Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.733
κάποιοι θα ακούν αναλογικά από δω και πέρα
Ποιοι?:201:
κάποιοι θα ακούν αναλογικά από δω και πέρα
Κανένα, γιατί τα εν λόγω πυροσκοτυροπιτάκια είναι από φούρνο γκουρμέ και δεν μπορείς να τα εκτιμήσεις…Σπαζοκεφαλιά: Είστε μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, και πηγαίνετε πέρα - δώθε και τσιμπολογάτε, και μέσα σε μισή ωρίτσα μπορείτε να φάτε 12 πιρισκάκια και τρία τυροπιτάκια. Αν υπό τις ίδιες συνθήκες παρευρίσκεται και ο δολοφονάκης, πόσα πιροσκάκια θα προλάβετε να φάτε;
Κε αφωτογράφητε, νομίζω ότι σε εχω καλέσει κι εσένα αλλά... τώρα που το σκέφτομαι... άσε καλύτερα... :142:Κανένα, γιατί τα εν λόγω πυροσκοτυροπιτάκια είναι από φούρνο γκουρμέ και δεν μπορείς να τα εκτιμήσεις…
ΚΚ: Ρε μ@λάκα ωραία παίζει!
ΝΤ: Εεεε, για βινύλιο καλό είναι. :142:
ΜΜ: Σκάστε ρε!
![]()
Δε θα ερχόμουν αλλά τώρα επιβάλετε να δούμε τη διαφορά…Κε αφωτογράφητε, νομίζω ότι σε εχω καλέσει κι εσένα αλλά... τώρα που το σκέφτομαι... άσε καλύτερα... :142:
Πες μου μόνο πότε, για να τηλεφωνήσω στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα...Δε θα ερχόμουν αλλά τώρα επιβάλετε να δούμε τη διαφορά…
31 Φεβρουαρίου.Πες μου μόνο πότε, για να τηλεφωνήσω στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα...
Ζαμπέτας ήταν, αλλά κράτησε το CD o Χουρμουζιάδης να παίξει τα Anniversary...K.K. Δε φθάνει που πήγες στο Χρήστο με το mp3 γεμάτο τραγούδια του Τσετίνη μιλάς κιόλας από πάνω.
http://www.youtube.com/watch?v=GbBzwIS3D8o
O καναπες δεν μιλαει, μπορω ομως να μιλησω εγω...
![]()
Αυτά! Κάπου 3 ωρες μουσική, αλλά να μαρτυρήσω εδώ ότι στην ακρόαση την περισσότερη ώρα στο καναπέ την περασε ο Μελίδης...
Οι άλλοι εεε.... :136:
Ως ειδικός δεν μπορούσα να το αποφύγω, βλέπω κάτι λιώμα στην κυριολεξία εξώφυλλα και απορώ αν τα πάτησε οδοστρωτήρας. Ελπίζω τα βινύλια μέσα να μην είχαν πάθει τίποτα. Ποιος τα πάτησε ρε παιδιά!!! Λ.Σ.