Τι είδαμε, τι θα δούμε


Μηνύματα
27
Reaction score
53
MV5BMzQ0MzE4OTUzMF5BMl5BanBnXkFtZTgwODAyNzI3NjE@._V1_SY1000_CR0,0,677,1000_AL_.jpg

5/10 διότι οι υπερβολές έχουν και το όριό τους. Μόνη όαση η ερμηνεία του κερτ ράσσελ με το παλιομοδίτικο στυλ που θύμιζε τα κλασσικά γουέστερν. Αλλά πάει πολύ να διασχίζεις πλαγιές, χαράδρες και λαγκάδια πεζός, με ένα πόδι και στηριγμένος σε πατερίτσα. Στην μια σκηνή να σου κόβουν το πόδι λόγω γάγγραινας και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνεσαι, να συνεχίζεις την πορεία στην έρημο με δύο πόδια!!! και πατερίτσα, να ανεβαίνεις (με την πατερίτσα!!!) σε ένα απάτητο λόφο και σαν κερασάκι στην τούρτα να εξολοθρεύεις και μια φυλή κανίβαλων ινδιάνων μέσα στο λημέρι τους. Η "δύναμη της θέλησης του ανθρώπου" ή η γελοιότητα του σεναρίου μιας ταινίας, διαλέγετε και πάιρνετε. Το απίστευτο είναι ότι όλοι οι καθώς πρέπει κριτικοί έχουν εξυμνήσει (Αθηνόραμα, rotten tomatoes κλπ.) αυτό το γουέστερν καρτούν.
 



Μηνύματα
2.090
Reaction score
5.463
Το σύνολο της τριλογίας Unbreakable, Split και Glass δικαιούται 8, έστω κι αν οι 2 απο τις 3 ταινίες παίρνουν χαμηλότερο βαθμό. :)
Τα ειδα και τα παλαιοτερα με αφορμη το τελευταιο,και θα συμφωνησω. Ολα μαζι καλα 8+ το πρωτο και το τριτο για μενα ηταν καλυτερα με διαφορα απο το δευτερο.
 

Μηνύματα
2.257
Reaction score
1.202

Μετά από πολύ καιρό,επιτέλους έκατσα και την είδα.
Το ανέβαλα μονίμως,μήνες τώρα,γιατί μου φαινόταν πολύ μέτρια αλλά σήμερα την είδα.
Τελικά ήταν όντως πολύ μέτρια 2/10.
Και λέω 2/10 γιατί :
1) με εντυπωσίασε η σκηνή που ο γέρος πήγε να πεθάνει σε εκείνη την αίθουσα τελετών και ζήτησε να του βάλουν κλασσική μουσική και εικόνες από φύση-τοπία και χρώματα σε πορτοκαλί...Σαν ιδέα είναι τρομακτική και εντυπωσιακή ταυτόχρονα...
2) ο τρόπος που μιλούσαν για τα δυσεύρετα τρόφιμα (ντομάτα,μήλο,κρέας) και τα μυρίζαν με τόσο θαυμασμό,ήταν τόσο πειστικός που με έκανε να αναρωτηθώ πόσο εφιαλτικό θα ήταν να ζούσαμε σε έναν τέτοιο κόσμο.Η εκεί που πλύθηκε με φρέσκο νερό και σαπούνι,με έκανε να ζηλέψω...
Κρίμα πάντως γιατί ο Charlton Heston είναι αγαπημένος...
 




Shepherd

Μόνιμος
Μηνύματα
4.717
Reaction score
10.524
Shazam! (2019) 8/10
Η DC άφησε την σοβαροφάνεια και έφτιαξε μια ευχάριστη ποπ κορν ταινία. Άνετα νομίζεις ότι είναι Marvel.
Καταναλώνεται ευχάριστα παρά την μεγάλη διάρκειά της. Σε ορισμένες σκηνές, όπως αυτή με την ρόδα στο λούνα πάρκ , έχει συχνότητες που βογκάνε τα σαμπ.
 


Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Μηνύματα
686
Reaction score
2.675
The Waiter του Σταύρου Κρικρή.

Μοναχικός και ολίγον αλλόκοτος επαγγελματίας σερβιτόρος παρασύρεται, σχεδόν παρά τη θέλησή του, σε μια σκοτεινή περιπέτεια όταν συνειδητοποιεί ότι ο γείτονάς του έχει εξαφανιστεί.

Στιλάτο και ατμοσφαιρικό νεο-noir με γερές δόσεις παράδοξου σε μια Αθήνα που έχει κινηματογραφηθεί λες και βγήκε από αλλοτινές δεκαετίες.

Ωστόσο, η ταινία μάλλον χρειαζόταν περισσότερο "ψαχνό".

Φόρμα - περιεχόμενο σημειώσατε 1.

Ελπιδοφόρο ντεμπούτο αλλά ώς εκεί.

 



Μηνύματα
2.668
Reaction score
1.386

Ο Τζιμ Τζάρμους στο τιμόνι της 13ης ταινίας μυθοπλασίας του (15ης αν συμπεριλάβουμε και τα δύο ντοκιμαντέρ), σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Δίπλα του, οι φίλοι του. Οι τρομεροί τύποι που τον συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της φιλμογραφίας του. Σημειώστε: Μπιλ Μάρεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Τίλντα Σουίντον, Iggy Pop, Tom Waits, RZA, Κλόε Σεβινί, Στιβ Μπουσέμι, Σάρα Ντράιβερ, Σελίνα Γκόμεζ, Ρόζι Πέρεζ, Ντάνι Γκλόβερ.



Οι κεντρικοί ήρωες είναι ζόμπι που, όπως καταλαβαίνουμε, διαταράσσουν την ηρεμία μια επαρχιακής πόλης, βγάζουν από τη βολή τους τους ντόπιους σερίφηδες και δεν αργεί να ακολουθήσει το χάος.




http://popaganda.gr/pop-news/jim-jarmousxh-iggy-pop-zombi-movie/
Φανταστικό ! Εν τω μεταξύ ο Iggy Pop δεν πρέπει να χρειάστηκε καθόλου μακιγιάζ ζόμπι !
 

stampol

Οι θυσίες...
Μηνύματα
2.296
Reaction score
5.248
Shazam! 2019 7/10

Village στην αγαπημενη μου V Max,ευχαριστη ταινια,δε βαριεσαι και με αρκετες αστειες σκηνες. Θα ελεγα οτι εχουμε γεμισει με σουπερ ηρωες γενικα αλλα αυτη ηταν κατι διαφορετικο. Χαιρομαι που επιλεξανε τον Zachary Levi ο οποιος φαινεται να ειναι πολλα υποσχομενος και μαλλον του ταιριαζουν περισσότερο οι κωμωδιες.

Πιτσιρικας που ξαφνικα αποκτα υπερδυναμεις κ πολεμαει στο τελος εναν κακο. Παραμυθακι! Οποιος δε βαριεται τη βλεπει σπιτι οταν βγει.:p

 






Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.286
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top