Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

Reaction score
4.289
Απάντηση: Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

Ουτως η αλλως οποιος ειναι ευαισθητοποιημενος σε τετοια θεματα και ενδεχομενως ανηκει σε καποια οργανωση που βοηθαει με καποιο τροπο δεν θα βγαλει ντουντουκα να λεει οτι εγω δινω λεφτα η οτιδηποτε αλλο σε ομαδες ανθρωπων που υποφερουν. Και απο την αλλη ενα σωρο ανθρωποι μπορει να δινουν πολλα χρηματα για το χομπυ τους και την διασκεδαση. Το πως ξοδευει ο καθενας τα χρηματα του ειναι προσωπικη του υποθεση.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

ντεν έφαγε μαύρο όππο ελάντος ντίο κεμπάπ και ντίο κοντοσούβλι ;
πεντε πηρε αλλα δε πειραζει ξαναπαρε....:137:

την επομενη φορα φαμε λιγοτερο...:405:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση:Δώστε α π ε υ θ ε ί α ς και σώστε...

Οι επιλογές πάντα μας χαρακτηρίζουν ως άτομα.Το ίδιο και γι αυτούς που ζητάνε τη δική μας βοήθεια...Γιατί πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης μας αποδεικνύουν ότι αυτοί που πάντα κλαίγονται δεν είναι κατ'ανάγκη όσοι έχουν και το πραγματικό πρόβλημα...Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνδράμουν μεν,να αναρωτιούνται δε γιά το τί απογίνονται και τα χρήματα που δίνονται γιά τους εκάστοτε αναξιοπαθούντες...Έρχονται στο νου δύο περιπτώσεις:εκείνο το παιδάκι που είχε πρόβλημα στο μυελό των οστών και ποτέ δεν του αποδόθηκαν τα χρήματα που είχαν μαζευτεί γιά να σωθεί και το δεύτερο πολύ γνωστό με τους πυρόπληκτους που ακόμα τα περιμένουν...Αυτά γιά τις ΄΄ενοχές΄΄ μαζί με τη σκέψη ότι τελικά μήπως ε μ ε ί ς κάνουμε τους πλούσιους,πλουσιότερους;

Reaction score
4
βλασση, θα σου λυσω απορειες γιατι απο οτι βλεπω απο το avatar σου δεν φαινεται να τα πιανεις ευκολα.
Α. ναι ειμαι μορτης. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ
Β. Αντιθετως με αρκετα μελη εδω μεσα, οχι δεν πουλαω πραματια σχετικη με τα αυτα τα μαραφετια.
Γ. Αν καταλαβα καλα, αυτο που λες περι φιλων που μαζευτηκαν για να περασουν καλα και να μοιραστουν τις εμπειριες τους, καλα κανατε, αλλα απαξ κ το δημοσιευετε , να δεχεστε την γνωμη του καθενος αλλιως ας τα λεγατε με emails η με videoconference Ολοι μαζι.
Δ. Οι " τρεις αραδες μαλακιες" που λες οτι λεω ειναι η γνωμη μου σωστη η λαθος. και δεν εβρισα κανεναν... μην προσβαλεσαι λοιπον αλλα μαθε λιγο να ευγενικος.
Ε. Ναι το ευχαριστηθηκα.
ΣΤ. καλα τωρα παπατζηλικια του στυλ δεν χασαμε τις ευαισθησιες μας τα διαβαζω και γελαω...

ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ALL OVER THIS THREAD!

p.s. προσοχη λερωνει... και καλη πρωτοχρονια.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Την επόμενη φορά θα βγούμε έτσι για να μην ενοχλούνται οι... "ευαίσθητοι" :135:

Reaction score
59
Valter το πρόβλημα της πείνας και εξαθλίωσης των λαών και κοινωνικών ομάδων είναι καθαρά πολιτικό φαινόμενο και σαν τέτοιο λύνεται μόνο πολιτικά και όχι με την κατάργηση του χάι-εντ ή κάτι παρόμοιου. Η άποψή σου είναι καθαρά λαϊκίστικη και κάθε άλλο παρά στη λύση του προβλήματος αυτού στοχεύει. Λ.Σ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

βλασση, θα σου λυσω απορειες γιατι απο οτι βλεπω απο το avatar σου δεν φαινεται να τα πιανεις ευκολα.

1-Δηλαδη αν εβαζα φωτο τoυ Mπακουνιν τι θα ελεγες??

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ στα σιγουρα λεβεντη....

Γ. Αν καταλαβα καλα, αυτο που λες περι φιλων που μαζευτηκαν για να περασουν καλα και να μοιραστουν τις εμπειριες τους, καλα κανατε, αλλα απαξ κ το δημοσιευετε , να δεχεστε την γνωμη του καθενος αλλιως ας τα λεγατε με emails η με videoconference Ολοι μαζι.

Σιγουρα θα δεχτουμε την γνωμη σου εδω μεσα ,αλλωστε ελευθερα εκφραζεται απο τον καθενα μας και σαφως μπορει και η δικη σου να ειναι χρησιμη, για τον οποιονδηποτε ,αρκει να δειχνεις και αναλογο σεβασμο ....

Δ. Οι " τρεις αραδες μαλακιες" που λες οτι λεω ειναι η γνωμη μου σωστη η λαθος. και δεν εβρισα κανεναν... μην προσβαλεσαι λοιπον αλλα μαθε λιγο να ευγενικος.

Παλλικαρι μου πιστεψε με διακατεχομαι απο αρκετη ευγενεια και φιλικοτητα προς ολους!!!!!

Ε. Ναι το ευχαριστηθηκα.

Αυτο μου αρκει!

ΣΤ. καλα τωρα παπατζηλικια του στυλ δεν χασαμε τις ευαισθησιες μας τα διαβαζω και γελαω...

Εδω ομως το χαλας...μιας και μιλησες για ευγενεια και σεβασμο..

οκ Πετρουλα!!!

Καλη Πρωτοχρονια και σε σενα................

Reaction score
23

.........
Β. Αντιθετως με αρκετα μελη εδω μεσα, οχι δεν πουλαω πραματια σχετικη με τα αυτα τα μαραφετια.
Ε. Ναι το ευχαριστηθηκα.

Άκου Γεώργιε – Αφρούλα, καθισμένη επί του ''καναπέους'', το να τελειώσεις είναι το μόνο εύκολο. Η όλη ιστορία είναι να μπορείς να το απολαμβάνεις…Από τα γραφόμενα σου συμπεραίνω ότι σε αυτόν τον τομεα έχεις ακόμα … ελλείψεις…

Ps-ίτ. Πρόσεχε μην λερώσεις τον χιτώνα, που σου έδωσε αυτοπροσώπως και ιδιοχείρως... ο Απόστολος Παύλος. Βοήθεια μας!!!

Υ.Γ. Όσο για τα περί ευγενείας, καλό είναι αυτά να συμπορεύονται και με την ουσία…

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Την επόμενη φορά θα βγούμε έτσι για να μην ενοχλούνται οι... "ευαίσθητοι" :135:
Εναλλακτική πρόταση με.νου:612:(τρώγεται μέχρι...τέλους)
[reliops=Ask A Ninja Question 29 "BBQ"][youtube]dkhdH57zc5w[/youtube][/reliops]

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μάιστα...Κλέψαμε επειδή πήγαμε για σουβλάκια και κρασί.
Τι να πώ...
Εσύ τώρα που ήσουνα κρυμμένος? Κάτω απ' το τραπέζι?

Την επόμενη... με το κηδεμόνα σου... :142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ειναι απαραδεκτο να εχουμε ADSL και τα παιδακια να πεινανε.....

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

Την επόμενη... με το κηδεμόνα σου... :142:
Ε....η σκέψη μου ήταν στην παρέα.:142:

Reaction score
31

περα της πεινας σας μετα την εκθεση πρεπει να παρατηρησω οτι οι χαιενταδες ειναι κυριως χουφταλα ( με την καλη ενοια) δηλαδη η φαση εχει ως εξης.. "ειμαστε πια σε μια ηλικια που η μπογια δεν περναει οποτε βγαζουμε τις αγωνιστικες μας ριγες 'GT' και αγοραζουμε μερσεντες s600 η meibach"

καλο το hi-end αλλα τι γινεται με τα παιδακια στην αιθιοπια που δεν εχουν να φανε... ?

συνεχιστε το φαγοποτι, ηταν ζορι ολη μερα να ασχολεισαι με το τεταρτιμοριο της ακουστικης διαφοροποιησης.
( just joking...)
ρε κατι ζορια που τραβαει ο κοσμος και στο φιναλε δεν τα κλεβουμε μας βγαινει η πιστη αναποδα για να κανουμε την λαυλα μας και ευτηχισμενος νεος πασχας αδερφε

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Οταν οι χαιενταδες.....πεινανε γινονται.....

Την επόμενη... με το κηδεμόνα σου...

Η προσκληση στο τραπεζι της μεγαλης παρεας ηταν τιμητικη και χαρα για μενα να τα πουμε και απο κοντα.
Ευτυχως που ειχα ενα ραντεβου εκεινο το βραδυ , γιατι θα εμεναν πολλοι πεινασμενοι.:136:.... εφοσον δεν θα αφηνα τιποτα να πεσει στο τραπεζι ....:126:Με καλη παρεα δεν τελειωνει η ορεξη μου.... Ολα ειναι θεμα καλης ψυχολογιας! Του χρονου θα μεινει νηστικος αρκετος κοσμος . - :111:

Reaction score
4

περα της πεινας σας μετα την εκθεση πρεπει να παρατηρησω οτι οι χαιενταδες ειναι κυριως χουφταλα ( με την καλη ενοια) δηλαδη η φαση εχει ως εξης.. "ειμαστε πια σε μια ηλικια που η μπογια δεν περναει οποτε βγαζουμε τις αγωνιστικες μας ριγες 'GT' και αγοραζουμε μερσεντες s600 η meibach"

καλο το hi-end αλλα τι γινεται με τα παιδακια στην αιθιοπια που δεν εχουν να φανε... ?

συνεχιστε το φαγοποτι, ηταν ζορι ολη μερα να ασχολεισαι με το τεταρτιμοριο της ακουστικης διαφοροποιησης.
( just joking...)
Εγώ μαζί σου είμαι !!! :615:

Τώρα το "πόσο καλά παιρνούν οι χαιεντάδες" (όπως σου απάντησαν) δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθείς...,
τις περισσότερες φορές τους λείπει "κάτι"....(δες θέματα εδώ)...,
όσο για τις "σπορ ρίγες"......:137:

Τα "παιδάκια στην Αιθιοπία" είναι παράδειγμα φαντάζομαι....

Εγώ το μήνυμα του valter το ερμηνεύω ως προς την "απληστία" και στο χάηέντ υπάρχει μπόλικη.

Για να μην μου την πέσετε και εμένα.., εξαιρούνται οι παρόντες και αυτοί που πήραν μέρος στο τραπέζι...., δεν ξέρω κανέναν άλλωστε για να τους κρίνω..
Μιλάω για του "άλλους".....:137:... που έχουν ακριβότερα μηχανήματα από τα δικά σας... !

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ μαζί σου είμαι !!! :615:

Τώρα το "πόσο καλά παιρνούν οι χαιεντάδες" (όπως σου απάντησαν) δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθείς...,
τις περισσότερες φορές τους λείπει "κάτι"....(δες θέματα εδώ)...,
όσο για τις "σπορ ρίγες"......:137:

Τα "παιδάκια στην Αιθιοπία" είναι παράδειγμα φαντάζομαι....

Εγώ το μήνυμα του valter το ερμηνεύω ως προς την "απληστία" και στο χάηέντ υπάρχει μπόλικη.

Για να μην μου την πέσετε και εμένα.., εξαιρούνται οι παρόντες και αυτοί που πήραν μέρος στο τραπέζι...., δεν ξέρω κανέναν άλλωστε για να τους κρίνω...Μιλάω για του "άλλους".....:137:... που έχουν ακριβότερα μηχανήματα από τα δικά σας... !
Θα θέλαμε όμως κάποτε να σε μάθουμε ποιός είσαι... :126:

Reaction score
1.845

.... δεν ξέρω κανέναν άλλωστε για να τους κρίνω ...
Εμένα η φωνή σου κάτι μου θυμίζει .... :138:

Reaction score
4

Εμένα η φωνή σου κάτι μου θυμίζει .... :138:
χαχαχα εσύ δεν είσαι χαηεντάς ρε !!! :137:
(ούτε οι άλλοι που ξέρω από εδώ...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος