Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Stay tuned!
Εχετε ακουσει ποτε να βαζει μουσικη ο Αρβανιτακης?
Παναγια Παρθενα!:111:
Έλα μεγάλε Αρβανίκ, στους 89,5 παίζεις τεράστιε;:139:Εχετε ακουσει ποτε να βαζει μουσικη ο Αρβανιτακης?
Νίκο αν δε βάλεις το The Runaways των Babe Ruth θα στεναχωρηθώ...
Εχετε ακουσει ποτε να βαζει μουσικη ο Αρβανιτακης?
Ε τότε δεν το χάνουμε με τίποτα!!:123:Δεν υπαρχει λογος,μαλλον θα ειναι το πρωτο τραγουδι....:107:
Αφιερωσεις θα κανουμε?:121:
Nαι λέω:114: ειδικά αν μου αφιερώσεις το πρώτο τραγούδι The Runaways των Babe Ruth που είναι συναισθηματικής αξίας, θα συντονιστώ από τις 10.30 και θα κάτσω μέσα για να ακούσω την εκπομπή μέχρι το τέλος.....Λες?:107:
:142: Eντάξει να μη σε πιέσουμε κιόλας:123: & μου φτάνει που θα το συμπεριλάβεις στην εκπομπή σου...Mη με βαζετε να κανω κατι που δεν μου πολυαρεσει....:120:
Εξ αλλου και μονο που θα ακουστει το εν λογω τραγουδακι, κατι ειναι.:126:
Σήμερα αγαπητά μέλη θα ακούσουμε την εκπομπή του Νίκου Αρβανιτάκη.Stay tuned!
Κοιτα, εχω καποιους γνωστους που σηκωνουν κατι βασανιστηρια:121:Σήμερα αγαπητά μέλη θα ακούσουμε την εκπομπή του Νίκου Αρβανιτάκη.
Όσοι από εσάς δεν πάνε την βόλτα τους στις 11 μμ συντονίζονται στο ΙΟΝΙΟΝFM...:119:
Κοιτα, εχω καποιους γνωστους που σηκωνουν κατι βασανιστηρια:121:
Θα τους προτεινω να ακουσουν την εκπομπη:142:
:101: Δεν κατάλαβα....μια χαρά τραγούδια θα βάλει ο special συλλέκτης σπάνιων δίσκων, παλιά καραβάνα DJ, Νίκος Αρβανιτάκης...τώρα και παρουσιαστής εκπομπής...ζηλεύεις?:138:Κοιτα, εχω καποιους γνωστους που σηκωνουν κατι βασανιστηρια
Θα τους προτεινω να ακουσουν την εκπομπη