Συνταγές

  • Thread starter Deleted member 23222
  • Ημερομηνία δημιουργίας
D

Deleted member 23222

Guest
σε χουμους και μελιτζανοσαλατα..ωραια γευση..
Δώσε μια καλή συνταγή για χούμους ρε...
Μου αρέσει αυτή με γαρνίρισμα τηγανητό μοσχάρι...
Α ρε Βηρυττός!!!!!!!!!!!
 

Μηνύματα
9.219
Reaction score
12.733

D

Deleted member 23222

Guest
Σε ευχαριστώ!!
Η πρώτη δείχνει πιο κοντά σε αυτό που έχω δοκιμάσει και μου φεύγουν τα σάλια...

"Κάποτε" έτρωγα μόνο τέτοιο με πίτα αραβική για μέρες...
Πάχυνα βέβαια στο τέλος σαν το μοσχάρι...
 

Μηνύματα
9.219
Reaction score
12.733
Σε ευχαριστώ!!
Η πρώτη δείχνει πιο κοντά σε αυτό που έχω δοκιμάσει και μου φεύγουν τα σάλια...

"Κάποτε" έτρωγα μόνο τέτοιο με πίτα αραβική για μέρες...
Πάχυνα βέβαια στο τέλος σαν το μοσχάρι...
ποιο ετρωγες? αυτο το καφτερο το baharat...http://iwillnoteatoysters.com/baharat-spiced-beef-hummus/
 


D

Deleted member 23222

Guest
ποιο ετρωγες? αυτο το καφτερο το baharat...http://iwillnoteatoysters.com/baharat-spiced-beef-hummus/
Οι Άραβες έφτιαχναν έναν τύπο στο Λίβανο.
Στη γεύση διέκρινες καθαρά το σουσάμι και δεν δέσποζε κάποιο μπαχαρικό.
Ηταν χρώματος σαν τη καλή ταραμοσαλάτα (υπόλευκο-άλλη αδυναμία μου κι αυτή)
Γαρνίρεται με φιστίκι ή κουκουνάρι ή με ψιλοκομμένο τηγανητό μοσχάρι!!!

Ήταν φοβερός μεζές...
Γενικά η Αραβική κουζίνα μου αρέσει.
Ελαφριά και μεσογειακή μαζί...
 

Μηνύματα
9.219
Reaction score
12.733
Οι Άραβες έφτιαχναν έναν τύπο στο Λίβανο.
Στη γεύση διέκρινες καθαρά το σουσάμι και δεν δέσποζε κάποιο μπαχαρικό.
Ηταν χρώματος σαν τη καλή ταραμοσαλάτα (υπόλευκο-άλλη αδυναμία μου κι αυτή)
Γαρνίρεται με φιστίκι ή κουκουνάρι ή με ψιλοκομμένο τηγανητό μοσχάρι!!!

Ήταν φοβερός μεζές...
Γενικά η Αραβική κουζίνα μου αρέσει.
Ελαφριά και μεσογειακή μαζί...
βαζουν σουσαμι αντι ταχινι...στο χουμους...δινει πιο ωραια γευση..σε αυτα του εμποριου βαζουν απο μουσταρδα για κιτρινο χρωμα και μερικες φορες βαζουν και παπρικα...κανε χουμους με ρεβυθια σουσαμι λεμονι αλατι....ο ταραμας θελει χτυπημα στο γουδι για να βγαλει ολη την γευση..και μετα εγω βαζω τριμμενη φρυγανια..αντι βρεγμενο ψωμι..λεμονι κρεμμυδι λαδι ..και στο τελος ανθρακουχο νερο για να γινει αφρατος...
 

D

Deleted member 23222

Guest
βαζουν σουσαμι αντι ταχινι...στο χουμους...δινει πιο ωραια γευση..σε αυτα του εμποριου βαζουν απο μουσταρδα για κιτρινο χρωμα και μερικες φορες βαζουν και παπρικα...κανε χουμους με ρεβυθια σουσαμι λεμονι αλατι....ο ταραμας θελει χτυπημα στο γουδι για να βγαλει ολη την γευση..και μετα εγω βαζω τριμμενη φρυγανια..αντι βρεγμενο ψωμι..λεμονι κρεμμυδι λαδι ..και στο τελος ανθρακουχο νερο για να γινει αφρατος...
Είσαι μάστορας!!!!
Από την ταραμοσαλάτα και μόνο μου αρκεί...
 


Μηνύματα
20.125
Reaction score
14.507
IMG_2185.JPG



IMG_2186.JPG



Η αγαπημένη μου συνταγή για χουμους συμπληρώνεται με κύμινο,καρι,νιφάδες τσίλι,πιπέρι μαύρο ,άσπρο και στο πιάτο λάδι ελιάς και κόκκινο πιπέρι με μαϊντανό για ντεκο. Το Καβουρδισμένο κουκουνάρι ειναι προαιρετικό αλλα γευστικότατο!:)
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.604
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top