philips 52 pfl 9704 led lux

Reaction score
0
Την παρειγγειλα εχθες!!!θα αντικαταστησει την 47 PFL 9703!τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!!

Reaction score
1
Απάντηση: philips 52 pfl 9704 led lux

Η ψηφιακη τεχνολογια ενα βημα μπροστα!

Πηγα στο καινουριο mediamarkt στη Θεσσαλονικη και ειδα την 42" pfl9704 led. Επαθα την πλακα μου! Την ειχε σε συγκριση με την απλη lcd 42" PFL9664. Και οι δυο ειναι 200HZ, 1ms αποκριση.

Πολυ καλυτερη σε ολα. Μεγαλυτερη φωτεινοτητα, πολυ καλυτερο μαυρο, υπεροχα χρωματα. Με καποιο τροπο εδειχνε η εικονα πιο ζωντανη, σαν να ειχε υψηλοτερη ευκρινεια απ'την αλλη.
Ομως εκει που εμεινα με το στομα ανοιχτο ηταν στην κινηση. Ξεχαστε σκαλωματα, σκαλοπατια, κομπιασματα στην κινηση. Πρεπει να την χαζευα πανω απο μιση ωρα και δεν την χορταινα! Πιστευω οτι η κινηση ειναι επιπεδου crt και φυσικα με μηδενικη απωλεια ευκρινειας. Μονο αν δειτε θα καταλαβετε το υψος της επιτυχιας! Η τελειοτητα βρισκοταν μπροστα μου!

Περιμενουμε εντυπωσεις και μια μινι παρουσιαση της tv. Καλοριζικη.

Reaction score
0

την εχω παραγγειλει εδω και κοντα ενα μηνα και την περιμενω αυτην την εβδομαδα καθως αποτι μου ειπαν η philips hellas τις επομενες ημερες κανει εισαγωγη
οντως θεωρειται η κορυφαια philips που εχει κατασκευαστει ποτε
μολις με το καλο την παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις

Reaction score
0
ζηλεια .............εχω την 42 PFL 9703 και απολαμβανω τηλεοραση ,αχαχαχ καλοριζικη και ας ζηλευουμε οι υπολοιποι περιμενουμε φωτο και εντυπωσεις..............

Reaction score
0

Εγω πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα της Philips,και μου ειπαν οτι θα παραλαβουν στις 15 Οκτωβριου

Reaction score
0
Και εγώ αναμένω την 46PFL9704 .
Πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα σας πω εντυπώσεις . :)

Reaction score
0

Γενικα σε ολον τον κοσμο εχει καθυστερησει η σειρα 9704,το προββλημα δεν ειναι της Philips Hellas.Λες και υπαρχει μεγαλη ζητηση,και προσπαθουν να καλυψουν ολες τις παραγγελιες ταυτοχρονα.

Reaction score
0

Γνωριζει καποιος κανενα καταστημα που να εχει στημενη τη σειρα 9704 και να παιζει? Να δουμε και εμεις ποσο καλη ειναι αυτη τελικα?

Reaction score
0

Γνωριζει καποιος κανενα καταστημα που να εχει στημενη τη σειρα 9704 και να παιζει? Να δουμε και εμεις ποσο καλη ειναι αυτη τελικα?
οχι φιλε,ουτε στο εξωτερικο δεν πρεπει να υπαρχει.Μας βλεπω να περιμενουμε κανενα διμηνο,εμεις που την εχουμε παραγγειλει!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: philips 52 pfl 9704 led lux

Παιδιά, εχω τρελαθει και εγω με την 9704, αλλα προς το παρον δεν την εχω δει πουθενα live.

Πήρα τηλεφωνο το Saturn Συγγρου και μου ειπαν πως εχουν την 46'' σε display.

Reaction score
0
Από ότι έμαθα μια παρτίδα ήρθε αυτήν την εβδομάδα και η επόμενη είναι στης 3/11 !
Ευτυχώς βρήκα μόνο ένα κομμάτι 46" και μάλλον από Τρίτη - Τετάρτη θα το έχω. :107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: philips 52 pfl 9704 led lux

Από ότι έμαθα μια παρτίδα ήρθε αυτήν την εβδομάδα και η επόμενη είναι στης 3/11 !
Ευτυχώς βρήκα μόνο ένα κομμάτι 46" και μάλλον από Τρίτη - Τετάρτη θα το έχω. :107:
Με το καλο να τη χαρεις!
Προσωπικα βεβαια , θεωρω οτι το καλυτερο value for money το εχει η 52αρα , αυτης της σειρας...

Reaction score
0

Αντε,με το καλο να σου ερθει,ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξεκολλας τα ματια σου απο πανω της.Μαλλον η 52αρα που περιμενω θα ειναι στη δευτερη παρτιδα.

Reaction score
0
joe1 -> Η 52" δεν με παίρνει για εκεί που την θέλω , άρα 46" μονόδρομος.

peripteras1 -> Ευχαριστώ !!!

Τελικά Δευτέρα πρωί παραλαμβάνω!
Ελπίζω να μπορέσω να ξεκολλήσω για να σας γράψω δυο λογάκια !!!!

Reaction score
0

joe1 -> Η 52" δεν με παίρνει για εκεί που την θέλω , άρα 46" μονόδρομος.

peripteras1 -> Ευχαριστώ !!!

Τελικά Δευτέρα πρωί παραλαμβάνω!
Ελπίζω να μπορέσω να ξεκολλήσω για να σας γράψω δυο λογάκια !!!!
Τι δυο λογακια!ολοκληρο review θελουμε!!! χαχα!!!

Reaction score
0
Πριν καμιά ώρα παρέλαβα !

Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές !

Ακόμα είμαι στης ρυθμίσεις κ.τ.λ. ταινία πιο μετά .

αναμένετε .....

Reaction score
0

Πριν καμιά ώρα παρέλαβα !

Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές !

Ακόμα είμαι στης ρυθμίσεις κ.τ.λ. ταινία πιο μετά .

αναμένετε .....
αναμενουμε με αγωνια!

Reaction score
0
Το net tv τέλειο !
Αν δεν έχεις PC κοντά είναι ότι πρέπει για internet.

Έβαλα και είδα μερικές σκηνές από το Hulk 2 σε Blu ray.
Το μαύρο τέλειο !
Η κίνηση τέλεια !

Χρωματικά θέλω να την φτιάξω λίγο , έχω μέλλον ακόμα !!

Ένα προβληματάκι μόνο αλλά από ότι είδα δεν φταίει η TV αλλά ο ενισχυτής (ΗΚ355) , όταν περνάω το HDMI μέσα από τον AVR στην TV βλέπω στιγμιαία κάτι φλας άσπρης εικόνας , ίσα ίσα που το αντιλαμβάνεται το μάτι , αλλά είναι ενοχλητικό .
Θα το το ψάξω να δούμε τι παίζει.

Κατά τα άλλα , έκανα update στο τελευταίο firmware και μου έβαλε στο μενού μια επιλογή Scenea , μάλλον για να βλέπεις φωτογραφίες .

Αυτά προς το παρόν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ