nespreso yello machine

Reaction score
6
Απάντηση: nespreso yello machine

Γεια σου, με ενδιαφέρει, μπορείς όμως να μου πεις πόση χρήση έχει και αν της έχει γίνει κάποιο σέρβις; Πρόκειται για την μηχανή που εμφανίζεται στο λίνκ, KRUPS FNA 2, ή άλλη;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δεν εχει φτιαξει 10 καφεδες, βλεπεις οταν την αγοραζα ο καφες δεν με πειραζε.Αν την δεις θα καταλαβεις σε τι κατασταση ειναι.Αυτη ειναι σε κιτρινο χρωμα.

Reaction score
2

πάντως η τιμή είναι τελείως χώμα..φίλος μπάρμαν που του την σφύριξα έπαθε ζημιά.

Reaction score
3

Με ενδιαφέρει πολύ, εάν δεν έχει προκύψει κάτι με άλλο μέλος.
Δες το pm μου και τα λέμε...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παιδια επειδη κρατω πραιοριτι, απο τα pm , σας ενημερωνω με Pm.Ευχαριστω.

Reaction score
6

Γεια σου και πάλι, την θέλω. Μπορώ να έχω ένα τηλ. για τα περαιτέρω; Τάσος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παιδια την πηρε το πρωτο ενδιαφερομενο μελος, ευχαριστω.Μπορειτε να λουκετωσετε τωρα.

Reaction score
6

Συγνώμη, μια απορία. Δεν είμαι εγώ το πρώτο ενδιαφερόμενο μέλος; Γιατί έχω την εντύπωση ότι το πράγμα κινήθηκε παρασκηνιακά. Κάποιος "φίλος" μήπως; Κι αν τέλος πάντων υπάρχει αυτός ο πρώτος, που φαίνεται; Τι εμπιστοσύνη μπορώ να έχω εγώ σαν "ενδιαφερόμενο μέλος" ότι θα τηρηθεί η πρωτεραιότητά μου,όταν ένα ανύπαρκτο ή αόρατο "μέλος" εμφανίζεται ξαφνικά σαν πρώτο;

Θα παρακαλέσω και την σχετική τοποθέτηση του συντονιστή, γιατί νομίζω ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εμπιστοσύνης εδώ.
Με όλον τον σεβασμό το "μέλος", Μιχαηλίδης Τάσος.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.129

Ίσως το μέλος που έδειξε ενδιαφέρον πρώτο, να έστειλε pm και να μην πόσταρε εδώ.
Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.
Άλλωστε ο πωλητής σε περιπτώσεις μεγάλης ζήτησης έχει την πολυτέλεια και το δικαίωμα να διαλέξει σε ποιον θα το δώσει το προϊόν του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παιδια το εχω ξαναπει , πρωτα βλεπω τα pms οταν μπω στο σαιτ και μετα διαβαζω τα θεματα.Για οποιον θελει τα pm s ειναι κρατημενα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.129

Δεν υπάρχει πρόβλημα παιδιά, ούτε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.
Ειδικά από τον Αργύρη.

Reaction score
19

παιδια επειδη κρατω πραιοριτι, απο τα pm , σας ενημερωνω με Pm.Ευχαριστω.

Νομίζω πως ο πωλητής μας είχε αποσαφηνίσει το θέμα από πριν...

Reaction score
4
τρομερη εσπρεσιερα την εχω. τα σπαει τυχερος οποιος την πηρε σε αυτη την τιμη.

Reaction score
1
Εκτός τόπικ.

Αλλά προκύπτει το εξής δίλλημα. Αν κάποιος άγνωστος προλάβει και στείλει πρώτος μήνυμα. Στην συνέχεια λίγο μετά ένας φίλος ή γνωστός στείλει μήνυμα. Δεν έχει το δικαίωμα το πωλητής να επιλέξει τον αγοραστή του? "Δεσμεύεται" απο κάποιον άγραφο κανόνα να το πωλήσει στον πρώτο ενδιαφερόμενο.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με πωλήσεις σε φόρουμ, ξέρετε πόσες φορές παίρνουν μηνύματα τα οποία μετά ανακαλούνται? Τα οποία τελευταία στιγμή σου ζητάνε παζάρια?

Σκεφτείτε να πάρεις ένα μήνυμα σήμερα, που σου λέει ενδιαφέρομαι θα τα πούμε σε 3 μέρες που μπορώ να βρεθούμε. Τσουπ να σε κρεμάσει. Εσύ μετά τι κάνεις, που ενδεχομένως έχεις βάλει σε αναμονή τους άλλους υποψήφιους αγοραστές με σοβαρό κίνδυνο να τους χάσεις, ή να κοιτάξουν - και καλά κάνουν δλδ - προς κάποια άλλη πλευρά.

Θέλω να πώ ότι ναι μεν συνήθως κρατάμε προτεραιότητα, αλλά καμιά φορά δεν είναι απόλυτο και δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση απο κάποιον να μας πουλήσει κάτι. Δεν είναι μαγαζί. Δικό του είναι ... σε όποιον κρίνει εκείνος το πουλάει.

ΥΓ. Αυτό δεν έχει σχέση με τον Argi που ήδη είχε δηλώσει τον τρόπο που λειτουργεί. Απλά αφορμή πήρα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Να πω και γω μια βλακια?:116:

Μηπως θα μπορουσε να υπαρχει καποιο πληκτρο για αμεση αγορα?

Φυσικα να υπαρχει και λεπτομερης περιγραφη απο τον πωλητη οσο για το προϊον αλλα και για την κατασταση και την τιμη του!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.421
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag