Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
62
Εγώ πάντως δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποια, έστω ως εξαίρεση στον κανόνα...
Και δεν εννοώ ντε και καλά "ψάξιμο" σε τεχνικό επίπεδο, αλλά τουλάχιστον από πλευράς ηχητικής απόδοσης
π.χ. σε περίπτωση πρόθεσης αγοράς κάποιου ηχοσυστήματος.
Νομοτελειακά θα έλεγα καταλήγουν στην αγορά ενός κοινού φορητού ή mini-compact,
μια εύκολη & φθηνή λύση δηλαδή.

Και βέβαια συνήθως η αντίδρασή τους απέναντι στη δική μας μικρή ή μεγάλη "λόξα" είναι είτε απαξιωτική είτε αδιάφορη είτε ευγενικά "συγκαταβατική" (μιλάω εκ πείρας :137:).

Μήπως προσεγγίζουν τόσο συναισθηματικά τη μουσική που η πιστότητα δεν είναι μια πρόσθετη/υπολογίσιμη αξία γι' αυτές?

Και τελικά ποιος έχει περισσότερο δίκιο?
Εμείς ή αυτές? :144:

Well?
(άντε, να δούμε και καμιά γυναίκα στην "Audio, Hi-Fi" επιτέλους:138:)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Δεν ασχολουνται ,αλλα το αυτακι τους σκιζει!

Reaction score
17.729
Συμφωνώ, αλλά τότε γιατί δεν ασχολούνται?

Εσυ γιατι δεν μαγειρευεις?:116:

Περιμενε να ρθουν οι κοπελιες που ασχολουνται...θα σου πουν...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.274
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Εσυ γιατι δεν σιδερωνεις?:116:
...και δεν κουτσομπολεύεις;:136:

Reaction score
17.729
Ενταξει, δεν μπορουμε ν ασχοληθουμε μαζι σου τωρα:116:...μιας κι εθιξες ενα πολυ καλο θεμα για τις γυναικες....

Ποιος θα το συζητησει ομως?:142:

Reaction score
70
Διότι πολύ απλά είναι ένα χόμπι που έχει να κάνει με ηλεκτρονικά μηχανήματα.Όσοι λένε ότι είναι audiophiles και γι'αυτό ασχολούνται με μηχανήματα απλώς κοροιδεύουν τον εαυτό τους.Εγώ έχω το γνώθεις αυτών ότι είμαι και μηχανάκιας και μου αρέσουν τα ηλεκτρονικά.Είναι ξεχωριστή ιστορία τα μηχανάκια και ξεχωριστή η μουσική.Η μουσική είναι ο σκοπός και τα μηχανήματα είναι το μέσο.Μερικοί βέβαια κάνουν το μέσο σκοπό και χάνουν την μπάλα..Όμως η μουσική είναι περίπου το ίδιο και στα 2 φύλα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Eτυχε να γνωρισω αρκετες που ασχολουνται.
Μειοψηφια μεν , υπαρκτη δε!

Reaction score
1.213

Γιατι οι γυναικες δεν μενουν για παντα παιδια .....:204::204::204:

Reaction score
3
Δούλευα τρία χρόνια σε χαϊεντάδικο μαγαζί στη Γερμανία και δεν έτυχε να συναντήσω ούτε μία χομπίστρια όλα αυτά τα χρόνια. Σε ένα περιοδικό όμως, το Image HiFi, έγραφε μιά γυναίκα και έκανε και δοκιμές, η Dr. Ulla Kirsch. Σε μιά σειρά άρθρων σε ένα άλλο γερμανικό περιοδικό όπου παρουσιαζόντουσαν τα συστήματα των αναγνωστών, μια γυναίκα χομπίστρια παρουσίασε το δικό της. Το σύστημά της αποτελούνταν αποκλειστικά από ηλεκτρονικά της Krell, της πιό ακριβής σειράς, και είχε τα πάντα σε double mono. Μέχρι και ένα προενισχυτή ανά κανάλι είχε. Τα δε ηχεία ήταν ειδική παραγγελία με καμπίνες από μαύρο μάρμαρο.

Reaction score
6
Γιατί τα αγοράκια δεν ξέφυγαν ποτέ από τα αυτοκινητάκια matchbox.
Μεγαλώνοντας θέλουν ένα πιο πολύπλοκο αυτοκινητάκι, ηχοσυστηματάκι και πάει λέγοντας.

Συμφωνώ ότι χάνεται η ουσία δαπανώντας πολύτιμο χρόνο (έως πολύ πολύτιμο) στο μέσο και όχι στη μουσική.
Είμαι κι εγώ στο ίδιο λούκι δυστυχώς, παρ' όλο που κι εγώ σιδερώνω και καμιά φορά βάζω και μπουγάδα άμα λάχει... :138:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Είμαι κι εγώ στο ίδιο λούκι δυστυχώς, παρ' όλο που κι εγώ σιδερώνω και καμιά φορά βάζω και μπουγάδα άμα λάχει... :138:

Ρε εσενα πιανουν τα χερια σου ! ....:138: :138:

Εγω μια φορα δοκιμασα και τα παρατησα..απαπαπαπα...:137:

Reaction score
6
εδω εχουν κοψει cantilevers και cantilevers, σκεψου και να ειχαν ασχοληθει....

εδω εχουν μισησει τα μηχανηματα και κυριως τα μεγαλα...., αποκλειεται το μισος να γινει παθος για το audio....
Ο μπουτια σιγαουρα θα εχει να γραψει κατι σχετικο με το μισος και το παθος..

Εδω προτιμουν να εχει ο αντρας τους ...γκομενα παρα συστημα

Οταν με εβλεπαν να επισκεπτομαι τον πελατη (αντρα τους) εφευγα με ματι..... τις περισσοτερες φορες....Τωρα με τα εξαγνιστικα δεν με πιανει τιποτα....

Απεφευγα να τρωω εκει γιατι δεν ξερω ακομα...τη γευση του...αρσενικου...(του δηλητηριου... , για να μην παρεξηγηθω..μεγαλος ανθρωπος...) .Εδω σε παρεξηγουν καποιοι επειδη σου αρεσε κατι που δεν τους αρεσει..

Οι γυναικες παντως ουτε ασχολουνται.... προκειται να ασχοληθουν με το σπορ....

Φανταστειτε να τους αρεσε και να αγοραζαν βινυλια , καινουργια κεφαλη...και καλωδια...και ενισχυτες και ηχεια κλπ κλπ και να χρεωναν την καρτα τους ...που εμεις θα πληρωναμε

Φανταστειτε να τους αρεσαν τα... τρανζιστορ , ενω εμας να μας αρεσαν οι λαμπες.... η το αντιστροφο ,.....τι διαζυγια θα εβγαιναν στη φορα.......και τι τσακωμοι θα γινονταν....

Φαντασου τις γυναικες να ρυθμιζουν αζιμουθιο βραχιονα... ....και να μας φωναζουν που το ειχαμε ρυθμισει λαθος...

Φανταστειτε να καλουσαν φιλες τους για να ακουσουν το συστημα τους-μας .....χωρις ομως εμας......

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Α,εμένα θέλοντας να ασχοληθεί(αφού με βλέπει τόση ώρα εδω μέσα)άρχισε και έκανε ερωτήσεις.Στην 3η σταμάτησε και έφυγε απ το δωμάτιο.
Το κατάλαβα όταν είχαν αρχίσει και κρύωναν τα πόδια μου.....
(Η 3η ερώτηση ήταν γιατί ακούμε απ το πι-σι και όχι απ το πικαπ:405:)

:203:

Reaction score
6
Φαντασου τις γυναικες να μαζευοντουσαν στο σπιτι...και αντι να δειχνουν τα κοσμηματα τους κλπ κλπ να εδειχναν τις NOS MULLARD, RCA, TELEFUNKEN E83CC short plate U, 5687 TUNGSOL LONG PLATE TOY 53...KAI να μιλανε για πυκνωτες , για λαμπατη ανορθωση....με 5U4G RCA του 1958 και τις διαφορες της με τις E.labs...και την .LE RADIOTECHNIQUE του 63...

και παει λεγοντας....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ρε εσενα πιανουν τα χερια σου ! ....
Εγω μια φορα δοκιμασα και τα παρατησα..απαπαπαπα...
Ναι σε καταλαβαίνω. Άμα δεις πόσα προγράμματα έχει ένα πλυντήριο... τύφλα να έχουν οι AVR! :142:
Εγώ μπερδεύομαι με το απορρυπαντικό και το μαλακτικό συνήθως. :138:

Πάντως επειδή θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, θα πω πως είναι τύχη αγαθή που ασχολούνται οι άντρες με αυτό άθλημα.
Οι απαιτήσεις αρχίζουν και τελειώνουν στο πιο μεγάλο: ισχύ, εικόνα, καθαρότητα, γλυκάδα, όλα στον υπερθετικό βαθμό και ένα πράγμα τη φορά.
Αντίθετα τις ελάχιστες γυναίκες που έχω δει να ασχολούνται είναι πολύ πιο απαιτητικές σε περισσότερα πράγματα. Δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά θέλει κι εκείνο, και αν εκείνο τότε το άλλο πως; :139:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead