Λίγη λογική επιτέλους

Μηνύματα
886
Reaction score
884
Για ήχο δεν ξέρω. Αλλά η εικόνα αν είναι καλό το πρωτότυπο φιλμ θα είναι εξίσου καλή. Φυσικά παίζει ρόλο και το πόσο θα ασχοληθεί ο τεχνικός. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την Criterion. Είναι μια εταιρία η οποία κάνει επανεκδόσεις κλασικών ταινιών σε DVD & BR. Θεωρούνται σχεδόν αναφοράς. Αγόρασε ένα δισκάκι τους ή "δανείσου" το από το "θείο" για δοκιμή. Θα σου πέσει το σαγόνι.
Κάποια στιγμή πρέπει να γνωρίσω έναν γεναιόδωρο θείο με ποιοτική συλλογή!
 


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.213
Reaction score
27.759
Το κακό με τα βιντεοκλάμπ είναι ότι πας να πάρεις μια ταινία, την παίρνεις, την βλέπεις και μετά βαριέσαι να την πας πίσω.
Οπότε την κρατάς καμιά εβδομάδα μέχρι να το πάρεις απόφαση και να την επιστρέψεις.
Και την πληρώνεις και ακριβά.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
η λέξη βιντεοκλάμπ μου εφερε πολλες αναμνήσεις.Ηταν κι αυτό μια ολόκληρη εποχη.Εχω να πατησω χρόνια σε βιντεοκλάμπ.Ο λογος είναι ότι εχω το Cosmote που εχει αρκετα καναλια με ταινίες.Μου εχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι και το βιντεοκλάμπ θα εχει περιπου τα ιδια που μπορει να είναι και λαθος.Δεδομενου ότι σπανιότατα βλέπω πια ταινίες ,αφου δεν βρισκω σχεδόν τιποτα να με ενδιαφέρει πλέον σε αυτά που δειχνουν.Τωρα που το ειπε ο φιλος θα παω μια βολτα στο βιντεοκλάμπ ,υπαρχει ακομα ένα ,να δω τι εχουν
 

Μηνύματα
2.353
Reaction score
4.915
Εγω προτεινω να κλεισουμε εντελως τις τηλεορασεις και να βγουμε τσαρκα στα σινεμα. Να ευχαριστηθουμε θεαμα και να γνωρισουμε και κανενα καινουργιο φιλο/ φιλη!
 

P

PMC

Guest
Αλήθεια, έχει νόημα η επανέκδοση παλιών χολυγουντιανών ταινιών (πχ φιλμ νουάρ της δεκαετίας του 1940) σε 4Κ; Από την άποψη της ποιότητας εικόνας - ήχου, έχουν να κερδίσουν κάτι σε σχέση με το απλό dvd ή το blu ray Full HD;


Θα είχε νόημα μόνο στην περίπτωση αναπαραγωγής σε πάνω από 120 ¨
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.578
Μηνύματα
2.864.817
Members
37.931
Νεότερο μέλος
kowalski
Top