phonostage: Δίλημμα!

Reaction score
36
Καλημέρα σε όλους,

σκέφτομαι να αγοράσω προενισχυτή κεφαλής για τη Denon DL-110, η οποία είναι MC αλλά έχει ηλεκτρικά χαρακτηριστικά MM: Οδηγεί φορτίο 47kΩ / 100pF με στάθμη 1.6mV μόνο. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται κέρδος 45dB για να τροφοδοτεί τον ενισχυτή με αξιοπρεπείς στάθμες. αντί για τα συνήθη 35 ως 40dB των προενισχυτών MM.

Έψαχνα λοιπόν για κάποιο phonostage με ρυθμιζόμενο κέρδος και είσοδο ΜC, για μελλοντική αναβάθμιση της κεφαλής σε κάποια χαμηλοέξοδη MC. Έκλινα λοιπόν προς τον Trichord Dino με κόστος €350 μέχρι που είδα αυτό το φοβερό κουτάκι της clearaudio στα €200 και το ερωτεύτηκα! Το έχει ακούσει κανείς;

Κάθε άλλη ιδέα και πρόταση ευπρόσδεκτη.

Reaction score
1.273
Re: phonostage: Δίλημα!

Και εγώ ψάχνομαι για το Nano phono της Clearaudio !
Έχει ρυθμιζόμενη έξοδο και αυτό σου λύνει τα χέρια !
Αλήθεια μπορείς να μας πέις ΠΟΥ το βρήκες 200 E ?
Σε ποιό κατάστημα ??

Τώρα όσο αναφορά την ποιότητα , δεν ξέρω και δεν το έχω ακούσει!
Κάποιος να μας βοηθήσει για αυτό ?????

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: phonostage: Δίλημα!

215 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 200 ευρω.Μην ενθουσιαζεστε τοσο ευκολα

D

deleted user 10898

Guest

καλα ρε παιδια το δινει εδω ο αντιπροσωπος 260 και συζητατε για 240 απο γερμανια?
πατε εκει στον ορφεα, ολοι μιλουν με τα καλυτερα λογια για τον Γιαννη.
(θα παω και εγω, που θα μου παει...)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.346

Όταν αγοράζουμε πράγματα από το εξωτερικό έχουμε αντίληψη ότι αυξάνουμε την ανεργία στη χώρα μας, πράγμα που αν δεν φανεί σε εμάς του ίδιους θα φανεί σε κάποιο συγγενή ή φίλο?

Ιδίως για μικρές διαφορές τιμής είναι απαράδεκτο.

Reaction score
5.847
Απάντηση: Re: phonostage: Δίλημα!

Όταν αγοράζουμε πράγματα από το εξωτερικό έχουμε αντίληψη ότι αυξάνουμε την ανεργία στη χώρα μας, πράγμα που αν δεν φανεί σε εμάς του ίδιους θα φανεί σε κάποιο συγγενή ή φίλο?

Σωστος!!
Πετρο εχει καμμια γνωμη γιαυτο?
http://www.musicalfidelity.com/products/V-series/V-LPS/V-LPS.asp

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.346

Πειραγμένο ή απείραχτο? :138:

Το συγκεκριμένο στην έκθεση είχε μια φοβερή τιμή, αν θυμάμαι καλά 50 ευρώ, και <<όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε>> όπως λένε.

Reaction score
1.273

Για 10-20-30 Euros Δεν το συζητάμε , καλύτερα να το πάρει ( Οτιδήποτε είναι αυτό ) απο την Ελλάδα και πόσο απο τον Γιάννη στην Πετρούπολη που είναι και άψογος επαγγελματίας και άνθρωπος !

Τώρα , για διαφορές που αγγίζουν την ΠΑΡΑΝΟΙΑ , ( δες ΟΝΚΥΟ ) νομίζω ότι το μόνο που κάνουμε ψωνίζοντας από το εξωτερικό είναι καλό στην τσέπη μας . . .

Reaction score
5.847
Απάντηση: phonostage: Δίλημμα!

http://www.musicalfidelity.com/produ...-LPS/V-LPS.a
Σημερα πηρα το παραπανω phono stage στην τιμη των 50 ΕΥΡΩ!!
Ηταν προσφορα απο την αντιπροσωπεια.
Ρωτησα και μου ειπαν οτι εχουν μεινει ελαχιστα κομματια ακομα.
Μολις το συνδεσα,και με μια γρηγορη ακροαση λογω ακαταλληλης ωρας,πραγματικα το phono ειναι αψογο.Μετα απο το Parasound ειχα για λιγες μερες,βλεπε εδω..http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=71769, θορυβος και βομβος, ΜΗΔΕΝ.
Περισσοτερα σχολια αφου βρω τον χρονο να το ακουσω σε νορμαλ συνθηκες.

Reaction score
36
Όμορφος ο V-LPS, μέσα - έξω. Πώς ακούγεται σε νορμάλ εντάσεις; Και ποια είναι η αντιπροσωπία της Musical Fidelity στην Αθήνα;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: phonostage: Δίλημμα!

για μερικους αντιπροσωπους που η τιμο/κη πολιτικη υπερτιμα προιοντα περα απο καθε οριο λογικης, δεν μπορω να λυπηθω και σκαω 100αρικα επιπλεον για το ιδιο ακριβως μηχανημα.
Ας προσεχαν, και ας προσεχουν για να εχουν και πελατες..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.676
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44