Eufrodite Hørning

Status
Not open for further replies.

dei

Μηνύματα
260
Reaction score
26
Πωλείται σε άψογη κατάσταση το συγκεκριμένο ηχείο υψηλής ευαισθησίας 98 dB ιδανικό ταίριασμα με λαμπάτα single ended ή τάξη Α.Μοναδικής σχεδίασης με το Lowther να κυριαρχεί ...Ένα ηχείο που απευθύνεται σε γνώστες ... μαζί πωλείται και το καλώδιο που ο κατασκευαστής θεωρεί ιδανικό ταίρι (το ίδιο βρίσκεται και εσωτερικά στο ηχείο ).Θα συζητούσα και πιθανή ανταλλαγή με άλλο ηχείο όχι μεγάλης ευαισθησίας που θα ταίριαζε με symphonic line...Τιμή 6500 το ηχείο και 400 το καλώδιο.Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932780138.
 

Attachments


dei

Μηνύματα
260
Reaction score
26
«Το νέο Eufrodite είναι ένα ηχείο που τιμά την κατηγορία τιμής του και θέτει υποψηφιότητα για ένα από τα πληρέστερα hi-end ηχεία της αγοράς. Ενσαρκώνει στην ουσία μια σχεδιαστική ουτοπία, ένα σχεδόν άφιλτρο ηχείο, χαρακτηριστικά καθαρό, ετοιμοπόλεμο, ελεύθερο, εστιασμένο και ρέον, που όμως καλύπτει πολύ μεγάλο συχνοτικό εύρος με εξαιρετικά επίπεδα περιγραφής και απόδοσης των δυναμικών αντιθέσεων και πολύ χαμηλά επίπεδα χρωματισμών και αρμονικών παραμορφώσεων. Με κλειστά μάτια θα το περιγράφαμε ως ένα τρελό υβρίδιο μονόδρομου ηλεκτροστατικού και τρίδρομης χοάνης, κάτι που δεν υπάρχει φυσικά παρά μόνο στη φαντασία μας. Ιδού όμως που ο Δανός το έφερε από τον κόσμο του ιδεατού στην αγορά και σε καλή τιμή, χρησιμοποιώντας τα εκλεκτότερα υλικά σε ένα χαρισματικό σχέδιο που βελτιώνεται με τα χρόνια σαν το παλιό καλό κρασί. Για τη νέα «Αφροδίτη» λοιπόν, ένα έχω να σας πω: είναι θεά!» Σύμφωνα με τον Πάρη Κωτσή....

Νέα τιμή μαζί με το καλώδιο 6500.(καλώδιο και ηχείο μαζί καινούργια είχαν 16000€)
 


dei

Μηνύματα
260
Reaction score
26
Θα συζητούσα και πιθανή ανταλλαγή με Agathon του Horning σε αρίστη κατάσταση .
 


dei

Μηνύματα
260
Reaction score
26
Ισχύει,θα συζητούσα πιθανή ανταλλαγή με μεγάλο ευαίσθητο ηχείο σε πολύ καλή κατάσταση ....
 



dei

Μηνύματα
260
Reaction score
26
Eufrodiet Horning μαζί με τα καλώδια Horning Reference Cable(This cable consists of 300 individually isolated 0.1 mm wires formed in fleeted LITZE, formed to a void any skin effect when the electrons is flowing through.)
5000€ .Θα μπορούσα να δώσω το καλώδιο των ηχείων ξεχωριστά στην τιμή των 300€.
 



dei

Μηνύματα
260
Reaction score
26
Ευχαριστώ το avsite για τη φιλοξενία ,το ηχείο και το καλώδιο θα κρατηθούν !! Καλή χρονιά σε όλους!
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.500
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top