"Κυριακάτικος καφές με το AVSite.gr"

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Συνφορουμίτες και συνφορουμίτισες....

Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή πρωί, ξεκινάει μια νέα εκπομπή στις 10:30 με 11:00 πμ με τίτλο : «Κυριακάτικος καφές με το AVSite.gr».

Η εκπομπή θα έχει σαν στόχο την συζήτηση, ενημέρωση, συμβουλές, ανάλυση, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις, γύρω από θέματα που έχουν σχέση γενικά με την τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ειδικότερα τον ήχο και την εικόνα.

Προς το παρόν η εκπομπή θα παράγεται από τον συνφορουμίτη και moderator panosop από το δικό του Studio και θα μεταδίδεται μέσω Livestream στη διεύθυνση http://maxline-radio.radiojar.com/

Στην εκπομπή θα συμμετέχουν όσοι θέλουν για συζήτηση, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις και το μόνο που απαιτείται είναι σύνδεση στο Skype, Viber, Whatsapp, Messenger μέσω φωνής. Μπορούν ταυτόχρονα να συμμετέχουν μέχρι 4 άτομα.

Επίσης μέσω των Social Media (Facebook – Twitter) θα υπάρχει συμμετοχή, αλλά και σε αυτό το topic στο Forum μας.

Ο στόχος είναι να ενδυναμώσουμε τις συμμετοχές και να αυξήσουμε την κοινωνικότητα στο φόρουμ μεταξύ των μελών, αλλά και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Η πρώτη εκπομπή θα είναι μια γενική παρουσίαση του AVSite.gr και της ιστορίας του. Παράλληλα θα εξηγήσουμε τι μπορείτε να κάνετε για να συμμετάσχετε στις επόμενες εκπομπές.

Ετοιμαστείτε λοιπόν αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 10:30 το πρωί, συντονιστείτε και θα τα λέμε ζωντανά...

Stay tuned...
 
Last edited:







wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.956
Reaction score
20.471
Εξαιρετική είδηση - πρωτοποριακή ενέργεια! Μπράβο σε όσους κατέβαλαν προσπάθειες για να γίνει εφικτή η συνεργασία με το ΑΠΕ/ΜΠΕ κι εύχομαι κάθε επιτυχία στο εγχείρημα!
 

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Ονόματα έκπληξη στην "πρώτη" εκπομπή «Κυριακάτικος καφές με το AVSite.gr», στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ/ΜΠΕ, το ΠρακτορείοFM 104,9....
Θα συζητήσουμε για την ιστορία του AVSite, το τότε , το τώρα και το αύριο....

Θα μιλήσουμε όλοι μαζί ζωντανά στον αέρα, ο Αντρέας, ο Νίκος, ο Αλέξανδρος και ο Πάνος... Μπορεί και ο άλλος Νίκος....

Συντονιστείτε την Κυριακή το πρωί στις 10:30, στους 104,9 των FM για τη Μακεδονία και στο http://www.amna.gr/praktoreioFM για την Ελλάδα και τον Κόσμο...
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.729
Reaction score
83.485
Μόλις έγινε το τελικό sound check πριν την αυριανή εκπομπή. Οι τεχνικές απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί πρέπει να συνεργαστούν διαφορετικές πλατφόρμες και συσκευές.

Τι εννοώ;

O Νίκος Αρβανιτάκης έχει Viber, ο Ανδρέας Καφάτος facebook, ο Χρήστος Ακρατόπουλος κι εγώ Skype, κι όλοι μας διαφορετικές συσκευές με τις παραξενιές τους στο μικρόφωνο και την ένταση. Ο Πάνος, μέσω της κονσόλας, αναλαμβάνει να μας τιθασεύσει και να μας ισορροπήσει.

Στην πρώτη εκπομπή θα μιλήσουμε κυρίως για την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του AVSite.
 







panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
Καλημέρα! Σε μία ώρα, στις 10:30 θα τα λέμε στον αέρα των FM, με «Κυριακάτικο καφέ με το AVSite.gr» !!!

Το ραδιόφωνο του ΑΠΕ/ΜΠΕ εκπέμπει στη Θεσσαλονίκη και καλύπτει την Μακεδονία στους 104,9 Mhz των FM, ενώ διαδικτυακά μέσα από τη σελίδα του ΑΠΕ, όλο τον κόσμο http://www.amna.gr/praktoreioFM .
Διαδικτυακά μέσω του Facebook https://www.facebook.com/avsite.gr
 





Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.869
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top