Documentaries

spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.340
Reaction score
30.714
Life Story Episode 1 First Steps - BBC David Attenborough


Εχω δει τα τρια πρωτα και ειναι καταπληκτικα
Βεβαια εχω μια τρομερη αδυναμια στον Attenborough , οταν ακουω την φωνη του κατι
χαλαρωνει μεσα μου......:thumbsup:
 




rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
BBC marks Sir David Attenborough’s 90th birthday with celebratory app



Broadcaster and naturalist Sir David Attenborougn turned 90 on May 8, and—to celebrate—the BBC has confirmed plans to release more than 1,000 highlights of the great man's six decades of work in a free app.

The app—which is a joint project between the BBC and its commercial arm, BBC Worldwide—has been dubbed The Story of Life, and it's expected to launch globally on Android and iOS this autumn. BBC Earth has been developing the app with US-based digital agency AKQA.
http://arstechnica.co.uk/business/2016/05/david-attenborough-story-of-life-bbc-app/
 









MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.642
Reaction score
9.202
Trump: An American Dream / Get Me Roger Stone



Δυο ντοκιμαντέρ που αξίζει να τα δείτε διαδοχικά.
Το πρώτο καλύπτει 45 χρόνια από την επιχειρηματική δραστηριότητα και την προσωπική ζωή του σημερινού Αμερικανού προέδρου.
Το δεύτερο είναι συνέντευξη -σε δόσεις- μιας διαβόητης προσωπικότητας του αμερικάνικου πολιτικού παρασκηνίου: του Roger Stone, που έχει αναμιχθεί σε πάμπολλες εκλογικές αναμετρήσεις και συνετέλεσε τα μέγιστα στην ανέλιξη του The Trump στο προεδρικό αξίωμα. Απίστευτος τύπος!

Πολύ καλογυρισμένα και τα δυο, αποκαλυπτικά και απολαυστικά! Έχω την υποψία ότι θα αρέσουν πολύ στους πολέμιους του Trump, αλλά ακόμα περισσότερο στους οπαδούς του -τουλάχιστον αυτούς που που τον λατρεύουν για αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει! :D
 

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.642
Reaction score
9.202
Prohibition (2011)



Υπάρχουν βασικά δυο λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι υπακούν ένα νόμο:
  • Ο πρώτος είναι γιατί έχουν μάθει από τους γονείς και την κοινωνία στην οποία μεγάλωσαν ότι αυτό που ορίζει ο συγκεκριμένος νόμος είναι το σωστό.
  • Ο δεύτερος είναι ο φόβος για τις συνέπειες που θα έχουν αν τον παραβιάσουν. Αν δεν υπάρχουν συνέπειες, τότε σίγουρα θα βρεθούν πολλοί που δε θα διστάσουν να το κάνουν.
Αυτή η ατάκα νομίζω ότι είναι η επιτομή του γιατί η ποταπαγόρευση απέτυχε.

Η σειρά, πέρα από την εξιστόρηση των γεγονότων, ακουμπά ακόμα μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν τις προσωπικές ελευθερίες, το δικαίωμα της επιλογής και την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Θέματα που τέθηκαν εμφατικά -κάποια για πρώτη φορά- την περίοδο εκείνη.

Μια ακόμα εξαιρετική παραγωγή από τον Kenneth Burns που μαζί με τον αδερφό του Richard έχουν δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ όλων των εποχών.
 


Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
Krautrock: The Rebirth of Germany ✹ BBC Documentary (2009)




- αυτό το ιδιόρρυθμο αλλά λίαν επιδραστικό στην μετέπειτα μουσική σκηνή κίνημα , μέσα από αφηγήσεις μελών των Neu!, Can, Faust , Kraftwerk , γίνεται αντικείμενο έρευνας του εν λόγω πολύ καλά ενημερωμένου στα μουσικά δρώμενα καναλιού

 


Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.070
Reaction score
3.369
We know how special our shows are to so many of you and this is why we’re thrilled to announce that we have five more :party: incredible Planet series in the works: One Planet: Seven Worlds | Perfect Planet | Frozen Planet II | Green Planet | Planet Earth III
Πφφ... σιγά...

Η σειρά Ντοκυμαντέρ είναι ΜΙΑ:

Plizzanet Earth.- :dance2:



Και ένα σύντομο αφιέρωμα στο Game of Thrones: :dance2:

 



Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.160
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top