Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

Reaction score
60
Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

Ο Desmond Miles, ένας τέως εκτελεστής, δολοφόνος και νυν μπάρμαν γίνεται πειραματόζωο στα χέρια της εταιρίας Abstergo.

Ο καθηγητής Rikking και η Lucy κάνουν χρήση ενός προσομοιωτή με το όνομα Animus στον Desmond ώστε να αναβιώσει τις μνήμες του προγόνου του που ανήκε στην αδελφότητα του «Θρησκεύματος των Δολοφόνων» - Assassin's Creed.

Ο Desmond ανακαλεί μέσω του Animus τις εμπειρίες του προγόνου του και δολοφόνου Altair και της σχέσης του με ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα που λαμβάνουν χώρα το 1191 μ.Χ. στην Τρίτη Σταυροφορία.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο πρώτο παιχνίδι δράσης και περιπέτειας τρίτου προσώπου της Ubisoft που κυκλοφόρησε το 2007 και άφησε το κοινό των παιχνιδιών περιπέτειας και δράσης άφωνο.

Στη φετινή έκθεση E3 στις 2 Ιουνίου, η Ubisoft παρουσίασε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας Assassin's Creed II.

Στη δεύτερη συνέχεια της σειράς ο Desmond, θα ξανασυνδεθεί με το Animus για να αναβιώσει τις αναμνήσεις ενός νεαρού ευγενή προγόνου του, του Ezio Auditore da Firenze, στην εποχή της Αναγέννησης.

Με φόντο τα κανάλια της Βενετίας και με παρέα τον νεαρό Leonardo da Vinci, ο Ezio ('τσιο) γίνεται δολοφόνος για να εκδικηθεί το φόνο του πατέρα του.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και εδώ κάνουν την εμφάνισή τους ιστορικά πρόσωπα όπως ο Niccol&242; Machiavelli, η Caterina Sforza και ο Lorenzo de' Medici.

Η Βενετία, η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Τοσκάνη είναι οι τοποθεσίες που πρωταγωνιστούν στις αναζητήσεις του Ezio.

Η δεύτερη συνέχεια θα περιέχει μία μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων εξολόθρευσης ενός ή δύο στόχων ταυτόχρονα, τη δυνατότητα χρήσης αγοράς και πώλησης διαφορετικών όπλων, διαδραστικές κινήσεις μάχης που αφορoύν τον οπλισμό του αντιπάλου, τη χρήση βάρκας και γόνδολας και πληθώρα διαφορετικών εχθρών.

Μεταξύ άλλων ο Ezio θα μπορεί να μην ξεχωρίζει στο πλήθος, να βουτήξει στο νερό ώστε να μην γίνεται αντιληπτός και να αναρριχηθεί με νέους τρόπους και κινήσεις.

Στο παιχνίδι περιέχονται περίπου 200 αποστολές 15 διαφορετικών τύπων, μερικές από τις οποίες βοηθάνε στην αύξηση μεγέθους του δείκτη υγείας του ήρωα -HP. Στην περίπτωση που η υγεία του ήρωα είναι κακή, μπορεί να επισκεφτεί πλανόδιους γιατρούς στα προάστια των πόλεων.

Το παιχνίδι θα περιέχει βάση δεδομένων για επί πλέον πληροφορίες που αφορούν τοποθεσίες των πόλεων, χαρακτήρες και υπηρεσίες ενδιαφέροντος. Πληροφορίες θα δίδονται κατ' επιλογή του παίκτη για την ιστορία των αξιοθέατων των διαφόρων πόλεων καθώς ο Ezio τις επισκέπτεται.

Θα υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι για την αποφυγή μαζικών συγκρούσεων, είτε με βόμβες καπνού είτε ρίχνοντας μερικά κέρματα στο δρόμο για αντιπερισπασμό.

Η προβολή του περιβάλλοντος και των χαρακτήρων με «eagle vision» εφαρμόζεται και στου τρίτου προσώπου gameplay ώστε να ξεχωρίζουν οι στόχοι και τα σημεία ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο παίχτης θα μπορεί επίσης να επισκεφτεί κρυφές τοποθεσίες, όπως κατακόμβες και σπηλιές από τις οποίες θα προσκομίζει κάποιο έπαθλο ή ανταμοιβή.

Η Ubisoft δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες που αφορούν την πλοκή του Desmond και την επανεμφάνιση της Suzan στο παιχνίδι, της οποίας τη φωνή ενσαρκώνει ξανά η Christen Bell.

Το Assassin's Creed II θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου 2009 για τις κονσόλες PlayStation 3, XBOX 360, PSP (με το Assassin's Creed Bloodline) και σε iPhone στην Ευρώπη. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC το πρώτο τρίμηνο του 2010.

http://tech.pathfinder.gr/tech/787400.html

Reaction score
1
Απάντηση: Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

Είχα χρόνια να κολλήσω και να τερματίσω ένα παιχνίδι.

Περιμένω τη συνέχεια του με αγωνία :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.916
Re: Απάντηση: Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

Πως διαφέρουν τα γούστα! :116:

Το είχα αγοράσει για το PS3 και το βαρέθηκα σε μισή ώρα.
Πάντα με εκνεύριζαν τα παιχνίδια που προσπαθείς να μη γίνεσαι αντιληπτός από τους εχθρούς. Στα action games θέλω σαματά, αλλιώς παίζω adventures.

Reaction score
1

Eμένα πάλι μου άρεσε το όλο θέμα που έπρεπε να είμαι αόρατος και να βρίσκω μόνος μου τις διάφορες μεθόδους απόδρασης, δολοφονίας κλπ.
Γενικά μ αρέσει η πλοκή για να μην βαριέμαι εύκολα.

Για αυτό το έπαιξα και χωρίς hints.

Reaction score
180

Ακριβώς το ιδιο και εγω.

Reaction score
51

Το 1ο επεισόδιο δεν το τερμάτισα.
Ούτε καν το 30% δεν ολοκλήρωσα και πιθανότατα το 30% να είναι μεγάλο ποσοστό!
Δεν τρελάθηκα με τον χειρισμό ή με τις τακτικές....
Από την άλλη δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί το παιχνίδι το είχα πάρει για λίγες μέρες από...μαθητή!! :116:

Το καινούριο θα το αγοράσω.
Όχι στην αρχή αλλά όταν πέσει η τιμή του.
Θα το αγοράσω γιατί κείμενα σαν το

Η Βενετία, η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Τοσκάνη είναι οι τοποθεσίες που πρωταγωνιστούν στις αναζητήσεις του Ezio.

Το παιχνίδι θα περιέχει βάση δεδομένων για επί πλέον πληροφορίες που αφορούν τοποθεσίες των πόλεων, χαρακτήρες και υπηρεσίες ενδιαφέροντος. Πληροφορίες θα δίδονται κατ' επιλογή του παίκτη για την ιστορία των αξιοθέατων των διαφόρων πόλεων καθώς ο Ezio τις επισκέπτεται.

σε συνδυασμό με την αγάπη μου για την Ιταλία (και κάθε τι περικλείει η Ιταλία, από τοποθεσίες και νοοτροπία μέχρι προϊόντα) με οδηγεί προφανώς και αυτομάτως στην αγορά του παιχνιδιού!

Παίζει βέβαια να το αγοράσω στις γιορτές των Χριστουγέννων

Reaction score
2

Το σκεφτομαι και εγω να το αγορασω το Assassin's αλλα σε pc γιατι σε ps3 δεν θα μπορεσω με αναλογικα να παιξω ευκολα

Αφου πρωτα παρω το COD6:Modern Warfare 2 Prestige Edition :410:

Reaction score
2

To ιδιο ακριβως με εσενα!!!:105:

Reaction score
51

Εσύ να παίξεις Assassin's Creed II σε PS3 με την G25 :137: :138: :136:

Reaction score
2

Εσύ να παίξεις Assassin's Creed II σε PS3 με την G25 :137: :138: :136:

Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα το Assassin's Creed Ι το ειχα τερματισει σε 1 εβδομαδα χωρις τα χωρις βοηθεια απο το παιχνιδι...αρα....

Δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις τιποτα αλλο καλυτερα απο το Gran Turismo:141:

Reaction score
51

Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα το Assassin's Creed Ι το ειχα τερματισει σε 1 εβδομαδα χωρις τα χωρις βοηθεια απο το παιχνιδι...αρα....
Δεν έχουμε αποδείξεις...... :136:
Να φανταστώ πως σε εκείνω το τρίμηνο, η βαθμολογία σου στο σχολείο ήταν πολύ.....ελαφρώς βασική (διάβασε) :138:

Δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις τιποτα αλλο καλυτερα απο το Gran Turismo:141:
Αρχικά να σου αναφέρω πως δεν κάνει να....ζορίζεσαι
Από την άλλη, θέλω να σε δω στο Gran Turismo Live να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι :142:

Reaction score
180

Πληροφοριακα το παιχνιδι σε PC εκδοση, ειναι εξαιρετικα δυσκολο εως αδυνατον να το τερματισει καποιος χρησιμοποιωντας πληκτρολογιο.

Η χρηση του joypad ειναι απαραιτητη για να κανει ο Altair ολα τα ωραια και εντυπωσιακα κολπα του στις ξιφομαχιες, αλλοιως δεν πας πουθενα με το πληκτρολογιο.

Reaction score
0
το 1 το τελείωσα σχετικά χαλαρά....ελπίζω και το sequel να αξίζει τον κόπο, γιατί όπως και να 'χει και αυτό το game δε θα λείψει από τη συλλογή μου...:144:

Reaction score
51

Εχθές αγόρασα το παιχνίδι.
Έχω δει ελάχιστα και είμαι και εντελώς άσχετος ουσιαστικά σε χειρισμό και νοοτροπία.
Στην αρχή (διάλογοι εντός εργαστηρίου, σήμερα) τα γραφικά σε ξενερώνουν.
Αλλά όταν γεννιέται ο πρωταγωνιστής στην Φλωρεντία και αρχίσουν οι πρώτες βόλτες και σκαρφαλώματα, παθαίνεις πλάκα από τα γραφικά. Εντυπωσιακότατα!!!

Θα ενημερώσω και στην συνέχεια.:107:

Ααα......
Το παιχνίδι σε PS3 είναι 720p αλλά ξέχασα να δω τι format ήχου έχει. Κοστίζει 59.90€ στα περισσότερα καταστήματα (το αγόρασα 53€ λόγω έκπτωσης)

Reaction score
0
Assassin's Creed 2: 1,6 εκατομμύρια πωλήσεις, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα

Δύο εβδομάδες πριν, οι 7 εκατομμύρια πωλήσεις του Call of Duty Modern Warfare 2, κατάφεραν και έναν τον κόσμο να παραμιλάει για τον απίστευτα επιτυχημένο FPS τίτλο που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ του παρελθόντος και δημιούργησε ήδη ένα μύθο γύρω από το όνομά του.

Τώρα όμως, φαίνεται πως είναι η σειρά του Assassin's Creed 2 να "γελάσει", μιας και η Ubisoft ανέφερε ότι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, το παιχνίδι είχε πουλήσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα, βγάζοντας σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια και ξεπερνώντας κατά 32% την επιτυχία του προκατόχου του.

Οι περισσότεροι αναλυτές μάλιστα εξεπλάγησαν με την τόσο μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού, αφού περίμεναν σημαντικά χαμηλότερες πωλήσεις λόγω του οικονομικού κλίματος που επικρατεί, αλλά καθώς φαίνεται, έκαναν λάθος.

Όσο για το PC τώρα, το παιχνίδι ακόμα δεν έχει βγει καν, μιας και oι δημιουργοί του το βελτιώνουν σημαντικά για την ξεχωριστή αυτή έκδοση, ενώ η Ubisoft αναμένει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου το παιχνίδι να έχει πουλήσει έως και 6 εκατομμύρια κόπιες, κάνοντάς τον έναν από τους πιο επιτυχημένους τίτλους της εταιρείας μέχρι σήμερα.
my plaisio

Reaction score
0
Το παιχνίδι το τελείωσα μετά από 2 βδομάδες "εντατικής" ενασχόλησης - βοήθησαν σε αυτό και η αργίες των Χριστουγέννων...:105:

Το resume? εκπληκτικό με μια κουβέντα, δεν καταντάει πουθενά βαρετό, όπως συνέβαινε με το 1, φοβερά γραφικά, ήχος, διάφορες αποστολές και συνεχόμενη δράση - η πλοκή του παιχνιδιού προμηνύοταν καλύτερη από το φινάλε που έζησα βέβαια...λίγο μπερδεψούρα βρε παιδί μου, ανακατώσανε τους ασσασίνους και τις δολοπλοκίες του μεσαίωνα με το...2012(!):121: τι να πω...

Και φυσικά όπως περίμενα, αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο επιστροφής του Desmond και της ομαδούλας του...στο sequel 3!!!!:137:

Reaction score
51

Δημήτρη, βάζε και κανένα spoiler για εμάς που δεν το έχουμε τερματίσει. :126:

Είμαι ακόμα στη Βενετία και πραγματικά το έχω λατρέψει. Πολύ δεμένο, ωραία πλοκή, υπέροχα γραφικά in game, πουθενά κοιλιά.
Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για παιχνίδι (φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι το αγόρασα την 1η μέρα κυκλοφορίας και ακόμα είμαι στα πρώτα στάδια της Βενετίας. Έχω φτιάξει την βίλα, έχω αγοράσει όλο τον εξοπλισμό, έχω παίξει πολύ σε Φλωρεντία -λογικά θα επιστρέψω-, έχω τελειώσει με το Φορλί και την Τοσκάνη και έχουμε δρόμο μπροστά μας)

Reaction score
180

Παιδια ειμαι 50, και με ηλεκτρονικα παιχνιδια ασχολουμαι συνεχως απο τα 13 μου. Αυτο το παιχνιδι, δεν ειναι απλως ενα ακομα καλο παιχνιδι, ειναι το κατι αλλο στο κοσμο της ηλεκτρονικης διασκεδασης. Σε χωνει κατ' ευθειαν στην ατμοσφαιρα και στην εποχη, χωρις να το καταλάβεις. Πραγματικη χρονοκαψουλα. Ανυπομονω για την εκδοση σε PC.

Reaction score
0
Η Βενετία είναι ουσιαστικά η τελευταία πόλη του παιχνιδιού, αν εξαιρέσουμε το τελικό στάδιο που ουσιαστικά δεν κάνεις πολλά πράγματα, στη Ρώμη!

Γενικά τελείωσα με 98% synchronised, βρήκα όλα τα view spots, όλους τους θησαυρούς, 51/100 feathers, όλον τον εξοπλισμό/όπλα/έργα τέχνης, τους θησαυρούς με τα αγαλματάκια στη βίλλα, πλήρης ανακαίνιση της βίλλας, λύση του μυστηρίου "The Truth" και φυσικά όλες τις κρυμμένες τοποθεσίες και λύση των γρίφων για να αποκτήσω τον εξοπλισμό του Altair!!!

το παιχνίδι κεντάει και φυσικά θα προσπαθήσω να τελειώσω κάτι assasin contracts και races που λείπουν από Φλωρεντία και Τοσκάνη...

Πότε θα βγει το 3???????????

Reaction score
0

Λοιπον παιδια εμενα μου το εκανε δωρο ο αδερφος μου τα χριστουγεννα.Σε δυο ημερονυχτια το τερματησα.Η λεξη τελειο τα λεει ολα πιστευω δεν μπορω να το χαρακτηρισω αλλιως.Οπως και το πρωτο φυσικα(το οποιο το τερματησα σε ακριβως 12 ωρες συνεχομενου παιχνιδιου αλλα στο pc).
Ακομα θελω να δωσω μια συμβουλη σε οποιον δεν το εχει:να τρεξει κατευθειαν σε ενα καταστημα και να το αγορασει δεν θα το μετανειωσει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos