ξάφνιασες αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν σου ξεφεύγει τ ί π ο τ α.
Ούτε ξεφεύγει,ούτε διαφεύγει,ούτε υπεκφεύγει...:612::Ευχαριστώ σύντεκνε για τις ευχές ,τα λόγια σου με τιμούν αφάνταστα και χαίρομαι να έχω άτομα σαν και σένα πολυτάλαντα όπως επίσης τον Ανδρέα Κ, την Μ .Παρασκευοπούλου, τον Aρβανιτάκη, τον Βhutia τον Δημοκηδή τον Timbre πχ, όλα τα μέλη που μου ευχήθηκαν και άλλα που ξεχνώ αυτή τη στιγμή νύχτα είναι βλέπετεπου γράφω, για την συνεισφορά τους και την κατάθεση ψυχής στη μουσική κατηγορία.
Πρέπει να αναφέρω τον κ. Κανελλόπουλο και τον Μ. Λαζάρου για την προσφορά τους στο avsite ιδιαίτερα στη μουσική κατηγορία.
Ελπίζω να φανώ αντάξια των απαιτήσεων της κατηγορίας και να περνάμε ευχάριστα και εποικοδομητικά τις ώρες που αφιερώνουμε στο avsite - μουσική κατηγορία.
ΥΓ. Ωχ έγραψα πολλά τι ψώνιο Θεέ μου που είμαι
:624: Ευχαριστώ τη..μαμά μου ευχαριστώ τον μπαμπά μου ευχαριστώ την αδελφή μου Myrtw. Ευχαριστώ το θεό που μου έδωσε τονκαλύτερο σκηνοθέτη ever γιατί χωρίς αυτόν θα με είχε ξεχάσει ο κόσμος του θεάματος:142:Ούτε ξεφεύγει,ούτε διαφεύγει,ούτε υπεκφεύγει...:612::
[reliops=Marion Cotillard winning Best Actress][youtube]MbM88BG9Ae8[/youtube][/reliops]
![]()