Έκθεση Hxos eikona show 2017

Μηνύματα
520
Reaction score
2.343
Οι εκθέσεις είναι καλό που γίνονται.


Προσωπικά αν ήμουν εκθέτης ΔΕΝ θα έστηνα σύστημα ακρόασης ειδικά σε μέσο- υψηλό μπάτζετ. . Πιστεύω ότι δεν κερδίζω τίποτα -

Θα παρουσίαζα όμως τα συστήματα μου οπτικά οπωσδήποτε. (σε μικρότερο χώρο με μικρότερα έξοδα)

Η λογική ενός πραγματικού υποψήφιου αγοραστή (και όχι ενός περιπατητή μιας έκθεσης) είναι .

  1. Βλέπω κάτι.
  2. Μου αρέσει οπτικά – κατασκευαστικά.
  3. Ψάχνω παγκόσμια τέστ – reviews – απόψεις χρηστών κλπ
  4. Επισκέπτομαι τον χώρο του εμπόρου (που οφείλει να είναι άψογος ηχητικά) .

Για εμένα δεν υπάρχει πελάτης πραγματικός που περιφέρεται σε δωμάτια(κια) ακούει και με αυτό σαν κριτήριο αγοράζει –ειδικά σε σεβαστό μπάτζετ.


Αυτά για Ελλάδα – αν μιλάμε για Γερμανία ή Ρωσία που η αγορά είναι αλλιώς και η δυναμική διαφορετική τα πράγματα αλλάζουν
 

Μηνύματα
400
Reaction score
362
Eμενα παντως οι τρεις τελευταιες εκθεσεις,με οδηγησαν στο ν αγορασω τ απιστευτα ηχεια της atc,τα scm11v2.Με βοηθησαν να ξεπερασω προκαταληψεις και φοβους χρονων γυρω απο τα monitor ηχεια.Τα δωματια του αντιπροσωπου και του hifi power,τη χρονια που ειχε τα 19 με mcintosh,ασχετως καταλληλοτητας των δωματιων,επαιζαν θαυμασια μουσικη.Με αποτελεσμα να το ψαξω καλυτερα και...Η εκθεσεις λοιπον αυτες,κατα τη γνωμη μου,ειναι εργαλειο και μαλιστα σημαντικο.
(Αυτο ειναι απλως το τελευταιο παραδειγμα,του πως η εκθεση με βοηθησε σε κατι.Θα μπορουσα ν αναφερω δεκαδες παραδειγμα απ το 95 μεχρι και σημερα.)
 

T

Tadakis

Guest
Καλά, πόσο πλάκα έχει αυτό με τα δωμάτια και τους χώρους. Ναι και στη Νέα Υόρκη και σε όλη την Αμερική σε ξενοδοχεία το κάνουν αλλά είναι πολύ μεγαλύτερα και με άλλου τύπου προβλήματα όμως (π.χ. υλικό τυχοποιίας). Και εκεί μια χαρά παίζουν. Και εδώ μια χαρά παίζουν όμως. Φτάνει να ξέρεις να τά στήνεις και να τα ματσάρεις. Δεν είναι και λίγα τα showroom/studio/μαγαζια που έχω πάει και τα προιόντα παίζουν για κλάματα. Οπότε κάτι άλλο φταίει (σε κάθε περίπτωση ίσως και διαφορετικό).

Άλλωστε οι εκθέσεις αυτές στην Ελλάδα έχουν γίνει φορητά καφενεία. Πάει ο καθένας να πει το κοντο και το μακρύ του και να κάνουν μπουλούκι στους διαδρόμους και στα δωμάτια. Ας είχε μια είσοδο 50-60 εύρώ και τότε μόνο όσοι έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για αγορά θα πάνε και αυτοί θα έχουν κάθε δικαιώμα να απαιτήσουν να κάνουν σοβαρή ακρόαση και να αποφασίσουν αναλόγως.
 

Z

Zdimis

Guest
Αν δεν εισαι κανας γραφικος ψυχακιας να σερνεσαι στους χωρους των εμπορων για να εμπλουτισεις το ηχητικο σου συμπαν αν σε εχει χτυπησει εκει .....η εκθεση σαφως σε βοηθα να διαμορφωσεις αποψη για το τι σου αρεσει σαν ηχος λαμπες τρανζιστορ κορνες πανελ κλπ.και να μην τραβας 99 εμπορους να σου σεταρουν θεματα για να αγορασεις ενα κ....ενδεχομενως μεταχειρο .......
 





Μηνύματα
487
Reaction score
207
Τίποτα σε μπενεκιου και σονυ από προβολείς θα έχει για να κατηφορίσουμε;
Μπας και ψηθώ για καμιά αναβάθμιση;
 






Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
7.871
Reaction score
28.547
View attachment 84056 View attachment 84057
[DOUBLEPOST=1511591217][/DOUBLEPOST]Ερχομαστε, ετοιμαστειτε...

Kαλημέρα καί καλό δρόμο .
Μπορεί ό χώροs γιά πολλούs να μήν είναι ό ιδανικόs , αλλά θά έχουμε foto από τον John που θα
μιλάνε !
* Τράβα John ...όσεs πιό πολλέs μπορείs :hi:.

-
 







Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.865.607
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top