Ας περιηγηθούμε στο διαδίκτυο με ασφάλεια...

gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
Νίκο γνωρίζω ότι δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να καταλάβεις πλήρως τι φαινεται, σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο, να έχει γίνει στην υπόθεση του "χακαρίσματος" της Mirosoft, μέχρι εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Δεχτή και η πλάκα, μέχρι κάποιο σημείο, αλλά να μην επηρεάζει την αλήθεια και την πραγματικότητα, γνωρίζω οτι αρκετοί γελούν με το "κόλλημά μου", δεν με ενοχλεί καθόλου κι εγώ έχω κάνει πλάκα με τα "κολλήματα" άλλων...

Μόνο γέλιο μου προκαλεί το γεγονός...και όχι επειδή "χακάρανε" την MS (σιγά το νέο δηλαδή), αλλά η απέλπιδα προσπάθειά σου να βγάλεις το άσπρο μαύρο και να μας πεις ότι τελικά "δεν ήταν πολύ έγκυος και πέθανε λίγο..." :lolsign:
Η παραπάνω φράση σου όμως με ενοχλεί και με θίγει σαν άνθρωπο, σαν συντονιστή του AVSite και σαν καλό γνώστη της πληροφορικής, πραγματικά λυπάμαι.... :(
 

Μηνύματα
1.816
Reaction score
339
1) ξεκινάω από το τέλος και σου λέω ότι πάντα πρώτος ρίχνεις την προσβολή και μάλιστα χύμα δίχως καν το "περυτίλιγμα"...Πραγματικά έκανα πολλές φορές τον μακάκα, δίχως να εκτιμηθεί αλλά να θεωρηθεί αδυναμία. Πλέον , σου απαντάω στο ίδιο ύφος που μου απευθύνεις τον λόγο.(βλ.υποτιμητικά σχόλια κτλ)

2) Είναι συνήθης πρακτική σου, να πετάς τα βεγγαλικά και όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, να υποβιβάζεις τον συνομιλητή , να τον προσβάλλεις και να ακυρώνεις τα όποια στέρεα επιχειρήματά του. Δεν γίνεται όλοι πάντα να κάνουν λάθος και εσύ να είσαι ο φωτεινός παντογνώστης...σκέψου το λίγο...

3) Ακόμα και στο ύστατο μήνυμά σου, που σκοπό έχει να με κατηγορήσεις για προσβολή απέναντι στο πρόσωπό σου, διακρίνει κανείς ΠΑΛΙ την ίδια εγωιστική, υπεράνω και προσβλητική συμπεριφορά σου. Για πες μου, σε παρακαλώ, από πού γνωρίζεις τις γνώσεις μου, τις σπουδές μου ή έστω την δουλειά μου και το έργο μου, ώστε να βγάλεις συμπέρασμα για το τι καταλαβαίνω και τι όχι?....Πρόσεχε μόνο γιατί κινδυνεύεις να γίνεις τέρμα γραφικός, εσύ, ο καλός γνώστης της πληροφορικής.

4) Η φράση που έγραψα και σε προσβάλλει πραγματικά με αφήνει άφωνο. Είμαι ελέυθερος να κρίνω και να χαρακτηρίσω τις απόψεις σου και όχι εσένα προσωπικά, πράγμα που κάνεις εσύ επανελλειμένα. Διαφωνώ λοιπόν με αυτά που λές, θεωρώ αστείο τον τρόπο που προσπαθείς να μας βγάλεις όλους χαζούς και δεν ντρέπομαι να το γράψω. Προσοχή πάλι εδώ- το ότι οι υπόλοιποι συνφορουμίτες μένουν στις χαριτωμενιές και στα αστεία με το κόλημα σου, δεν συνεπάγεται ότι τυχόν προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά σου θα μείνει απ΄όλους αναπάντητη. Εγώ απαντάω με πηγές και επιχειρήματα, εσύ με "τα ξέρω όλα" - "είστε άσχετοι και δεν έχετε ιδέα" - " οκ, απαξιώ και πέστε ό,τι θέλετε"....

5) Λυπάμαι και εγώ πραγματικά, αλλά δυστυχώς μεγάλο παιδί είσαι, δε μπορώ να σου μάθω ευγενεια,κανόνες συμπεριφοράς και σεβασμό στον συνομιλητή (περιμένω με αγωνία να μου πεις τι ξέρω, τι όχι, τι καταλαβαίνω, τι όχι κτλ κτλ βάση των όσων ξέρεις για μένα, τις γνώσεις μου και τις ικανότητές μου)...ίσως η MS βγάλει κανά αντίστοιχο πρόγραμμα και τότε όλοι θα της πούμε μπράβο.

6) Και επειδή δε πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, αν σε λυπεί και σε χαλάει ο τρόπος μου (που ξανατονίζω κανέναν κανόνα δεν παραβιάζει) θα σε παρακαλέσω να μην ξαναχλευάσεις ό,τι γράφω και κυρίως να μην μου απαντήσεις με υποτιμητικά σχόλια. Ευχαριστώ για την κατανόηση!
 

gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
Για ακόμα μια φορά οι 50 γραμμές του μηνύματός σου περιορίζονται σε προσωπική επίθεση και τίποτε άλλο, φαίνεται ξεκάθαρα και από το ποσοστό των μηνυμάτων σου στο AVSite τα τελευταία χρόνια, από κάποια στιγμή και μετά κάποιος πάτησε έναν διακόπτη κι άρχισες να γράφεις κατά κόρον μηνύματα σαν το μήνυμα που ξεκίνησε τη συγκεκριμένη "κόντρα", δεν ξέρω γιατί το κάνεις και δεν με ενδιαφέρει.
Με ενοχλεί όμως αφάνταστα όταν τα μηνύματα αυτά δεν έχουν σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα, ενώ παράλληλα δεν μπορείς να δεχτείς ότι κάποιος μπορεί και αντικρούει αυτά που γράφονται καθημερινά στο διαδίκτυο μόνο για να κάνουν εντύπωση και χωρίς να προσφέρουν γνώση και ουσιαστική πληροφόρηση.

Πρέπει να γράφουμε αλήθειες και όχι να τρολάρουμε μόνο με τίτλους που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα....
ο τίτλος "Miocrosoft got hacked..." δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα....
ο τίτλος "hotmail accounts got hacked..." θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα

Δηλαδή στο πάθημα του αγαπητού Παναγιώτη ο τίτλος του gizmodo θα ήταν "NBG got hacked..." ?????????????????

http://www.reuters.com/article/us-microsoft-hacking-exclusive-idUSKBN0UE00720151231
http://blogs.microsoft.com/on-the-i...o-help-keep-your-personal-information-secure/
Αυτό που έγραψα δεν είναι δική μου άποψη, μπορείς να ρωτήσεις όποιον ειδικό θες που γνωρίζει από ασφάλεια δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων για να σου εξηγήσει...
 

Μηνύματα
1.816
Reaction score
339
yeah right....
περιμένω τις λεπτομέρεις του cv μου...αλλιώς να'χαμε να λέγαμε...όπως πάντα άλλωστε...
 

gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
χάνουμε την ουσία και είναι κρίμα....
χακάρισμα εταιρίας είναι αυτό που έγινε στην Ashley Madison, μπήκαν στους servers και τα σήκωσαν όλα...
αν κάποιος καταφέρει και υποκλέψει στοιχεία εισόδου για έναν λογαριασμό e-mail αυτό δεν σημαίνει ότι χάκαρε ολοκληρωτικά την συγκεκριμένη υπηρεσία ή την εταιρία που το παρέχει
 

Μηνύματα
1.816
Reaction score
339
και έτσι για το ονόρε, επειδή έχω χρόνο για σπατάλη θα σου αναλύσω τι έγραψες :

Για ακόμα μια φορά οι 50 γραμμές του μηνύματός σου περιορίζονται σε προσωπική επίθεση και τίποτε άλλο : Δεν στα είπαν καλά...πρώτον οι γραμμές είναι 25 και δεύτερον η κριτική σε ιδέες και απόψεις επιτρέπεται και επιβάλλεται, σε αντίθεση με την κριτική σε πρόσωπα που κάνεις εσύ.

φαίνεται ξεκάθαρα και από το ποσοστό των μηνυμάτων σου στο AVSite τα τελευταία χρόνια, από κάποια στιγμή και μετά κάποιος πάτησε έναν διακόπτη κι άρχισες να γράφεις κατά κόρον μηνύματα σαν το μήνυμα που ξεκίνησε τη συγκεκριμένη "κόντρα" : Από πότε το ποσοστό ή η ποσότητα κρίνει και ορίζει την ποιότητα? Τα έχεις μπερδέψει πάλι και επίσης σόρρυ που γ΄ραφω τέτοια πόστ που δεν σου αρέσουν...άλλη φορά θα στα στέλνω πρώτα με pm για έγκριση.

Με ενοχλεί όμως αφάνταστα όταν τα μηνύματα αυτά δεν έχουν σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα, ενώ παράλληλα δεν μπορείς να δεχτείς ότι κάποιος μπορεί και αντικρούει : Το αν έχουν σχέση ή όχι με την πραγματικότητα το κρίνουν όλοι, δεν έχεις την αποκλειστικότητα και μάλιστα δογματικά, επειδή είσαι "καλός γνώστης της πληροφορικής". Το "αντικρούει" εεχχμμ...ναι οκ...

να προσφέρουν γνώση και ουσιαστική πληροφόρηση...: Μην ανησυχείς, θα την βρούμε την άκρη...δε σε ορίσαμε φύλακα άγγελο της γνώσης μας και μάλιστα με τόσο προσβλητικό τρόπο.


Και επειδή όποιος νοήμων μας διαβάζει, έχει καταλάβει εδώ και ώρα ότι "κλέβω εκκλησία", τουλάχιστον όσον αφορά τον ειρμό, τα επιχειρήματα και τις ξεκάθαρες απαντήσεις στα όσα λες, το σταματάω εδώ. Δεν θες να παραδεχτείς το λάθος σου και αυτό είναι προβλημά σου, αρκεί να μην το μεταφέρεις σε μένα. Μείνε στο 6) που σου έγραψα πιο πάνω και όλα καλά!

Καλό βράδυ και καλή χρονιά σε όλους! :thumbsup:


 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.735
Reaction score
83.507
Σημερινό email από δήθεν υπάλληλο της Norton που ειδοποιεί για αυτόματη ανανέωση της συνδρομής. To gmail το άφησε να περάσει από το spam protection.

Περισσότερα εδώ.



Screenshot 2023-09-13 082711.jpg
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.867.185
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top