Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

ολες αυτες οι παρατηρησεις που εχουμε μαζεψει ο καθενας μας...τα στελνουμε με εμαιλ στην εταιρεια της wd ? λογικα απο τετοιες αναφορες..προσπαθουν και αυτοι με επομενα firmware να βελτιωσουν το προιον τους..ετσι δεν ειναι?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εμείς οι στραβοί, που βλέπουμε οτι θέλουμε, μετοχές στη WD δεν έχουμε Mr Νeutron53... Έχουμε πάρει ένα μηχανάκι λίγο πάνω απο 100 eurο και μεχρι στιγμής δεν έχει τύχει αρχείο που να μην πάιζει. Και το auto να μην λειτουργεί, που θα πάει, σε επόμενο firmware θα λειτουργήσει. Τα μηχανάκια που προανέφερες έχουν βγεί καιρό και έχουν αρκετά firmware updates και το WD κυκλοφορεί ένα μήνα...
Έχω συνηθίσει 20χρονα να εκφράζονται έτσι. Όχι 46χρονους...

Reaction score
3

Η επιλογη auto δεν λειτουργει και ειμαι υποχρεωμενος να επιλεγω χειροκινητα μη εχοντας όμως πληροφοριες για το framerate, δεν υπαρχει ουτε η επιλογη 1080p30 -1080p29,970 με αποτελεσμα τα βιντεο να χανουν frame, αλλα και σε πολλα mkv παρατηρουνται σκαλωματα σε ολες τι επιλογες video από το setup και με όλα τα firware,δεν μιλαμε βεβαια για τους υποτιτλουςςςςς
Σε γενικες γραμμες καμμια σχεση με το Dvico 6500 ουτε καν με το Egreat34
Ευχαριστω για την φιλοξενια
Όλο αυτό γράφεις σαν να λες και καλά χάρηκα που σας τα είπα αλλά δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το τοπικ και όλο εδώ είσαι.

Όσο αφορά το πρόβλημα που λες μπορεί με κάποιο μελλοντικό firmware update να διορθωθεί και μην μου πεις τα αλλά αγαπημένα σου μηχανήματα όταν τα πρωτοπήρες με το 1 firmware που είχανε πάνω ότι δουλεύανε απλά τέλεια σε όλα.
Δεν παιζει κάτι τέτοιο σε τέτοιου είδους μηχανήματα γι' αυτό και ΟΛΑ αυτού του είδους μηχανήματα κατά καιρούς κυκλοφορούν ποιο νέα firmwares

Τα μηχανακια τα εχω και τα τρια,τα 1080p 23.976 με τα 1080p 29.970 για αυτους που ξερουν δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση,ας δοκιμασουν μερικα βιντεο τυπου IMAX.Amazon.1997,1080P.ts - Maldives.2009.BDRip.1080.mkv και πολλα αλλα και τα λεμε,ουτε με ενδιαφερει αν θα το πουλησω ουτε αν θα το θαψω, το σιγουρο ειναι οτι δεν παρασυρω κανενα στην αγορα του χωρις να παρουσιασω τα προβληματα του!!!!!
ΤΟ ΑUTO ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ γι αυτους που ενδιαφερονται

Εξοπλισμος.Dvico6500,Egreat34,WD-live,Transgear Dvx-700,DREAM800hd,philips46p 9704
Κατέβασα αυτό το βίντεο που λες ότι θα γονατίσει το μηχάνημα για να δω αν όντως θα το γονάτιζε και όχι μόνο δεν το γονάτισε αλλά το μια χαρά..

Reaction score
0

εγω που βλεπω πρωτη φορα ματροσκες στην τηλεοραση με αφορμη την αγορα του WD διαπιστωνω οτι πολλα αρχεια ματροσκες που λενε οτι ειναι 720p ή 1080p δεν ειναι στην πραγματικοτητα τοσο αλλα λιγο πιο μικρα..με αποτελεσμα να βγαζει μεγαλη μαυρη μπαρα πανω κατω στην τηλεοραση...και ειναι λιγο σπαστικο αυτο..και με βοηθαει που η wd εχει ζοομ χωρις να παραμορφωνει την εικονα..απλα τρωει πληροφορια απο τα πλαγια..

Reaction score
0

ρε παιδιά τι σκάτε με την επιλογή auto εγώ ποτε σε κανένα μηχάνημα δεν άφηνα να μου επιλέξει από μονο του την ανάλυση που θα βάλει πάντα έβαζα manual . αν έχετε τηλεόραση 1080/24p βάλτε την επιλογή 1080p 23.976 και θα παίζει τα πάντα τέλεια ότι video και να βάλετε από απλό avi μέχρι το πιο βαρύ mkv χωρίς σπασίματα χωρίς τίποτα. από το να γκρινιάζουμε μπορούμε ένα λεπτό να ψάξουμε το μηχάνημα και να βρούμε αυτό που θέλουμε.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

ρε παιδιά τι σκάτε με την επιλογή auto εγώ ποτε σε κανένα μηχάνημα δεν άφηνα να μου επιλέξει από μονο του την ανάλυση που θα βάλει πάντα έβαζα manual . αν έχετε τηλεόραση 1080/24p βάλτε την επιλογή 1080p 23.976 και θα παίζει τα πάντα τέλεια ότι video και να βάλετε από απλό avi μέχρι το πιο βαρύ mkv χωρίς σπασίματα χωρίς τίποτα. από το να γκρινιάζουμε μπορούμε ένα λεπτό να ψάξουμε το μηχάνημα και να βρούμε αυτό που θέλουμε.
Αυτό που λές δυστυχώς την πατάω και εγώ καμιά φορά.
Είναι τα λεγόμενα (από εμένα!!) ψευτό 720p. Στην ουσία είναι screener ή απλά dvdrip και τα βαφτίζουν mkv 720p, χωρίς να έχουν αυτήν την ανάλυση πραγματικά. Ακόμα και χωρίς μπάρες πάνω κάτω να είναι, φαίνεται πολλές φορές ότι αν και 720p mkv, δεν είναι BluRay Rip, απλώς λίγο καλύτερο απο divx.

Reaction score
1

εγω που βλεπω πρωτη φορα ματροσκες στην τηλεοραση με αφορμη την αγορα του WD διαπιστωνω οτι πολλα αρχεια ματροσκες που λενε οτι ειναι 720p ή 1080p δεν ειναι στην πραγματικοτητα τοσο αλλα λιγο πιο μικρα..με αποτελεσμα να βγαζει μεγαλη μαυρη μπαρα πανω κατω στην τηλεοραση...και ειναι λιγο σπαστικο αυτο..και με βοηθαει που η wd εχει ζοομ χωρις να παραμορφωνει την εικονα..απλα τρωει πληροφορια απο τα πλαγια..
Και τα κανονικα blu ray του εμποριου εχουν μπαρες! Οποτε λογικο να εχουν και τα .mkv!

Reaction score
28

*stelp77Έχουμε πάρει ένα μηχανάκι λίγο πάνω απο 100 eurο και μεχρι στιγμής δεν έχει τύχει αρχείο που να μην πάιζει.*
Συνεχιζετε να λετε οτι παιζει τα παντα και 1080p 29,970 χωρις σπασιματα επειδη εχει ΜΟΝΟ 130ευρω, μπραβο συνεχιστε ετσι την εγκυρη ενημερωση.

Reaction score
7

Εγώ πάντως διακρίνω ένα σπάσιμο στα 720p video σειρές που βλέπω. Δεν ξέρω. Δοκίμασα και σε όλες τις αναλύσεις...Έχετε προσέξει κάτι?

Reaction score
3

*stelp77Έχουμε πάρει ένα μηχανάκι λίγο πάνω απο 100 eurο και μεχρι στιγμής δεν έχει τύχει αρχείο που να μην πάιζει.*
Συνεχιζετε να λετε οτι παιζει τα παντα και 1080p 29,970 χωρις σπασιματα επειδη εχει ΜΟΝΟ 130ευρω, μπραβο συνεχιστε ετσι την εγκυρη ενημερωση.
Επειδή εσένα μπορεί να σου έτυχε κάποιο ελαττωματικό κομμάτι ή να θελεις να το σπιλώσεις σε όλα τα φορουμ ή δεν ξέρεις να το σεταρεις δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς λέμε κάτι αναληθές όπως εσύ.

Και στο κάτω - κάτω είναι ο δικός σου λόγος(Ένα και μόνο άτομο σε 2 φόρουμς) απέναντι σε όλα τα άλλα άτομα(Και στα 2 τα φόρουμς) οπότε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο φαίνεται μόνο από αυτό χωρίς πολλά - πολλά.

Reaction score
1

Πόσες ταινίες έχεις δοκιμάσει τέλοσπαντων και σε πόσες σου έβγαλε το πρόβλημα που λές.

Πόσες ταινίες έχεις που είναι γραμμένες ακριβώς όπως λές 1080p 29,970? 1 στις 10 , 1 στις 100? Πόσες? Έχεις σκεφτεί μήπως απλά είναι ιδιότροπο το αρχείο που δοκιμάζεις?

Εγώ καμιά 50ριά ταινίες τουλάχιστον, τις δοκίμασα μια χαρά. 50 στα 50 για μένα. Τα μισά σχεδόν ήταν 1080p, τα άλλα μισά 720p. Τώρα αν θες το πιστεύεις αν δεν θές δεν θα σε καλέσω και σπίτι μου για επίδειξη. Αν θές με βγάζεις και τυφλό. Όπως θες με κρίνεις, και εγώ βέβαια όπως θέλω κρίνω εσένα.

Και να βρεθεί μια στις τόσες που θα φάει σκάλωμα (ακόμα δεν βρέθηκε...) μια χαρά είναι. Και ο υπολογιστής μια στις τόσες τρώει με συγκεκριμένα αρχεία πρόβλημα.

Ένα πρόβλημα βρήκα σε ένα Mp3 album (ίσως ήταν WMA) δεν θυμάμαι αν ήταν VBR / CBR. Μάλλον ήταν θέμα του AV πάντως, γιατί η έξοδος είναι ψηφιακή. Όπως και να έχει...

Reaction score
19

Μιας και έχει ζωντάνια το θέμα, να πετάξω ένα σχετικοάσχετο!

το EGREAT EG-R1 είναι σε προσφορά 84 ευρώ και το ζαχαρώνω. Σε σχέση με το WD τι κάνει? αξίζει τον κόπο?

Μήπως κάνει και αυτό σπάσιμο στα 720p? :143:

Reaction score
3

Πόσες ταινίες έχεις δοκιμάσει τέλοσπαντων και σε πόσες σου έβγαλε το πρόβλημα που λές.

Πόσες ταινίες έχεις που είναι γραμμένες ακριβώς όπως λές 1080p 29,970? 1 στις 10 , 1 στις 100? Πόσες? Έχεις σκεφτεί μήπως απλά είναι ιδιότροπο το αρχείο που δοκιμάζεις?

Εγώ καμιά 50ριά ταινίες τουλάχιστον, τις δοκίμασα μια χαρά. 50 στα 50 για μένα. Τα μισά σχεδόν ήταν 1080p, τα άλλα μισά 720p. Τώρα αν θες το πιστεύεις αν δεν θές δεν θα σε καλέσω και σπίτι μου για επίδειξη. Αν θές με βγάζεις και τυφλό. Όπως θες με κρίνεις, και εγώ βέβαια όπως θέλω κρίνω εσένα.

Και να βρεθεί μια στις τόσες που θα φάει σκάλωμα (ακόμα δεν βρέθηκε...) μια χαρά είναι. Και ο υπολογιστής μια στις τόσες τρώει με συγκεκριμένα αρχεία πρόβλημα.

Ένα πρόβλημα βρήκα σε ένα Mp3 album (ίσως ήταν WMA) δεν θυμάμαι αν ήταν VBR / CBR. Μάλλον ήταν θέμα του AV πάντως, γιατί η έξοδος είναι ψηφιακή. Όπως και να έχει...
Άσε ρε φίλε Γιώργο το εν λόγο άτομο ή δεν ξέρει τι του γίνεται με το θέμα ή πολύ απλά θέλει να διαφημίσει τα τρομερά και σούπερ ντούπερ ουαο dvico & egreat γιατί απ' ότι φαίνεται μάλλον αυτός έχει περισσότερες μετοχές απ' ότι εγώ(Και μάλλον όλα τα άτομα σε αυτό το τόπικ που λένε καλά λόγια(Μάλλον όλοι μας είμαστε είτε τυφλοί, είτε βλέπουμε οφθαλμαπάτες είτε δεν έχουμε ιδέα με το θέμα όπως είπε ο neutron53 ή αλλιώς titos) για το μηχάνημα) της wd(Όπως μου είπε)

Μιας και έχει ζωντάνια το θέμα, να πετάξω ένα σχετικοάσχετο!

το EGREAT EG-R1 είναι σε προσφορά 84 ευρώ και το ζαχαρώνω. Σε σχέση με το WD τι κάνει? αξίζει τον κόπο?
Φίλε κατά την ταπεινή μου γνώμη(Δες τι θα σου πούνε και οι άλλοι εδώ μέσα & μετά κρίνε τι θα πάρεις) δεν αξίζει για διαφορά 15 - 25 ευρώ να πάρεις αυτό έναντι του wd tv live που όλοι είναι ευχαριστημένοι με το μηχάνημα(Εξαιρείτε ο neutron53).

Reaction score
19

EDIT:

Ευχαριστώ.

Οι αναλογικές έξοδοι του WD λένε τίποτα? για να παίζω flac μέχρι να πάρω κανένα καλό DAC...?

Reaction score
0

Αρχικό μήνυμα απο neutron53
"Συνεχιζετε να λετε οτι παιζει τα παντα και 1080p 29,970 χωρις σπασιματα επειδη εχει ΜΟΝΟ 130ευρω, μπραβο συνεχιστε ετσι την εγκυρη ενημερωση."

Φίλε sorry που θα το πώ αλλά λες βλακείες ! εγώ προσωπικά και άλλα παιδιά από το forum ασχολούμαστε με τέτοια μηχανήματα και με HD υλικό εδώ και παρα πολύ καιρό και όταν λέμε κάτι ξέρουμε τι λέμε άσχετα αν δώσαμε 50 euro ή 350 euro ! το παλιό WD που είχα έβγαινα πρώτος και έλεγα ότι πολλά 1080p κολλάνε ότι φτιάχνουν κάτι στα update και χαλάνε κάτι άλλο και ότι γενικός τα είχε τα προβληματάκια του . Αλλα επειδή χθεσινός δεν είμαι το καινούριο που πήρα το έσκισα στις δοκιμές και μάλιστα παρακολουθούσα και ολόκληρες τις ταινίες δεν τις τσέκαρα για λίγο και μέχρι στιγμής μου έχει παίξει τα πάντα άψογα και από usb και από δίκτυο και όχι μονο εμενα αλλα σχεδόν όλον τον παιδιών από εδώ. Το μόνο που μπορεί να του προσάψει κανείς είναι ότι ακόμα δεν μπορείς να πειράξεις τους υπότιτλους και ότι καμια φορα μπορεί να χάσει το δίκτυο αν και αυτό σε εμενα τουλάχιστον αν πατήσω το κουμπί auto στο δίκτυο το βρίσκει άμεσος αν το χάσει. Δεν αμφιβάλλω ότι όντος μπορεί να είχες κάποια προβλήματα αλλα δεν μπορείς να λές ότι εμείς δεν ξέρουμε τι λέμε και ότι εσύ έχεις δίκιο, δηλαδή εμείς όλοι τα παίρνουμε από την WD και εσύ λες την αλήθεια. καλά κάνεις και λες το πρόβλημα σου εδώ μήπως και βρούμε μια λύση αλλά δεν μπορείς να ισοπεδώνεις ένα μηχάνημα που σχεδόν όλοι παραδέχονται ότι αυτή τι φορά παίζει τα πάντα και ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την αγορά του .

Reaction score
0

Παρακολουθώντας την διαμάχη μεταξύ neutron53 και των υπολοίπων έχω να καταθέσω και εγώ τα εξής προσπαθώντας να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται

1) Η επιλογή Auto επιλέγει την μεγίστη ανάλυση και refresh rate της τηλεόρασης κατά συνέπεια στις πλείστες περιπτώσεις αυτή θα είναι είτε 1080p 60Hz (30 fps) είτε 720p 60Hz (30 fps). Οπότε εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι το WD TV Live θα παίξει στο σωστό frame rate την ταινία σας θα πρέπει με κάποιο πρόγραμμα να δείτε ποιο είναι αυτό και κατόπιν το δηλώσετε χειροκίνητα .
2) Είναι γεγονός και το έχω προσέξει και εγώ με κάποια MKV (όχι με όλα) ότι εάν δεν παιχτούν στο frame rate που είναι κωδικοποιημένα τότε κάνουν ανεπαίσθητα σπασίματα. Στα 60 Hz που βλέπουν όσοι έχουν το auto είναι πιο δύσκολο αυτά να φανούν αλλά εάν πχ μια ταινία είναι στα 23,976 και την δεις με δηλωμένα τα 24 τότε θα τα δείτε πιο έντονα (κάντε το πείραμα αξίζει τον κόπο). Για αυτό νομίζω έξαλλου το wd TV live έχει και 24 αλλά και 23,976 σαν επιλογή και όχι απλά επιλογή 24p (και τα 24 και τα 23,976 για την τηλεόραση σας είναι 24p σήμα). Βέβαια εάν δηλωθούν τα σωστά fps η ταινία δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Τώρα στην περίπτωση της ταινίας με τα 29,970 είναι γεγονός ότι το WD TV live δεν έχει επιλογή με το ακριβές fps οπότε ενδέχεται οι ταινίες σε αυτά τα fps να μην παίζουν εντελώς σωστά και να έχουν σπασίματα αλλά πρέπει να τονίσω από την άλλη ότι το 99,99 % του υλικού που υπάρχει είναι είτε σε 24 fps ή 23,976 fps όταν πρόκειται κυρίως για HD υλικό είτε στα 50Hz όταν έχουμε PAL DVD είτε 60Hz όταν έχουμε NTSC υλικό. Αυτό σημαίνει ότι το wd TV παίζει σωστά τη συντριπτική πλειοψηφία του υλικού που υπάρχει διαθέσιμο εφόσον έχει βέβαια δηλωθεί το σωστό frame rate. Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε ούτε στραβοί ούτε παραισθήσεις έχουμε απλά βλέπουμε υλικό το οποίο το wd TV μπορεί να αναπαράγει. Θα ήταν χρήσιμο ίσως αντί να κοκορομαχούμε εδώ μεταξύ μας λες και έχουμε τίποτα να μοιράσουμε να δηλώσουμε τις ελλείψεις αυτές στην WD οπότε σε ένα επόμενο fw το auto να παίζει σαν auto, να προστεθούν παραπάνω ίσως επιλογές στα frame rate , να φτιαχτούν τα network issues, οι υπότιτλοι να μπορούν να αλλάζουν θέση κτλ κτλ κτλ.
3) Τέλος θα ήθελα να πω το εξής στον φίλο μου τον neutron53 ότι η αποστολή του forum δεν είναι να αγιοποιεί τα μηχανήματα γιατί τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά δεν θα κερδίσουμε κάτι εάν η wd πουλήσει παραπάνω μηχανάκια … αντιθέτως το forum ξεσκονίζει τα μηχανήματα και έχει αναδείξει πλείστες αδυναμίες τους οδηγώντας τις εταιρίες σε βελτιώσεις που πιθανόν να μην γίνονταν ποτέ εάν δεν υπήρχαν αυτά τα forum. Κακά τα ψέματα παιδιά εάν κάποιος θέλει να μην πονοκεφαλιάζει και να μην ασχολείται με τα fps και άλλα τεχνικά ζητήματα ας μην κατεβάζει ταινίες (να είναι και νόμιμος) ας νοικιάζει ή αγοράζει blue ray και DVD και να τα παίζει στο blue ray ή DVD player του και να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Έξαλλου αυτό θέλουν και οι εταιρίες της βιομηχανίας θεάματος καταναλωτές που δεν ψάχνονται που απλά βάζουν το χέρι στην τσέπη και πληρώνουν. Εγώ όμως επιλέγω να ψάχνω και να προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση σε σχέση με τα χρήματα που είμαι διαθεμένος να πληρώσω εν γνώση μου των αδυναμιών που οι λύσεις αυτές παρουσιάζουν. Αυτή είναι η αλήθεια.

Reaction score
28

Επιτελουςκαι καποιος *yiannp77* συμφωνησε και ειδε αρκετα απο αυτα που αναφερω για το WD χωρις να διακατεχεται απο WDυστερια οπως μερικοι αδω μεσα λες και εχουμε να μοιρασουμε η να προωθησουμε απο συμφερον καποιο απο αυτα τα προιοντα,χαλαρωστε λιγο ολοι εσεις που ασχολειστε χρονια με HD υλικο και ξερετε τα παντα

Reaction score
804

ΘΑ ηθελα να πω και εγω κατι που παρατηρησα .Σε αρχεια m2ts αν σταματησω την αναπαραγωγη και μετα πατησω resume χανουν οι υποτιτλοι τον συγχρονισμο τους.

Το εχει δει καποιος αλλο αυτο το προβλημα ?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Επιτελουςκαι καποιος *yiannp77* συμφωνησε και ειδε αρκετα απο αυτα που αναφερω για το WD χωρις να διακατεχεται απο WDυστερια οπως μερικοι αδω μεσα λες και εχουμε να μοιρασουμε η να προωθησουμε απο συμφερον καποιο απο αυτα τα προιοντα,χαλαρωστε λιγο ολοι εσεις που ασχολειστε χρονια με HD υλικο και ξερετε τα παντα
Αυτό που είπε ο yian είναι αυτό που είπα και εγώ. Ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών δεν είναι γραμμένες όπως λές.

Όμως απο την άλλη πιο πολλές ταινίες είναι γραμμένες με πιο πολλά ref frames που κολλάνε στα egreat κτλ, παρά σε 29.97fps.

Οπότε ναι, 1 στις Χ(και δεν λέω 1 στις 2, λέω 1 στις 100) ταινίες ίσως χάνει μερικά frames. Το θέμα είναι πως τα άλλα μηχανηματάκια βγάζουν σκαλώματα σε μεγαλύτερο ποσοστό ταινιών. Όπως και να έχει, την υστερία και το κράξιμο εσυ το ξεκίνησες, όχι εμείς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale