Hobbs and Shaw








susano lx90

Professional Home Cinema
Μηνύματα
1.565
Reaction score
5.120
Το αυτό!

Υ.Γ.: Μου τη δίνουν τα trailers που δείχνουν τη μισή ταινία.>:( Από την άλλη, ΠΟΣΟ Γ@ΜΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ!
Όντως, γι'αυτό κ εγώ βλέπω το πολύ 1 trailer...... σε ταινίες πού δεν ξέρω η δεν αντέχω να περιμένω, αλλιώς δεν βλέπω κανένα και την βλέπω όλοι την ταινία κινηματογράφο η σπίτι.
Υ.Γ σε αυτήν έχω δει μόνο το πρώτο, τα υπόλοιπα σπίτι:D
 



Μηνύματα
12.854
Reaction score
10.072
Μόλις γύρισα σπίτι από την αίθουσα 4 του Village στο Ρέντη, με DOLBY ATMOS. Πρώτη φορά που έβλεπα ταινία με ATMOS και πραγματικά την ευχαριστήθηκα. Πολλά εφφέ, αυτό δηλαδή που θέλεις να δεις. Έκατσα στην F σειρά, οπότε το μέγεθος εικόνας ήταν χορταστικό.

Η ένταση του ήχου στις σκηνές δράσης μου φάνηκε ότι ήταν πολύ δυνατά. Μερικές φορές ενοχλήθηκα. Ίσως 3-4 dB πιο δυνατά από αυτό που θα μου άρεσε. Αλλά μάλλον εγώ κάνω λάθος και η ένταση θα ήταν μετρημένη. Κάτι ακόμα που παρατήρησα ήταν ότι η μεσαία περιοχή των διαλόγων ήταν λίγο πιο προβολική (λίγο κουτίλα). Πάλι η ιδέα μου; Δεν ξέρω.

Η εικόνα μου άρεσε. Ίσως λίιιιγο να γκρίζαρε το μαύρο, αλλά δεν πειράζει. Άραγε τί να είδαμε; Φιλμ ή ψηφιακό; Αν ψηφιακό, πόσης ανάλυσης;

Ο κόσμος καλός ήταν, ήσυχος, δεν ακούστηκε κανένα κινητό, μόνο 1 ομιλία και μόνο ένας άναψε για λίγο το φακό του κινητού του. Βέβαια ακούγονταν διάσπαρτα μασουλήματα ποπκόρν με ποιότητα και διασπορά καλύτερη του ηχοσυστήματος, χαχα!

Στο τέλος, με την τελευταία σκηνή, άναψαν τα φώτα. Μέγα λάθος από μέρους της διοίκησης. Στους τίτλους τέλους υπήρχαν ακόμα σκηνές από την ταινία. Μόλις άναψαν τα φώτα οι άνθρωποι άρχισαν να φεύγουν. Πάλι λάθος, γιατί ένα με ενάμιση λεπτό αργότερα οι διάλογοι συνεχίστηκαν, με την ταινία να συνεχίζει. Αποτέλεσμα, καμιά 40αριά άνθρωποι, όρθιοι 2 μέτρα από την πόρτα να προσπαθούν να παρακολουθήσουν την ταινία. Μετά, έφυγαν και αυτοί και τότε έπαιξε την τελευταία σκηνή, που μας προετοιμάζει για την επόμενη ταινία της σειράς. Κακό του κεφαλιού τους που βιάστηκαν!!

Οι υπεύθυνοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Δεν έπρεπε να ανάψουν τα φώτα τότε, για να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ήταν ώρα ακόμα να φύγει.

Άξιζε τα <5 ευρώ που έδωσα.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.867
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top