Ευτυχισμένη επέτειος

Reaction score
40
Απάντηση: Ευτυχισμένη επέτειος

Ευχαριστώ Βhutia και στα δικά σου...:107: αν εννοείς φυσικά αυτό

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ευχομαι να ακολουθησουν πολλες-πολλες(επετειοι) ακομα!:444:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Ευχαριστώ Βhutia και στα δικά σου...:107: αν εννοείς φυσικά αυτό
Όσο αντέξω...Τελικά αυτό είναι ευχή ή...κατάρα;:612:

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Ευτυχισμένη επέτειος

Πάντα δυνατή και με συνέχεια !!!

Και τώρα... ας ακούσουμε (όχι μόνο σήμερα) κλασική μουσική... :138::605:

Reaction score
40

Όσο αντέξω...Τελικά αυτό είναι ευχή ή...κατάρα;:612:
Ε όχι και κατάρες μέρα που είναι :143: Να αντέξεις τι παλικάρι θα είσαι μετά?:107:
Μπορώ να πω ότι με ξάφνιασες αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν σου ξεφεύγει τ ί π ο τ α.:107:

Reaction score
40

Ανδρέα, Μαρία , Χριστίνα, JL ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:119:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.707

Fedra για άλλα 100 χρόνια!:107:

Reaction score
40

:111: σε 100 χρόνια....η Fedra θα έχει γίνει Sedra:143: ευχαριστώ abcd αλλά κόψε κάτι :142:

Reaction score
3

Φιλενάδα .... εύχομαι για πολλά χρόνια ακόμα αυτή η κατηγορία να γεμίζει με την μαγική μουσική σου και τις ασυναγώνιστες γνώσεις σου !!!

Reaction score
40

wanda, gstriftos σας ευχαριστώ πολύ :119: Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για νέες μουσικές παρουσιάσεις , προτάσεις, για νέες και παλιές μουσικές και τραγούδια...πολύ σύντομα.
Το ενδιαφέρον σας και τα καλά σας λόγια μου δίνουν έμπνευση και χαίρομαι που είμαι κοντά σας έστω και μέσω διαδικτύου….

Reaction score
59

Βαλαμε το καταλληλο ατομο στη καταλληλη θεση !

εχει ευρυ φασμα μουσικων γνωσεων , εχει μπολικο humor , εχει ταλεντο , και τι δεν εχει αυτη η γυναικα !!!

πολλες και καλες επετειους να γιορτασουμε μαζι ευχομαι με υπεροχα μουσικα θεματα και ταξιδια !!!!

Μπραβο και παλι μπραβο για την αψογη δουλεια που εχεις κανει με τοσο μερακι ολο αυτο το χρονο !!!

Reaction score
40

Βαλαμε το καταλληλο ατομο στη καταλληλη θεση !

εχει ευρυ φασμα μουσικων γνωσεων , εχει μπολικο humor , εχει ταλεντο , και τι δεν εχει αυτη η γυναικα !!!

πολλες και καλες επετειους να γιορτασουμε μαζι ευχομαι με υπεροχα μουσικα θεματα και ταξιδια !!!!

Μπραβο και παλι μπραβο για την αψογη δουλεια που εχεις κανει με τοσο μερακι ολο αυτο το χρονο !!!
Ευχαριστώ σύντεκνε για τις ευχές :128:,τα λόγια σου με τιμούν αφάνταστα και χαίρομαι να έχω άτομα σαν και σένα πολυτάλαντα όπως επίσης τον Ανδρέα Κ, την Μ .Παρασκευοπούλου, τον Aρβανιτάκη, τον Βhutia τον Δημοκηδή τον Timbre πχ, όλα τα μέλη που μου ευχήθηκαν και άλλα που ξεχνώ αυτή τη στιγμή νύχτα είναι βλέπετε:114:που γράφω, για την συνεισφορά τους και την κατάθεση ψυχής στη μουσική κατηγορία.

Πρέπει να αναφέρω τον κ. Κανελλόπουλο και τον Μ. Λαζάρου για την προσφορά τους στο avsite ιδιαίτερα στη μουσική κατηγορία.

Ελπίζω να φανώ αντάξια των απαιτήσεων της κατηγορίας και να περνάμε ευχάριστα και εποικοδομητικά τις ώρες που αφιερώνουμε στο avsite - μουσική κατηγορία.

ΥΓ. Ωχ έγραψα πολλά τι ψώνιο Θεέ μου που είμαι:108::143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Ε όχι και κατάρες μέρα που είναι Να αντέξεις τι παλικάρι θα είσαι μετά?
Μπορώ να πω ότι με ξάφνιασες αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν σου ξεφεύγει τ ί π ο τ α.
Ευχαριστώ σύντεκνε για τις ευχές ,τα λόγια σου με τιμούν αφάνταστα και χαίρομαι να έχω άτομα σαν και σένα πολυτάλαντα όπως επίσης τον Ανδρέα Κ, την Μ .Παρασκευοπούλου, τον Aρβανιτάκη, τον Βhutia τον Δημοκηδή τον Timbre πχ, όλα τα μέλη που μου ευχήθηκαν και άλλα που ξεχνώ αυτή τη στιγμή νύχτα είναι βλέπετεπου γράφω, για την συνεισφορά τους και την κατάθεση ψυχής στη μουσική κατηγορία.

Πρέπει να αναφέρω τον κ. Κανελλόπουλο και τον Μ. Λαζάρου για την προσφορά τους στο avsite ιδιαίτερα στη μουσική κατηγορία.

Ελπίζω να φανώ αντάξια των απαιτήσεων της κατηγορίας και να περνάμε ευχάριστα και εποικοδομητικά τις ώρες που αφιερώνουμε στο avsite - μουσική κατηγορία.

ΥΓ. Ωχ έγραψα πολλά τι ψώνιο Θεέ μου που είμαι
Ούτε ξεφεύγει,ούτε διαφεύγει,ούτε υπεκφεύγει...:612::
[reliops=Marion Cotillard winning Best Actress][youtube]MbM88BG9Ae8[/youtube][/reliops]

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.804
Μπράβο Fedra!

Θέλουμε κοκό !!! :142:

[YOUTUBE]YwEMxYggoKQ[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Ούτε ξεφεύγει,ούτε διαφεύγει,ούτε υπεκφεύγει...:612::
[reliops=Marion Cotillard winning Best Actress][youtube]MbM88BG9Ae8[/youtube][/reliops]
:624: Ευχαριστώ τη..μαμά μου ευχαριστώ τον μπαμπά μου ευχαριστώ την αδελφή μου Myrtw. Ευχαριστώ το θεό που μου έδωσε τονκαλύτερο σκηνοθέτη ever γιατί χωρίς αυτόν θα με είχε ξεχάσει ο κόσμος του θεάματος:142:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος