Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Για τώρα, γιατί μετά που θα είστε προ έχει άλλα:




Και υπάρχουν και χειρότεροι:




Αυτό συμβαίνει μόλις συνειδητοποιήσεις ότι δε βολεύει καθόλου να ξεβιδώνεις τον ατμοποιητή από το μοντ και θές ο καθένας να έχει το δικό του και με το δικό του υγρό. Τσουπ και να σου το μπαράκι!

Όπως τον κόβω τον από πάνω με τα GGTS και τις Ιθάκες κοντεύει το 10χιλιαρο...

Και για τους μινιμαλιστές:



Για τους Τσίπιδες:

 


Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Για την ώρα τα έχω βολέψει σε ένα διπλό ντουλάπι και μέσα εκεί έχω μια μεταλλική συρταριέρα με 9 μικρά συρταράκια συν μια κασέλα από ουίσκι, συν διάφορα κουτάκια. Τώρα ξεκίνησα να το ψάχνω με σταντς και για να πω την αλήθεια λόγω παιδιών δεν θέλω να υπάρχει τίποτα σε κοινή θέα. Μπροστά στα παιδιά δεν ατμίζω ούτε μέσα ούτε έξω από το σπίτι αλλά το ίδιο έκανα και με το τσιγάρο.

Αυτό που βολεύει είναι κάτι για το αυτοκίνητο σίγουρα (άλλο από αυτό πάνω).
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Λέτε να το έπαθε από το άτμισμα?





Πρέπει να βάφει και τα νύχια του αλλά για το meeting ντραπηκε και δεν είχε ασετόν οπότε έκανε ότι μπορούσε με λίγο ισοπροπυλική αλκοόλη που καθαρίζουν τα μοντάκια....
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Το μέλλον του AVSite είναι λαμπρό........Η υποκουλτούρα του ήχου και της εικόνας μέσα από τις σύγχρονες τάσεις της εποχής, ωριμάζει και μετεξελίσεται σταδιακά σε θήλακα ατμισμού υψηλού επιπέδου.



AVSite.....................................A Vaping Site:fuckyou:
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.639
Reaction score
94.588
Μέχρι τώρα αγόραζα βάσεις που δεν ήθελαν αραίωση.

Σωτηράκη μια ερωτησούλα:

Από που αγοράζω και πόση αραίωση θα κάνω σ' αυτό το προϊόν;

http://www.nobacco.gr/el/productsgr/diy-do-it-yourself/βασεισ/diy-βαση-vg-100ml-18mg

Μιλάω γι αυτό που γράφει: Χρειάζεται περαιτέρω αραίωση με WFI (Water For Injection)
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.405
Reaction score
74.700
προσφέρει βελούδινη αίσθηση ενός πλουσιότατου ατμού που γεννά στους γύρω σας την απώλεια ορατότητας.
:roflmao::roflmao::roflmao:
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.639
Reaction score
94.588
Για να μπω στο μετρό το θέλω! :roflmao:
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
@abcd

Η VG (φυτική γλυκερίνη) και η PG (προπυλενογλυκόλη) είναι τα δυο κύρια συστατικά των υγρών άτμισης + τη νικοτίνη αν και σε όποια περιεκτικότητα τη θέλουμε. Δεν κάνουν όλες οι PG/VG και πρέπει να είναι με τη μεγαλύτερη δυνατή καθαρότητα (99.9%+)

Γενικά πρέπει να καταλήξει κανείς πρώτα στο τι του αρέσει περισσότερο διότι έχουν κάποιες διαφορές.

Η VG, είναι πιο παχύρευστη (πιο δύσκολη στα φυτίλια) και ελαιώδης (δεν έχει λάδι όμως) και παράγει περισσότερο ατμό.

Η PG, είναι πιο ρευστή, παράγει λιγότερο ατμό, αλλά έχει καλύτερο χτύπημα και αναδεικνύει καλύτερα τα αρώματα. (Τα αρώματα έρχονται μέσα σε PG).

Ο κάθε χρήστης έχει τις προτιμήσεις του και προσωπικά έχω καταλήξει μετά από πολλές δοκιμές σε υγρά με περιεκτικότητα 70%PG - 30% VG.

Δεν χρειάζονται όλες η VG για άτμισμα αραίωση και η περισσότερες είναι έτοιμες. Εγώ δεν έχω αραιώση ποτέ καμία. Η nobacco έχει βάσεις της Atmos Lab κι επειδή τις χρησιμοποιούσα καμπόσο καιρό δεν είδα να χρειάζονται αραίωση (ας λένε). Γιατί με την αραίωση θα αραιώσεις και την όποια νικοτίνη έχει μέσα και θα πρέπει να το υπλογίσεις και αυτό στις μίξεις σου.

Καλές βάσεις είναι και η UMAMI (zerobacco.gr) και δεν χρειάζονται αραίωση.

Αν θέλεις να πειραματιστείς με αρώματα (μεγάλη ιστορία) θα χρειαστείς διάφορα σύνεργα. Σύριγγες, μπουκαλάκια, δοχείο και ράβδο ανάδευσης..Εγώ μέχρι και μια μικρή φραπεδιέρα έχω επιστρατεύσει μόνο γι' αυτή τη δουλειά...

Αν πάρεις, να πάρεις και μηδενική VG ή PG για να μπορέσεις να φέρεις τι νικοτίνη στα μέτρα σου αν και κάτι θα βρεις που να σου κάνει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι αναλογίες θα σου κάνουν καλύτερα και αυτό θα το δεις μέσω πειραματισμού.

Αυτό είναι το shopping list για την επόμενη μου παραγγελία σε βάσεις (τις οποίες και ψάχνω συνέχεια κι εγώ αλλά για τώρα η UMAMI είναι πολύ καλή).


Π.χ.Θέλεις 70-30 Vg-Pg στα 6mg (με την προσθήκη αρώματος πέφτει) και αγοράζεις τα παρακάτω

2Χ 100ml PG 20mg
1Χ 100ml VG 20mg
3X 100ml VG 0mg
5Χ 100ml PG 0mg

(Θα δειτε γιατί τόσα παρακάτω αλλά μπορείς και τα μισά για τις μισές ποσότητες. Εγώ φτιάχνω 10-20 αρώματα per batch γιατί πιάνω μια μια τις εταιρείες και τις δοκιμάζω)

Οδηγίες λοιπόν:

Βάζεις τα 200ml PG σε ένα δοχείο και προσθέτεις (200/7=28.57 που είναι το 10% του συνόλου Χ 3 (για 30% VG) = 85.5ml είναι η VG που πρέπει να συμπληρώσεις για να έχεις μείγμα 70-30). Τα υπόλοιπα τα αποθηκεύεις για την επόμενη φορά. Πάνε τα νικοτινούχα.

Tα 285.5ml PG-VG τώρα πρέπει να τα ρίξεις στα 6mg από τα 20mg που είναι. Για να δούμε τι πρέπει να ρίξεις μέσα και τι περιεκτικότητας:

285.5ml Χ 20mg = 5710mg ( η συνολική νικοτίνη στο κυρίως σώμα των 200ml PG)

Θέλουμε τα 20mg να γίνουν 6mg οπότε:

5710 / 6 = 951,6 ml υγρό

951.6 - 285.5 = 666ml (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!)

Πρέπει να συπμληρώσεις 666ml υγρό μηδενικής νικοτίνης σε αναλογία 70PG-30VG

Αδειάζεις 500 ml PG 0mg στο δοχείο ανάδευσης, (500/7 = 71,4 χ 3 = 214 ml VG 0mg πρέπει να ρίξεις για τη σωστή αναλογία με τη στρογγυλοποίηση) κι έτσι έχεις 714ml μηδενικό μείγμα για να ριξεις όσο χρειάζεται (666ml) στο από πάνω.

Ρίχνεις λοιπόν τα 666ml στα 285.5ml 20mg 70PG/30VG μείγμα που έχεις και καταλήγεις με σχεδόν 1 λίτρο βάση της αρεσκείας σου για να πειραματιστείς με αρώματα. Ότι περισσέψει στην άκρη για την επόμενη.

Πολλοί την προτιμούν και σκέτη. Δοκιμάστε την.....:p

(Αν έχω κάνει κανένα λάθος γιατί ειναι κουδούνι το κεφάλι μου από εχθές που κοιμήθηκα τελικά 6 ώρα με το presentation, διορθώστε με).
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Α! Αν χρειαστείτε βοήθεια για τις μίξεις ξέρετε......στον Rose σίγουρα έχει και τα σύνεργα και την γνώση για κάτι τέτοιο οπότε μη σας παραμυθιάσει ότι δεν ξέρει για να σας ξεφορτωθεί....ΞΕΡΕΙ!
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.639
Reaction score
94.588
Ευχαριστώ!!!

Εγώ Σωτήρη από τότε που ξεκίνησα, γύρω στους 8 μήνες, παίρνω την βάση που είναι 50% VG και 50% PG.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος, απλά έλεγα να δοκιμάσω και σκέτη φυτική, γι αυτό σε ρώτησα.

Κι άλλη μία ερώτηση: Ποια υγρά είπαμε ''χαλάνε'' πιο γρήγορα τις αντιστάσεις;

Η φυτική γλυκερίνη, η προπυλενογλυκόλη ή κάποιες γεύσεις;
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Τα υγρά με μεγάλη περιεκτικότητα σε άρωμα γενικά αφήνουν κατάλοιπα.....(gang) πάνω στην αντίσταση. Στους επισκευάσιμους κάνεις και dry burn βέβαια αλλά σε αυτούς με τις κεφαλές δε λέει γιατί έχουν διάφορα σιλικονούχα κοντά στην αντισταση εκτός κι αν τα βγάλεις.

Υπάρχουν κι άλλα συστατικά που βάζουν μερικές εταιρείες στα υγρά όπως Ethyl Maltol, Acetyl Pyrazine και μπορεί να αφήνουν κι αυτά.

Α και αρκετά από τα El Toro τα οποία είναι μεν φοβερά σε γεύσεις αλλά λόγω της διαδικασίας παραγωγής τους με πραγματικά φύλλα καπνού αφήνουν κατάλοιπα...Το ψάχνει όμως ο e-baron για να τα μειώσει.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.639
Reaction score
94.588
Ωραία, ευχαριστούμε πολύ!

Μπορείς να πας για ύπνο τώρα! :D
 

Μηνύματα
155
Reaction score
46
Kαλησπερα Σταθη και στα υπολοιπα παιδια.Φανταζομαι δυσκολα θα βρω αντικαταστατη του organic tobacco της papillon[μου αρεσει πολυ]αλλα οι ειδικοι αλλα προτεινουν και οχι οργανικα,τεσπα,αλλο θελω να ρωτησω,μπορεις να γραψεις μια λιστα με 4-5 ατμοποιητες που να ειναι της φιλοσοφιας ευκολιας του kayfun για βαμβακι οχι πλεγμα και να μπορουν αν γινεται να συνδυαστουν με τανκ ;
 








Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.343
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top