Πρόβλημα με crosstalk στην LG 65E6V-Z


Μηνύματα
58
Reaction score
5
Εχω την τηλεοραση απτα τελη αυγουστου και ενω γενικα δεν εχω κανενα θεμα, στο 3d αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα.
Εν συντομια εχω μεγαλο θεμα με το crosstalk στις ακρες της οθονης.

Δηλαδη μπορει στο πανω πανω μερος της οθονης να δειχνει χαλια (crosstalk), αλλα στο κατω μερος να ειναι καθαρη, Αν σηκωθω λιγο πιο πανω στη θεση μου... τοτε φτιαχνει το πανω μερος της οθονης αλλα το κατω χαλαει.

Σε γενικες γραμμες μονο το κεντρικο κομματι της οθόνης δείχνει παντα σωστα.

Στην αρχη την ειχα πιο ψηλα την οθονη, τωρα αλλαξα επιπλο μηπως διορθωθει, και την εχω ετσι ωστε να ειναι η μεση της, στο υψος των ματιων μου. Παλι εχω θεμα και ο μονος τροπος να δω καθαρα ειναι να παω πανω απο 3μιση τεσσερα μετρα πισω.
Εννοειται οτι με ρυθμισεις δεν διορθωθηκε κατι.

Διαβασα εδω https://www.avforums.com/threads/65-...tance.2083317/ οτι υπαρχει θεμα με τα φιλτρα και οτι δεν εχουν θεμα καποιοι ακομα και απτα 2μιση μετρα θεασης. !!!

Σας παρακαλω πειτε μου εαν εχετε την ιδια , η σε αναλογες ιντσες τηλεοραση σε τι αποσταση παρακολουθειτε 3d περιεχόμενο;

Αν ισχυει κατι τετοιο οτι εχουν θεμα με τα φιλτρα, θα πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος διοτι ενα τηλ που πηρα η lg δεν δινει οδηγιες για αποσταση θεασης, και ενας τεχνικος μου ειπε οτι απλα πρεπει να κατσω πιο πισω, και ότι τα 2μιση μετρα δεν ειναι λογικα για μια 65αρα οθονη.
Συμβουλέυομαι απο προτυπα θεασης,και site οπως εδώ, http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship και δεν πιστευω να εχει δικιο...

Τωρα ξερετε πως φαινετε η τηλεοραση απτα 4+ μετρα;; Μα δεν μου κανει λογικο.
Αν καποιος ξερει σας παρακαλω ας με συμβουλεψει.

Έίχα λαθος διατύπωση νωρίτερα.
 
Last edited:

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.399
Reaction score
74.682
Αν και έχεις απόλυτο δίκιο για τη σωστή απόσταση θέασης σε 2D, το 3D δυστυχώς είναι πονεμένη ιστορία που απαιτεί συμβιβασμούς.
 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.399
Reaction score
74.682
Όσο πιό κοντά δεν έχεις πρόβλημα στη θέαση.
 

Μηνύματα
1.498
Reaction score
2.482
Χωρις να είμαι ειδικός στο θέμα, νομίζω ότι με είχε βοηθήσει να ορίσω το σωστό μέγεθος οθόνης στην πηγη που παιζει τα 3D, εφόσον η τηλεόραση δεν έχει κάποιες ρυθμίσεις για crosstalk. Απο ότι ειδα και το Sony PS4 και το Oppo που έχω, έχει ρυθμιση που βάζεις τις ιντσες.
 

Μηνύματα
58
Reaction score
5
Ναι εχεις δικιο την εχω δωσει σωστα αυτη την ρυθμιση. Παντως να ξερεις οτι καποιοι βλεπουν απτα δυομιση μετρα, και να μην εχουν θεμα ειναι πολυ 'εκνευριστικο' και αντε να αποδειξεις οτι εχει θεμα η τηλεοραση
 

Μηνύματα
58
Reaction score
5
Η τηλεοραση πηγε στο σερβις και ειπαν οτι ειναι οκ, οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ,και να παω απο εκει να παραλαβω κ να δουμε οτι ειναι οκ.
Πηγα, καναμε ελεγχο επιτοπου, και αφου δεν μπορεσε να βρει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΤΑ 4 ΜΕΤΡΑ ενα σημειο να σταθει που να μην υπαρχει crosstalk σε καποιο σημειο σε ολη την οθονη, και μετα απο ποσες κουβεντες επι κουβεντας κατεληξε οτι αυτο που λεω δεν πιστευει οτι θεωρειται προβλημα, και οτι δεν θα το καλυψει η Lg. Τραβηξε φωτογραφιες με το προβλημα, και θα μου πει αυριο τα νεοτερα . Ρε παιδια ΗΜΑΡΤΟΝ!!
Για να καταλαβεται,σε ενα πλανο με μια υδρογειο, με εμφανες ειδωλο σε ΟΛΟ το αριστερο μερος της οθονης, και μου ειπε οτι ετσι ειναι επεξεργασμενο το βιντεο (δικο τους βιντεο) και ετσι πρεπει να φαινεται . Και λεω, οκ διαφωνω και σε ρωταω, γιατι αν χαμηλωσεις τη θεση σου, καθαριζει το ειδωλο απτην μεση και πανω???
Τοτε μου λεει οτι φταιει οτι ειναι το βιντεο σε παυση. Το ξεκιναμε λοιπον, και βλεπει οτι εχει το ιδιο θεμα και ενω παιζει, και τοτε μου απαντα πως ειναι θεμα γωνιας!
Αρα του λεω ερχεσε στα λογια μου, και του ζηταω να μου βρει μια θεση να σταθω που να μην υπαρχει προβλημα. Δεν μπορεσε να βρει κατι, χαμηλωνε, εφτιαχναν τα χαμηλα, χαλουσαν πιο ψηλα!!! Τι θα κανατε εσεις?????
 

Μηνύματα
58
Reaction score
5
Προς ενημερωσης σας, η τηλεοραση αντικαταστηθηκε με την Ε7 καθως δεν υπηρχε η Ε6 πλέον.
Εγινε μια προσπαθεια στο καταστημα που αγοραστηκε διοτι εκει ειχαν και ενα εκθεσιακο αλλα και ενα κλειστο κομματι, αλλα μαντεψτε:
το εκθεσιακο επαιζε σωστα το 3d το κλειστο ειχε ακριβως το ιδιο θέμα.
Οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο εντελει απο την εξυπηρετηση της lg, απλα προσωπικα εχω μια πικρια διότι δεν εχω το 3d...
Eυχαριστω για την φιλοξενια το φόρουμ αλλα και τους φίλους εδω.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.588
Μηνύματα
2.866.547
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top