Sony FDR-AX33 4K - ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ

Μηνύματα
7
Reaction score
16
Θέλω να αγοράσω τη βιντεοκάμερα - Sony FDR-AX33 4K. Έχω όμως μια απορία: οταν γράφεις σε αρχείο 4k - xvac s (ανωτάτη ποιότητα) , αυτή η μορφή υποστηριζεται απο τις τηλεοράσεις σαν playback από usb ? Γιατί απο αρκετό ψάξιμο στο internet δεν βρήκα κάποια τηλεόραση να τον παίζει.
Εσείς που την έχετε πως βλέπετε τα αρχεία στην τηλεόραση (εκτός από το να συνδέσεις τη κάμερα με hdmi).
εκτός αν το διαβάζει σαν mp4?
(XVACS uses MP4 as the container format ) ?
Η να αγοράσω τη PANASONIC που γράφει 4k σε mp4?
 



Μηνύματα
4.867
Reaction score
3.925
η ΑΧ53 ποια πλεονεκτήματα εχει σε σχεση με την ΑΧ33? Γιατι κι εγω μαλλον παω για την 33.
 

Μηνύματα
4.867
Reaction score
3.925
Μιας και τελικα είμαι κατοχος της καμερας (ΑΧ 33 4Κ) ανα διαστήματα θα ενημερωνω το νημα από τις εμπειριες μου. Σημειωτεον ότι είμαι τελειως ασχετος με το βιντεο.

Το πρωτο πρόβλημα που αντιμετωπισα ηταν πως θα φορτισω την μπαταρια. Κοιτουσα για ποση ωρα τον φορτιστη και την μπαταρια και μου ηταν τελειως αδιανοητο για το πως θα γινει η φορτιση. Και να σκεφτείτε ότι σκεφτομουν ν αγορασω παραλληλα και μια δευτερη μπαταρια! Τελικα διαπισωσα από το βιβλιαρακι ότι βαζεις την μπαταρια στην μηχανή και συνδεεις τον φορτιστην με τη μηχανή κι ετσι φορτιζει. Αυτό ενδεχομένως κανει περιττή την αγορα δευτερης μπαταριας και θεωρω πλεονέκτημα τον τροπο φορτισης.

Εμπλεξα όμως και με το τριπόδι. Ποση ωρα εκανα για να μαθω πως μακραινουν τα ποδια του. Και σαν δεν φτανει αυτό βιδωσα την καμερα επανω της και δεν μπορουσα μετα να την βγαλω! Δυο ωρες παιδευομουν. Τελικα ειδα ότι ειχε ένα κολπακι που μαλλον ισχυει για όλα τα τριποδια και κανει παιχνιδακι την εξαγωγή της.

Οποτε σιγα σιγα παμε στην ιδια την καμερα. Το μεγαλο ζορυ είναι να μαθω πως θα προβαλω τα βιντεο μεσω του USTREAM. Αν καποιος εχει καποια σχετικη εμπειρια θα εκτιμουσα κάθε βοηθεια.
 

Μηνύματα
4.867
Reaction score
3.925
Μια ερωτηση.

Προβαλω ασυρματα με το wi-fi το περιεχομενο της καμερας σε μια τηλεοραση. Αυτό γινεται Ως εξης. Μεσω μια εφαρμογης που υποστηριζει τοσο η καμερα οσο και το κινητο παιρνει την εικονα το κινητο. Στη συνεχεια το κινητο συνδέεται ασυρματα στην σμαρτ τι-βι και βλεπω το περιεχομενο.
Η καμερα είναι 4κ η τηλεοραση το ιδιο. Το κινητο είναι 1080p. Το τελικο αποτέλεσμα στην τηλεοραση θα είναι 4κ η 1080p?

Επισης το αποτέλεσμα στην τηλεοραση εχει ψηφιακο θορυβο και χρονοκαθυστερηση. Ενας φιλος που ηταν για λιγες μερες μαζι μου τα ειχε διορθωσει όλα, αλλα εφυγε κι εφυγε μαζι του και η γνωση. Τι κανουμε λοιπον?

Με την ευκαιρια να τονισω κατι που γραφτηκε κι αλλου. Ο σταθεροποιητης της εν λογω μηχανης είναι απίστευτα καλος. Επισης μονη της η καμερα βρισκει αυτό που θελω να ζουμαρω και το κανει αυτόματα χωρις να πειραξω τιποτα.
 


Μηνύματα
304
Reaction score
247
Νομίζω ότι αν πατήσεις το κουμπί για τις πληροφορίες της εικόνας στην tv θα δεις τι ακριβώς ποιότητα εικόνας παίζει. Συνήθως το κουμπί έχει το σύμβολο: i. Δεν είναι απαραίτητο να γινεται υποβάθμιση του αρχείου σε 1080p, δηλαδή στην ανάλυση οθόνης του κινητού σου.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.534
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top