Μία βοήθεια για αγορά media player

Μηνύματα
387
Reaction score
131
Μέχρι τώρα ήμουν κάτοχος ενός WD TV live gen 2.Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και δεν είχα κανένα παράπονο όσο καιρό το χρησιμοποιούσα.Δυστηχώς οι απαιτήσεις τώρα αυξήθηκαν οπότε αποφάσισα να κοιτάξω για κάποιο καινούργιο.

Αυτά που θα παίξουν ρόλο για την αγορά του καινούργιου είναι τα εξής και τα οποία αυτή την στιγμή μου λείπουν πολύ από το WD:
-Να μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο δίκτυο είτε από μόνο του είτε με την χρήση κάποιας έξτρα κεραίας.
-Να έχει δικό του movie jukebox καθώς και αν γίνεται να μπορεί να δημιουργήσει από μόνο του τα movie sheets χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμα στον υπολογιστή.(Για μουσική δεν με ενδιαφέρει καθώς θα χρησιμοποιείται μόνο για ταινίες).
-Να υποστηρίζει ρώσσικη κωδικοποίηση για τους υπότιτλους.
-Να μπορεί να παίξει τα καινούργια mkv τα οποία έχουν header compression.

Μετά από πολύ ψάξιμο στο φόρουμ έχω χάσει λίγο τον μπούσουλα και γι αυτό ζητάω μία βοήθεια.Θα ήθελα αν γίνεται να μην είναι πολύ ακριβό λόγω του ότι το μπάτζετ είναι λίγο περιορισμένο αλλά πείτε μου τις προτάσεις σας και το συζητάμε.
 



Μηνύματα
272
Reaction score
8
Υποστηρίζει, απλώς δεν παίρνει τις πληροφορίες από το IMDB (κάτι που κάνει το popcorn) που είναι πιο δημοφιλής αλλά από το TMDB. Το Popcorn έχει καλύτερο movie jukebox αλλά είναι και πολύ ακριβότερο.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.184
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top