D
Deleted member 23222
Guest
Δώσε μια καλή συνταγή για χούμους ρε...σε χουμους και μελιτζανοσαλατα..ωραια γευση..
Μου αρέσει αυτή με γαρνίρισμα τηγανητό μοσχάρι...
Α ρε Βηρυττός!!!!!!!!!!!
Δώσε μια καλή συνταγή για χούμους ρε...σε χουμους και μελιτζανοσαλατα..ωραια γευση..
http://www.argiro.gr/recipe/fantastiko-xoumous-me-kreatomeze/Δώσε μια καλή συνταγή για χούμους ρε...
Μου αρέσει αυτή με γαρνίρισμα τηγανητό μοσχάρι...
Α ρε Βηρυττός!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ!!http://www.argiro.gr/recipe/fantastiko-xoumous-me-kreatomeze/
[DOUBLEPOST=1496087307][/DOUBLEPOST]http://www.tastycooking.gr/recipe/syntagi-authentiko-spitiko-xoumous/
ποιο ετρωγες? αυτο το καφτερο το baharat...http://iwillnoteatoysters.com/baharat-spiced-beef-hummus/Σε ευχαριστώ!!
Η πρώτη δείχνει πιο κοντά σε αυτό που έχω δοκιμάσει και μου φεύγουν τα σάλια...
"Κάποτε" έτρωγα μόνο τέτοιο με πίτα αραβική για μέρες...
Πάχυνα βέβαια στο τέλος σαν το μοσχάρι...
Οι Άραβες έφτιαχναν έναν τύπο στο Λίβανο.ποιο ετρωγες? αυτο το καφτερο το baharat...http://iwillnoteatoysters.com/baharat-spiced-beef-hummus/
βαζουν σουσαμι αντι ταχινι...στο χουμους...δινει πιο ωραια γευση..σε αυτα του εμποριου βαζουν απο μουσταρδα για κιτρινο χρωμα και μερικες φορες βαζουν και παπρικα...κανε χουμους με ρεβυθια σουσαμι λεμονι αλατι....ο ταραμας θελει χτυπημα στο γουδι για να βγαλει ολη την γευση..και μετα εγω βαζω τριμμενη φρυγανια..αντι βρεγμενο ψωμι..λεμονι κρεμμυδι λαδι ..και στο τελος ανθρακουχο νερο για να γινει αφρατος...Οι Άραβες έφτιαχναν έναν τύπο στο Λίβανο.
Στη γεύση διέκρινες καθαρά το σουσάμι και δεν δέσποζε κάποιο μπαχαρικό.
Ηταν χρώματος σαν τη καλή ταραμοσαλάτα (υπόλευκο-άλλη αδυναμία μου κι αυτή)
Γαρνίρεται με φιστίκι ή κουκουνάρι ή με ψιλοκομμένο τηγανητό μοσχάρι!!!
Ήταν φοβερός μεζές...
Γενικά η Αραβική κουζίνα μου αρέσει.
Ελαφριά και μεσογειακή μαζί...
Είσαι μάστορας!!!!βαζουν σουσαμι αντι ταχινι...στο χουμους...δινει πιο ωραια γευση..σε αυτα του εμποριου βαζουν απο μουσταρδα για κιτρινο χρωμα και μερικες φορες βαζουν και παπρικα...κανε χουμους με ρεβυθια σουσαμι λεμονι αλατι....ο ταραμας θελει χτυπημα στο γουδι για να βγαλει ολη την γευση..και μετα εγω βαζω τριμμενη φρυγανια..αντι βρεγμενο ψωμι..λεμονι κρεμμυδι λαδι ..και στο τελος ανθρακουχο νερο για να γινει αφρατος...