Διάφορα (υπολογιστές)






rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.305
Reaction score
93.823
Οι υπότιτλοι των ταινιών σας ίσως αποτελούν “Δούρειο Ίππο” για malware

Ένα νέο τρόπο κυβερνοεπίθεσης φαίνεται ότι ανακάλυψαν hackers, αφού σύμφωνα με την εταιρεία ασφαλείας Check Point, είναι πλέον εφικτή η κατάληψη ενός συστήματος μέσω κακόβουλων... υποτίτλων, οι οποίοι μπορούν να τρέξουν σε δημοφιλείς εφαρμογές αναπαραγωγής περιεχομένου, όπως τα Kodi, Popcorn Time και VLC media player.




http://gr.pcmag.com/asphaleia/26784...n-tainion-sas-isos-apoteloun-doureio-ippo-gia

 
Last edited:



Μηνύματα
3.664
Reaction score
5.497
Καλά εννοείται οτι δεν υπάρχει κανένας λογος σε οικιακή χρηση να χρησιμοποιησεις αλλο antivirus απο το windows deffenfer και απλα προσθετεις τσαμπα βαρος στον υπολογιστη σου
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.632
Reaction score
94.579
Windows XP: άνοδος στο ποσοστό υιοθέτησης

Τα Windows XP, το λειτουργικό σύστημα που ξεκίνησε πριν από περίπου 16 χρόνια και δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις από τον Απρίλιο του 2014, βελτίωσαν το μερίδιο τους στην αγορά κατά 1,28%, παρόλο που όλοι συμβουλεύουν τους χρήστες να μην τα χρησιμοποιούν.

 




Μηνύματα
4.365
Reaction score
4.234
αφου εφτασαν σε τετοια μεγεθη σε 2-3 χρονια η μηχανικοι σκληροι δισκοι θα ειναι πλεον παρελθον!.
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.305
Reaction score
93.823
Hewlett Packard νέο firmware μπλοκάρει μελάνια τρίτων

Η Hewlett Packard (HP) κυκλοφόρησε ένα νέο firmware για τους εκτυπωτές της εταιρείας Officejet που φαίνεται ότι εμποδίζει τη χρήση μελάνης από τρίτους κατασκευαστές.

Η εταιρεία προκάλεσε το σάλο πριν από ένα χρόνο, όταν κυκλοφόρησε ένα firmware για ορισμένους από τους εκτυπωτές της, το οποίο εμπόδιζε τη χρήση μελανιού από κασέτες που δεν ανήκουν στην HP.


Η HP κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού ένα μήνα αργότερα που αποκαθιστούσε τις όλες λειτουργίες και επέτρεπε μελάνια εκτυπωτών από τρίτους.


Η νέα ενημέρωση firmware των Hewlett Packard που κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 μοιάζει με ακριβές αντίγραφο της ενημέρωσης του firmware που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο (την ίδια ακριβώς μέρα).

Οι εκτυπωτές εμφανίζουν το ακόλουθο μήνυμα λάθους μετά την εγκατάσταση του νέου firmware στον εκτυπωτή:

Μία ή περισσότερες κασέτες φαίνεται να είναι κατεστραμμένες. Αφαιρέστε και αντικαταστήστε με νέα κασέτα.

Τα επηρεαζόμενα μοντέλα εκτυπωτών περιλαμβάνουν τους εκτυπωτές: HP OfficeJet 6800 Series, HP OfficeJet Pro 6200 Series, HP OfficeJet Pro X 450 Series, το HP OfficeJet Pro 8600 series και πολλά άλλα μοντέλα.


https://secnews.gr/160779/hewlett-packard-inks/

Και η λύση

https://support.hp.com/us-en/document/c05308850
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.305
Reaction score
93.823
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους χρήστες του Outlook

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλειστεί από παράπονα χρηστών οι οποίοι γράφουν πως η υπηρεσία τους δεν λειτουργεί από τις 9:30 π.μ.τοπική ώρα Βρετανίας.

Το Outlook δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το πότε θα λυθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Maritsa Lemon, η οποία έκανε δηλώσεις στην downtoday.co.uk η εταιρεία είναι ενήμερη για το πρόβλημα και την διαβεβαίωσε πως εργάζεται για να το λύσει. Μάλιστα όπως η ίδια αναφέρει, τα στελέχη της εταιρείας της είπαν πως «να μην ανησυχεί, το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο».

Αυτή η απάντηση έθεσε σε «συναγερμό» και άλλους χρήστες που αναρωτιούντουσαν εάν το πρόβλημα είναι παγκόσμιο.

Σύμφωνα με το downdetector.com's live map, η διακοπή λειτουργίας αφορά κυρίως χρήστες της Ευρώπης και ιδίως στις χώρες Βέλγιο, Παρίσι και Λονδίνο.
http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/98022/synexizetai-i-talaiporia-gia-toys-xristes-toy-outlook#/
 





Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.593
Μηνύματα
2.867.064
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top