Voice 2017

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Και αυτο δυσκολο ειναι


Δεν ξερω ποιος κερδισε...αλλα εγω τη Σοφια θα ηθελα να την ακουσω να τραγουδαει Beth Hart :D
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Και αυτο δυσκολο ειναι


Δεν ξερω ποιος κερδισε...αλλα εγω τη Σοφια θα ηθελα να την ακουσω να τραγουδαει Beth Hart :D
αν εννοεις δύσκολο τοπόστ που ανοιξα το θεμα για μενα δεν ειχε καμμία δυσκολια.:D

εδώ γίνανε διαφορα περίεργα διότι η Παπαρίζου τους εδωσε αυτό το κομματι της Beyonce,αλλα του αλλαξανε τα φώτα το κάνανε μπαλάντα,και το πανε μαζι όπως όπως.Χασαμε την ευκαιρα να δουμε αν η Σοφιάννa μπορει να πει κανονική Beyonce.
Παντως δεν εχω δυσκολία ουτε εδώ,παρολο που με τέτοιες αλχημείες αλά Παπαρίζου δεν μπορεις κανονικά να βγαλεις ασφαλες συμπέρασμα.Σοφιάννα.Προτιμώ τον τόνο της και τον χαρακτήρα τής φωνής της και εχει και τα πολύ καλα αμερικάνικα που η Παρασκευή δυσκολεύεται ακομα.Οι δυο κοπέλες εχουν άλλο στυλ,οπως είναι και εμφανισιακά νομιζω της Παρσκευής της πανε πιο παλιομοδίτικα κομματια.

Αυτα τι θα διαλεγα εγω.Δεν εχω ιδεα ποια περασε δεν το ειδα σήμερα.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
όχι εντελώς συνδεδεμένο ,αλλα μερικώς,αφου παιρνει μερος στο voice ,το φιλαράκι μου μετα από ΠΟΛΥ δουλειά ανέβασε το νέο του κομμάτι.Παρακαλώ σε οποιον αρεσει να κανει λαικ γιατι βοηθάτε ένα νέο καλλιτέχνη που πιστεύω αξίζει.

 


Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
μας ειπε ο Μουζουράκης με πολύ στενάχωρο υφος ,ότι τώρα που αρχίζει να ψηφίζει ο κόσμος,προτιμούν τα ελληνικά΄τραγούδια,κατι που εμφανέστατα τον στεναχωρεί.Ρε Μουζουράκη στην Ελλαδα ειμαστε τοχεις καταλάβει?
και τίθεται και ένα σοβαρό θεμα στο πώς ψηφιζε τόσο καιρο ο μαγκας αυτός και με τι κριτήρια.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
και χτες τελείωσε το voice.Φετος επειδή ελαβε μερος το φιλαράκι μου ,ειδα μερικα επεισόδια.Τα συμπερασματά μου για την εκπομπή αυτή ειναι τα εξης.
Το βασικο τους ενδιαφέρον είναι να διαφημίσουν τους 4 κριτες ,γνωστους καλλιτεχνες και οχι τον κοσμο που παει να τραγουδήσει.
Τα κριτήρια με τα οποια επιλέγουν είναι περίεργα,κυριως συμπάθειας και προσπαθούν να βοηθήσουν παντελώς ερασιτέχνες κυριως,οποιος εχει καποια επαγγελματικη σχεση με το τραγούδι,σιγα σιγα φεύγει.
Η φαση που αξίζει είναι η πρώτη ΜΟΝΟΝ τα blind auditions εκει δινουν την ευκαιρία σε παρα πολύ κόσμο να πει ένα τραγουδι σε εθνικο δικτυο,και ασχέτως αν τον διαλεξουν η όχι,μενει ένα βιντεάκι του στο you tube.
Η υπολοιπη εκπομπή όπως ειπα ασχολείται μαλλον περισσότερο με το να διαφημίζει τους 4 κριτες παρα να ασχολείεται με τους διαγωνιζόμενους.Χτες στον τελικο προέκυψε θεμα με τον κοσμο να κατηγορει τους Κυπριους τα οποια θεωρω γελοιότητες.Ο τελικος νικητής είναι συμπαθητικο παληκάρι,τραγουδάει αξιοπρεπώς χωρις τιποτα σπουδαίο,και όπως ειπε είναι πολιτικος μηχανικός και δεν προκειται να ασχοληθεί επαγγελματικα.Δηλαδη τελειος ώστε να μην ανησυχουν ότι βγαλανε αλλον ένα τραγουδιστή που θα τρώει ψωμι απ το τραγούδι.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
ειδα φετος κανα δύο επεισόδια voice,περιπου οσα ισχύαν περσι,ισχύουν και φετος,με τη διαφορά ότι το τσίρκο των 4 κριτών εχει αυξηθεί σε σημείο υπερβολής.Παντως μπραβο τους που δεν παιρνουν τον εαυτό τους σοβαρά και κανουν τους κλόουν για την τηλεθέαση.
Αυτό που παρατηρω είναι οτι οι εμφανιζόμενοι εχουν παρει πλήρως χαμπάρι περι τινος πρόκειται και οταν οι κριτές τους ριχνουν χυλόπιτα φευγουν με ένα τεράστιο χαμόγελο ,σχεδόν ευτυχισμένοι.Τα κριτήρια επιλογής είναι πάλι ιδια ,όπως και περσι,ψαχνουν λιγο-πολύ ανθρώπους που δεν εχουν η αποκλέιεται να κανουν καριέρα.
Αυτό που αλλαξε φετος και με ενόχλησε ,και καθησα να γραψω αυτό το πόστ είναι ότι οσους διώχνουν ο ΑΝΤ1 στη σελιδα στο γιου τιουμπ δεν τους βαζει πλέον ,ενώ περσι τους εβαζε ολους.Φετος αν δεν σε επιλέξουν εξαφανίζεσαι και η μονη σου αναγνωρισιμότητα είναι από τα οσα λεπτα εισαι στην εκπομπή.Παρα πολύ ασχημο αυτο και υποπτο,διοτι φαινεται τους ενοχλεί να αφηνουν τον κόσμο στο γιουτιουμπ να κρινει μονος του,ποιος η ποια τους αρεσει.Βεβαια δεν μου φαινεται περίεργο αφου ακόμα
υποδύονται ότι εχουν σοβαρά κριτήρια και ότι κρινουν αντικειμενικά.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
κι επειδή τάχω σουρει αγρίως στο voice ,πιστεύω δικαίως,:Dχτες ακουσα έναν τυπάκο που μ αρεσε.τραγούδησε ελληνικά και περιέργως δεν τον εδιωξαν.

 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
κι άλλο ένα καλό νουμερο στο Voice,αρχίζω κι ανησυχώ:Dεντελώς επαγγελματικό,αέρας,σκέρτσο,νάζι ,πολύ μπρίο,οπως πρέπει το τραγουδάκι αυτο,μπράβο τους!!!

 


Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
την ειχανε διώξει!!!!!!!! με τον νέο κανονισμο εχουν δικαιωμα να φέρουν πίσω μερικους που διώξανε και την εφερε πίσω ο Ρουβάς.Πάλι καλά! το κορίτσι ειναι φωνάρακαι σαφώς η καλύτερη φετος.

 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
τελείωσε κι ένα ακόμα voice.Νικήτρια η Λεμονιά Μπέζα μια συμπαθέστατη κοπέλα,εκπαιδευμένη λυρικη τραγουδίστρια.Φυσικα δεν ηταν η καλυτερη φωνή στο φετεινό voice.Ακομα και η 17χρονη Κυπρια Μαρινα Τζανγουιρθ που εφτασε μαζι της στη τελικη δυαδα εχει σαφώς πιο μεγαλη φωνη.Απολυτα δικαιολογημενος ο Ρουβας να ειναι απογοητευμένος από την επιλογή του κοινού.Η Λεμονια ,δεν νομιζω ότι θα κανει πολλα πραγματα ,ειτε ως λυρικη τραγουδίστρια ,ειτε ως μοντέρνα τραγουδιστρια.Μαλλον θ ακουλήθησει τους προηγουμενους δυο νικητες στην εξαφάνιση.
Ωστοσο όπως ανακοινωσε ο Κωστης Μαραβέγιας,ηδη δουλεύει μαζι του στη ΑΝΟΔΟ,ενα κοριτσακι που αποκλειστηκε,αλλα απ ότι φαινεται βρηκε την τυχη της,αφου την επελεξε ο Μαραβεγιας ,η Θεανώ Σακαλίδου.
Προσωπικα ελπίζω η κοπέλα από την Πάτρα στο πιο πανω πόστ Δημητρα Θεοφανίδη,να εμφανίζεται στην Αθηνα μελλοντικώς γιατι ειναι η μόνη που θελω να παω ν ακουσω.
 
Last edited:


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.578
Μηνύματα
2.864.817
Members
37.931
Νεότερο μέλος
kowalski
Top